Природа и здравље

Шведско истраживање потврдило да Ковид вакцине не пружају трајну заштиту и да имунитет примаоца пада НА НУЛУ у идућих неколико месеци

Ново истраживање спроведено у Шведској показало је да је “имунитет” након вакцинисања, ако га уопште можете тако назвати, од инекција које служе за борбу против коронавируса из Вухана (Ковид-19) у најбољем случају привремен и потпуно нестаје у року од неколико месеци.

Као и већина других пландемских параферналија, инекције нису толико популарне у Шведској, и то с добрим разлогом. Тамошњи истраживачи су након седам месеци утврдили да су инекције Ковид вакцина потпуно бескорисне.

И не само то, већ лажни “имунитет” који добијају убоде заправо постаје негативан након седам месеци, што значи да је имунолошки систем примаоца лошији него пре убризгавања.

Друга студија из Енглеске коју смо покрили још летос дошла је до сличног закључка, иако је она открила да Фаучијева вакцина против грипа пружају само око шест недеља лажног “имунитета”.

“Налази: Заштита од инфекције испод 50 % након 4 месеца”, извијестио је Citizen Free Press о налазима нове шведске студије. “Нема заштите мерљиве након 7 месеци (Pfizer). AstraZeneca брже слаби, чак постаје НЕГАТИВНА.”

Шведска је била једна од ретких земаља на свету која је одбацила готово сву хистерију и тиранију у вези с пландемијом која је уведена почетком 2020. За то време, земља је прошла невероватно добро, заправо боље од већине других земаља у погледу “случајева”, хоспитализација и смрти.

Литванија, такође позната као земља ”извор” Ковида-19, броји 16 пута већи постотак заражених од Шведске

Литванија, с друге стране, која тренутно има најстрожу шему “пасоша за вакцинисане” на свету, бележи рекордан број нових “случајева” по глави становника унутар своје популације.

Само шест недеља након што је у Литванији уведен протокол о обавезном убоду, постотци заразе су нагло порасле као никада, далеко надмашивши Шведску, која је у овом тренутку прилично без Ковида (погледајте слику испод за поређење):

Заиста је штета извештавати о овим чињеницама знајући да оне неће направити ни мало разлике када је у питању пландемски фашизам налик Литванији, који наставља запљускивати наше земље.

Кад би се само довољно људи на свету пробудило с чињеницом да је Шведска добро схватила, а Литванија погрешно, могли бисмо се једноставно вратити на старо нормално уместо на “ново”.

Можда ће се с временом коначно пробудити критична маса становништва – односно ако у том тренутку већ није прекасно. У међувремену, можемо наставити покушавати пренети реч ономе ко ће слушати и бити спреман за истину.

“Време је да направимо масовне кућне тестове, ивермектин и витамине као што су то учинили у Индији и допустимо већини људи стицања природног имунитета инфекцијом”, написао је један коментатор Citizen Free Pressa. “Заштитите најрањивије и оставите ово иза нас!”

“Једини начин на који ово завршава је да га људи добију и стекну природни имунитет”, написао је други.

“Претпостављајући да наши новооткривени тирани пристају (не вероватно без снажног ‘уверавања’). Саме вакцине су вероватно више штетне него користи. Само ће време показати има ли уопштре ишта добро у вези с њима. Ужасавам се за чланове своје породице.”

Други је поновио чињеницу да је шведска студија потврдила да убод заправо ствара негативан имунитет, баш као што су упозоравали многи.

“Дакле, они признају да би вашем имунолошком систему могло бити горе због вакцинисања и да ћете постати болеснији од оних који нису примили инекцију ако не наставите добивати појачиваче?” Упитала је једна особа.

Ланцет је унапред штампао нови шведски рад као део ССРН Фирст Лоок, “места где часописи идентификују садржај од занимања пре објављивања”.

Више најновијих вести о обмани “вакцина” за кинески вирус можете пронаћи на ChemicalViolence.com.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!