Мишљења

Свима је јасно, ако Мило нареди униформисаним звијерима да кољу – клали би(видео)

Поручио бих звијерима у униформи да прије него што неком угледном грађанину опет разбију главу, баце га на плочник, или по Миловом наређењу крену да га кољу, да се мало распитају, или изгуглају што се десило са припадницима Секуритате и Савака, када су тираније у Румунији и Ирану пале

На почетку снимка јутрошњих дешавања из Будве, видите секретара за инвестиције Младена Микијеља како стоји на степеницама, разговара са полицајцима и негодује због разбијања врата, бацања сузавца и полицијске репрeсије.

Дакле, никаквог пружања отпора и повода да буде привођен, а камоли бачен на плочник, гажен оклопљеним кољеном на врат, везан лисицама и вучен по улици као најокорелији зликовац.

За легитимно изабране одборнике и функционере Општине Будва јутрос нису важиле чак ни фингиране Ђукановићеве правосудне институције, као што је Управни суд Црне Горе, једини мјеродаван да у насталом спору донесе легалну одлуку. Није, јер је чак и за монтирани судски процес треба времена, а Милова мафија времена нема, јер истиче рок за расписивање редовних избора.

За све што се десило јутрос није крив сулуди тиранин Мило Ђукановић, нијесу ни оне сплачине из Словенске плаже, све са купљеним Стеваном Џаковићкм, криве су звијери у униформама полиције, звијери које су јутрос разбиле главу Бату Царевићу, са степеница бациле Ђорђа Вујовића, на плочник обалиле Крста Радовића, газиле оклопљеним кољеном на врат Младена Микијеља, пребиле и ухапсиле десетине угледних Будвана… Од јутрос треба је свакоме јасно да Мило нареди униформисаним звијерима да кољу, клали би.

Поручио бих звијерима у униформи да прије него што неком угледном грађанину опет разбију главу, баце га на плочник, или по Миловом наређењу крену да га кољу, да се мало распитају, или изгуглају што се десило са припадницима Секуритате и Савака, када су тираније у Румунији и Ирану пале.

Тиранин може да побјегне, као што је то урадио шах Мохамед Реза Пахлави, али ви остаjeте да живите са нама.

Аутор: Игор Дамјановић

Извор: in4s.net/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!