Мишљења

Светлана Бојковић: Људи са дна владају, најбитнији им је новац

Фото: Филип Краинчанић- Нова.рс

СРПСКА ГЛУМИЦА УДАРИЛА УДАРИЛА НА ВУЧИЋА КАО НИКАД ОД САДА: Људи са дна владају, најбитнији им је новац

Фото: Printscreen

„Данас имамо власт у којој су испливали људи са дна на површину и они владају. Необразовани, неспособни и неморални, а каријеристи којима су најважнији новац и профит“, рекла је наша прослављена глумица Светлана Цеца Бојковић.

– Верујем да ће ово буђење свести код нас да успе. Да се супротстави безумним потезима власти и економских моћника у име бољег живота у оној нашој земљи. Кад сам једном ушла у то, ја то не напуштам – рекла је Бојковић у интервјуу за недељник НИН, по чијем избору је личност 2021. године, због „јасног става и несебичне активности да се сачувају земља, вода и ваздух“.

Цеца Бојковић: Има светла на крају тунела

Она је рекла да је „на делу једна врста претварања Србије, као периферије Европе, у једну врсту депоније која ће служити Европи да она буде чиста, да прави електричне аутомобиле, а код нас ће људи умирати од загадјења ваздуха, неће имати здраву храну, као што је сада, хвала богу, још увек имају“.

– И тако, уместо да улажемо у оно што нам је природа дала, а то су баш земља и вода, код нас се то из политичких и профитабилних разлога руши – навела је Бојковић.

Како је рекла, „нема намеру да улази у политику“ тако да се неће кандидовати за градоначелницу Београда ни на председничким изборима, али и да се неће смирити у одбрани земље, ваздуха и воде.

На оцену новинара да се показало да као глумица најдуже траје и да њена реч има посебну тежину, Бојковић је навела да је приметила, искуствено, да реч неких људи, у које и она спада, „има већу специфичну тежину него реч неких других“.

– Не знам зашто је то тако, али знам да сам говорила исто и што и неко други, али се на мене обраћала велика пажња, тај други није био примећен. Ја сам због тога што сам лоше рекла можда имала и лоше последице, тај други је пролазио као пас кроз росу. Тако сам схватила да моја реч има специфичну тежину и то сам прихватила – рекла је Бојковић.

Извор: Отворено.рс

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!