Црква

Свети Пајсије Светогорац: Русија ће бити Божје оруђе…

Свети Пајсије О Балкану, Америци, Русији, Израелу, Турској и НАТО (Из књиге објављене 2001. у којој су беседе старца Пајсија, под називом: „Речи благодати и мудрости“ од о. Макарија Агиананитиса- Светогорца).

свети пајсије светогорац

Познато је да CIA, између осталог материјала сличне тематике (пророчанства сакупљена код различитих народа), посебну пажњу посвећује пророчким беседама светог старца Пајсија Светогорца. Међутим, никако не успева да их растумачи и уклопи у своје планове и оквире.

„Што се тиче ситуације у бившој Југославији, она је производ Ватикана. Она је „благослов“ папе – „великог хришћанина”… Пожар који је избио на Балкану ће се ширити…

Оно што је сада започело на Балкану неће стати, говорио је старац.

Оно што спречава да се Русија уздигне је подељено руско руководство (СССР), а то иде у прилог Американцима.

Али ће их руски народ збацити, док ће хришћански народи Балкана напредовати. Руси сада желе да изађу на Медитеран. Међутим, то неће бити истински „повод“ њиховог деловања. Истина је да ће Бог Русе учинити својим оруђем (против НАТО).

Силазећи, они ће за недељу дана „угасити и уништити турски жижак“. А кад дођу пријатељи Турске, да јој помогну и спасу, потомци крсташа – односно НАТО, онда ће то бити велики Сукоб и биће поклани.

Један светогорски монах нам је пренео следеће речи старца Пајсија: „Турска је као лисица. Она изводи све трикове. Када схвати да су поставили замке да је ухвате, почиње да скаче на све четири ноге и тако се улови, на све четири.

То ће се десити и Турској…“

Извор: Хронограф.нет

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!