Светски моћници уклањају лекаре које раде у интересу човечанства

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ: 11 лекара ликвидирано јер су причали о новим алтернативним третманима за рак, аутизму, и опасним тварима у цјепивима

Између осам и 11 лијечника ликвидирано је због тога што су причали о новим алтернативним третманима за рак и аутизам, као и о опасним тварима у цјепивима, тврде публицисти

Велики број холистичких лијечника, између осам и 11 (овиси од извјештаја), страдало је под мистериозним околностима у посљедњих годину дана, тврде поједини теоретичари завјера. Како кажу, они су ликвидирани или зато што су открили лијекове за неке од најтежих болести, попут рака и аутизма, или зато што су у својим истраживањима открили да се нагелаза, ензимски протеин који производе станице рака, ставља у обвезне цјепива и тако смањује имунитет људима. 

Врло је чудно да велики број холистичких лијечника нестане или умре у врло кратком временском раздобљу. Читајући извјештаје о томе, открио сам врло занимљиве информације. Сви алтернативни лијечници који су убијени проучавали су нагалазу и његов утјецај на ГцМАФ у људском тијелу – тврди амерички публицист Давид Бењамин.

Чудно и сумњиво

Он додаје да је ГцМАФ један од основних протеина које људско тијело производи.

Овај протеин уклања многе болести из наших тијела. С друге стране, нагалаза је ензимски протеин који производе станице рака и који нам убризгавају у тијело цјепивима и управо он блокира рад ГцМАФ.

То, наравно, доводи до пада имунитета и појаве разних опасних болести у нашем суставу. И управо ови подаци су нешто што одређене интересне скупине не желе знамо – каже Бењамин.

Ову теорију су други публицисти додатно продубили. 

Двојица свјетски познатих лијечника, специјалиста за аутизам др. Jeffrey Bradstreet и специјалиста за рак др Nikolas Gonzales, врло вјеројатно су изгубили животе јер су открили везу између аутизма и карцинома и врло успјешно су лијечили своје пацијенте.

Били су пионири у својим пољима рада и били су спремни изаћи из стандардног медицинског сустава лијечења како би помогли болеснима – тврди публицист John P. Tomas.

Засметали моћницима

То је засметало појединим моћницима из фармацеутских корпорација, додаје он.

Dr. Jeff Bradstreet, се наводно убио 19. липња 2015. године, и то тако што је пуцао себи у груди.

Само три дана раније агенти америчке Агенције за храну и лијекове (ФДА) и специјалци Георгије су упали у његову кућу с налогом да прикупе све податке о кориштењу ГцМАФ у лијечењу аутистичних пацијената на његовој клиници.

Такођер, требало је да заплијене сав ГцМАФ иако то није лијек, већ природна супстанца коју производи људско тијело. Gonzales је преминуо 21. српња 2015.

Службено је речено да је преминуо од инфаркта, али све његове колеге кажу да је био одличног здравља, да је пазио на прехрану и да је често ишао на контроле – тврди Thomas.

Могуће је, додаје он, да је убијен “оружјем о којем је још 1975. свједоченим у Конгресу – једва видљивом пројектилу који може довести до заустављања рада срца”.

Је ли могуће да су двојица лијечника страдала случајно? То је мало вјеројатно.

Вјеројатније је да су они открили како спријечити ширење рака и да га натјерају на повлачење без икакве радијације, кемотерапије или операције, као и да су открили како обичном супстанцом из тијела лијече аутизам.

Међутим, велике корпорације виде такву твар као главну опасност за њихов финанцијски просперитет. То би била права пријетња за фармацеутску индустрију, посебно за оне твртке које се баве лијековима за лијечење рака и производњом цјепива – тврди Thomas.

Он додаје да су обојица лијечника говорила о ГцМАФ-у и најављивала да ће ускоро објавити важне вијести о својим терапијама.

Још неколико доктора је нестало или је пронађено мртво у сличном раздобљу. Иако скептици тврде да у смрти лијечника нема ничега заједничког, да је ријеч о случајности и да њихове смрти нису имале никакве везе с њиховим радом, тешко је у то повјеровати.

Неточне вијести

Ипак, има и оних који сумњају у извјештаје о смрти лијечника.

Смрт лијечника који су се бавили холистичком медицином покренула је приче о завјери. Све чешће се на интернету налазе текстови о томе да су сви они елиминирани јер су открили лијекове за болести попут аутизма и рака и представљали су пријетњу фармацеутским компанијама.

Проблем у тој причи је што сви они истичу само број смрти или нестанака, али било које озбиљније истраживање показује да су смрти неповезане, као и да се многи од тих доктора нису бавили алтернативном медицином – тврди америчка публицистица Sally A. Painter

Супстанца није чудотворан ЛИЈЕК

Публициста John P. Thomas наводи да су оба лијечника открила да ГцМАФ може много помоћи.

То није чудотворни лијек, већ обичан дио имунолошког сустава. ГцМАФ активира макрофаге који имају способност уништити станице рака и вируса.

Такођер, ГцМАФ може излијечити и аутизам. У ствари, он је главна спона између двије болести. Способност ове твари да лијечи најтеже болести спречава ензимски протеин нагелаза, коу производе карцином и вируси, а који нам се убризгава у тијело обавезнима цјепивима, и то су Bradstreet и Gonzales открили и хтјели објавити свијету – тврди John P. Thomas.

Чувене бабароге: Rockefeller стоји иза свега

Наравно, поједини публицисти фармацеуте повезују скоро свих теоријае завјера са – Rockefellerom.

John Rockefeller је стекао готово милијарду долара, а разним хуманитарним организацијама је поклонио око 550 милијуна. Међутим, филантропске организације у које је уложио постале су извор за нове теорије завјера.

Институт за медицинска истраживања је, на примјер, оптужен да проводи кампању за елиминацију такозваних холистичких лијекова за најтеже болест, и то само да би се повећао профит компаније “Rockefeller-Farben”.

Према тим тврдњама, Rockefeller је преко института слао лажна истраживања лијечницима и тако их увјеравао да прихвате искључиво њихове лијекове – пише Larry Swichart у књизи “Теорије завјера у америчкој повијести”.

ДА ЛИ СУ ОВИ МЕДИЦИНСКИ РАДНИЦИ ЗНАЛИ КАКО ИЗЛИЈЕЧИТИ РАК И АУТИЗАМ?
Попис страдалих лијечника

19. jun 2015. 
James Bradstreet (61)
Службено објашњење смрти: самоубојство 
Један од најпознатијих лијечника алтернативне медицине. Бавио се проучавањем аутизма.

21 lipnja 2015. 
Baron Holt (33)
Службено објашњење: нема 
Киропрактичар који је радио с америчким олимпијским тимом.

21 lipnja 2015. 
Bruce Hedendal (67)
Службено објашњење: нема. 
Киропрактичар и нутрициониста пронађен мртав у свом аутомобилу.

29 lipnja 2015. 
Tereza Sivers (46)
Службено објашњење: брутално убојство 
Бавила се хормонском терапијом, убијена је у свом дому. Двојица убојица су ухићени.

29 lipnja 2015. 
Jeffrey Whitesand (63)
Службено објашњење: самоубојство 
Иако је на свим списковима, био је пулмолог који се није бавио алтернативном медицином.

10 srpnja 2015. 
Lisa Riley (34)
Службено објашњење: убојство 
Лијечница хитне помоћи – убио је њен супруг и боксер Jatomas Riley.

19 srpnja 2015. 
Ronald Schwarz (65)
Службено објашњење: убојство 
Умировљени гинеколог убијен је у свом дому, а осумњичених за то убојство нема.

21 srpnja 2015. 
Nicholas Gonzales (67)
Службено објашњење: срчани удар 
Чувени лијечник који је користио алтернативне методе за лијечење рака имао је инфаркт.

23. ožujka 2016. 
Vejdong Han (57)
Службено објашњење: убојство 
Лијечник који се залагао за лијечење Канабисово уљем убијен је с још два члана своје обитељи.

10 svibnja 2016. 
Rachel Rasmussen (76)
Службено објашњење: убојство 
Чувена холистичка нутриционисткиња пронађена је избодена у кући своје кћери.

Извор: sadamalo.blogspot.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!