Црква

Светосавци, не падајте духом, близу је ослобођење Светосавске Србије од јеретика екумениста, глобалиста, масона и НАТО-издајника

Браћо Срби  и сестре Српкиње,

треба спасавати Светосавску Србију, потребно нам је покајање да би СВЕТОСАВСКА Србија брже могла устати на челу са Српским Православним Царом из рода Немањића.

Светосавци, не падајте духом, близу је ослобођење Светосавске Србије од јеретика екумениста, глобалиста, масона и НАТО-издајника који  покушавају да нас вакцинишу антихристовим печатом и покушавају да контролишу нашу војску и полицију и уведу нас у антихристов НАТО пакт, али у томе неће успети. Наш једини и прави пут  спасења је кроз Светосавље са Христом, Мајком Божијом и Свим Светима Небеске Србије. Светосавској Србији је  прави пријатељ  и рођени брат  Света Русија, јер су Руси и Срби браћа у Христу у век векова. Веома ускоро долази Руски Православни Цар, који ће да нам помогне да успоставимо Светосавско Православно Србско Царство на челу са Српским Царем из рода Немањића и помоћи нам да вратимо наше Свето Косово и ујединимо све Српске земље.

Господо официри и војници Христови!

На вашим чиновима је одговорност за будућност Светосавске Србије!

Будите благочестиви! Идите у Цркву и учите се закону Божијем! Стојте за чистоћу Православља, за слободу Светосавске Србије у савезу са Светом Русијом и за Закон Божији!

Бог да вам помогне!

Наш Свети Сава и сва војска Небеске Србије ће доћи на помоћ Србији. И тада ће читав свет да види да је са нама Бог! Благочестиви Православни људи су залог да ће и земља да буде стабилна и чврста.

Чврста породица чврсто и Господарство!

Због тога наши непријатељи покушавају да нам наметну антихристов дух слободе у греху, разне настраности, да би изменили Православну Светосавску породицу која је темељ Православне Државе.

Треба наставити са Православним литијама, јер су нам оне велика Небеска заштита од  антихристовог развратног и содомског духа. Зато и ова издајнички власт покушава да забрани Православне литије, зато што смета антихристу да са својим слугама у власти  спроведе своју параду срама што никако не треба допустити, јер Светосавска Србија је Православна, славимо и поштујемо јединог Человекољубца Господа нашег Исуса Христа, Пресвету нашу Богородицу са Свим Светима, и једини наш закон којега се држимо је Божији закон – Свето Јеванђеље.

Покајање, молитва, смирење, благочестив живот, доброта, кротост нам даје могућност да се вратимо где су Свети Немањићи стали да опет успоставимо Светосавско Српско Православно Царство у братском савезу са Светом Царском Православном Русијом, која ће да буде духовни штит  за Православну веру, Православну породицу и све Православне.

Покајање је је велико благо, које нам је дао Господ, јер покајање и исповест чисте душу човека.

Светосавска Србијо чувај веру Православну, јер је у Њој твоје спасење!

Амин

Аутор: Инок Дамјан, Света Гора

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!