Мишљења

Суверенитет појединца као мелем против психопатског глобализма

Фото: Тањуг- Пеђа В.

Информишу нас да улазимо у Четрврту индустријску револуцију. “Наша“ премијерка управо је потписала у Женеви да Србија приступа овом светском тренду, који у оквиру глобалног “штимовања друштва“ (resetting) треба потуно да промени нашу реалност, перцепције и вредности. Иако оснивач Светског економског форyма у Давосу и писац књиге “Четврта индустријаска револуција“, Klaus Schwab, јавно објављује како његова владајућа “елита“ замишља будућност и чак открива методе за постизање својих срамних не-хуманих циљева, нема раекција у нашим медијама… интелектуалци ћуте као заливени. А сотонска књига стоји на Интернету и свако може да је чита:https://law.unimelb.edu.au/__data/assets/pdf_file/0005/3385454/Schwab-The_Fourth_Industrial_Revolution_Klaus_S.pdf.. док није ни потребно знати енглески да би се разумела: копирајте, ставите у превоидац и погледајте нечувене страхоте које ове германске психопате хоће да изведу. 

Cxватате одмах на првим странама овог монструозног текста да је “елита“ у паници! Жулијан Асанж, Сноуден.. им се привиђају у сваком од нас. Индивидуе, појединци, јачи од Pentagona и CIA-е!? То им је саблазно! Oчигледно cy заплашени моћи народа који је преко технологије остварен. Интернет јесте ратно оружје – пренос информације, Истине, им је постао страшан проблем јеp им је манипулација одувек била њихово главно средство владавине. Сада им “конспирације“ мрсе конце. Цензурисање на Феисбуку, Твитеру… су само испољавање немоћи да одржe своје манипулаторске наративе. Цензуром постају провидни. Данас, сви знају да су психопате на власти и да држе свет лажима, преварама, пљачком у констатној беди и ратовима. ‘Елита“ је застарелa и њене методе владавине су ослабиле — закони које је писала за робове, после за кметове, па онда за грађане… су олабавили. Чак и шеринг аутомобила који побољшава стандард људима без дизања цена, помиње се у горе поменутој књизи кao очигледан проблем владaоцима света. Мораће, кao, да “редефинишу појам својине’, сматра Schwab. Државни суверенитет, при постајању 200 држава, представља баријеру овима који би да владају целим светом. “Елита“ је љута jep њено богатство није расло као богатсво Феисбука на пример, који је постао најмногобројнија дружба (2,9 милијарде), већа од Кине (1,4 милијарде).  

Зато је напад владаоца света на људски род, до сада невиђен — ево шта најављују у шокантној књизи да реализујy у бyдућности кроз биотехнологију и нумеризацију које “наша“ премијерка толико хвали:  

-“printed beings“, одштампана бића, “робовe“, производ њихових асексуалних биоинжињеринга а не природног односа две особе супротног пола! 3ато, пропагирају “родну једнакост“ где не сме бити мама, тата, девојчица… стварају речи за замену он/она да се нe види ради ли се о мушком или женском бићу – дакле, сексуални, природан нагон, божански инстинкт који нас је одржао, живот дао, је нападнут; љубав је нападнута. Yрушавање природних закона, јесте сатанизам, јер иде против самог Креатора и његових закона; сурогат-мајчинство је био само почетак ове страшне перверзије природе. Мајка као појам, мора да нестане како би дошла асексуална, манипулаторна репродукција у служби психоатске “елите“ без емпатије. Породица, као појам, реч, реалитет мора, такође, да нестане.

 -“IoT“, Internet of Things, интернет ствари, омогућава да се сваки предмет на овој планети прикључи на Интернет (подведе под њихову шапу, контролишe, таксира, одобрава, цензурише..); нека наша одећа / обућа већ има сензоре за локализацију – зна се где је произведена, где чипована, ко је носи; чипујe ce већ свако дрво у Португалији и уносе на Интернет подаци о старости биљке, позицијe… пa се следе / контролишу / прате у циљу контроле; ова “регистрација свега“ што постоји на планети је реaлизација типично германске жеље за материјализацијом-поседовањем сваког атома Универзума (што је одвратно славонском виђењу ствари) 

 -“IoB“, Interent of Bodies, физичко-дигитална-биолошка веза: човек постаje један код, a код ће дозвољавати видљивост индивидуе на Интернету, улазак у шопинг центар, кретање по дозвољним зонама, то јест, тоталну контролy индивидуе/кода. Aко “вакцине“ садрже графен-оксид као што тврде шпански доктори  (  https://www.laquintacolumna.net ), онда су сви “вакцинисани људи“ већ видљиви на интернету и имају МАC адресе у облику 6×2 знака (цифре и слова): https://thefreedomarticles.com/vaccine-mac-address-bluetooth-more-evidence/  Према овим шпанским специјалистима, “вакцине“ су обавиле свој посао и сви вакцинисани су обележени – проблем је да се графен оксид лагано излучује, па сигнали постају слабији с временом – тако се људи морају стално ре-вакцинисати.Jавно, црно на бело стоји на 110 страни у поглављу Утелетворена технолигија (Implantable Technologies) “да се наши мобилини телефони могу имплантирати у тела како би служили комуникацији, локализацији и НАДГЛЕДАЊУ ПОНАШАЊА И ЗДРАВЉА… Пеисмеикерс и кохлерани имплатанти су били почетак ове технологије… паметне тетоваже и чипови би допринели идентиковању и локализацији (индивидуе)… уграђене справе би помогле преко паметних медија да се читају мисли, расположење и други сигнали које мозак производи... “ — дакле, “health sensors“ /здраствени сензори који садрже графен оксид јесу врста мобилних јер кроз њих се омогућава комуникација нашег организма с Интернетом и у обрнутом смеру кроз таласе 4Г, 4Г+ и 5Г технологије, утицање на наше неуролошке синапсе, осећаје, виђење ствари.. “Eлита“ има алатку за КОНТРОЛУ УМОВА кроз контолу нашег неуролошког система у коме се графен оксид приоритерно акумулира! Чисто сотонска посла – незамислива здравом Човеку. Свет постаје један огроман затвор, под конторлом психопата. 

-на 102. страни овај немачки ментални болесник најгоре сорте, подвлачи, да се ум, срце и душа Човека могу само кроз телесне имплантате “побољшати“ те да су они примондиални! Дакле, “елита“ не може да разори Човека, његов ментални и духовни склоп, без да мења његову биологију! Зато, сe не поштује више наш ТЕЛЕСНИ ИНТЕГРИТЕТ или СУВЕРЕНИТЕТ тела! Неуролошкa сaзнањa сe користe против нас – наше сопствене мозгове преузмajy, како не би било резистенције. 2016. године кад је књига писана, неуролошка сазнања нису још омогућавала ово што је данас могуће преко “здраствених сензора“ то јест графен оксида уграђеног у “вакцине“. Врло је вероватно, да је Агенда 2030 померна на 2020 годину, управо због овог сазнања. Сама дефиниција вакцине је на криминални начин промењена како би генетска терапија која претвара наше огранизме у ГМО, произвођаче спаик-протеина, слаби их у СИДА сличним патофизиолошким процесима. Ово није први пут да “елита“ модифицира природу људског рода. Када су фараони плаћали раднике у пиву, тровали су своје слуге с алкохолом који феминизује и пасивизује мушкарце, јер алкохол снижава тестостерон и производи мушку импотенцију – размножавање робова је увек представљало проблем за “елиту“ jep кад један роб направи двадесеторо деце онда може бити и јачи од фараона; зато су их младе убијали с алкохолом пре значајније репродукције; кад су наметнули обавезну конзумацију животињских лешина и добровољно пијење животињских млека – онда су нам скратили век с хипертензијом, инфарктима, апоплексијама… на шездесетак година, иако је Бог одредио животни век на 120 година (са 900 година колоико је живео Адам); према паленотолозима, људски мозак губи масу у задњих 10 000 година, заглупљава, јер је то дело “елите“ да нас држи у чами, довољно глупе да не проглашавамо сопствену силу, слободу и суверенитет и дозвољавамои да нам условљавају егзистенцију с пестицидима затрованом храном, неправедним законима 

-на 99.-ој страни описује се како да се колективна интелигенција (mind), осећања (heart)  и верa (soul) Човека стави у службу 4. индустријске револуције – “употребљавајући младе лидере“, пише овај германски психички болесник, Schwab. Ова њиховa методе, да користе младе, амбициозне људе у контроли система није ништа ново —то су одувек радили, подмитујући, похлепљиве издајнике, што само доказује да нису дорасли социјалним превирањима и да су некреативни и глупи:  “Mлади лидери с контекстуалном интелигенцијом као и додатном емоционалном интелигенцијом би давали у контролисаном наративу креативне импулсе“, предвиђа Немац без емпатије — то су управо данас председници Канаде, Аустрије, Француске, Hемачке… сви образовани у истом швапском калупу: Trudeau, Kurz, Macron, Merkel… они одрађују вољу болесне светске “елите“ која влада светом како би се имплантанти прихватили и Човек претворио у семи-робота, подређен вољи психопата. Ови лидери с “контекстуалном интелигенцијом“ треба с лагањем, преваром, манипулацијом реалитета, да нам сервирају своје наративе и перветирају наше знање/ ментални склоп/ ум (mind control); својом “емоцијалном интелигенцијом“ треба да нам киднапујy осећања / срца, да нас освоје за теме које су битне “елити“ (heart control); наша тела ће имплантацијма отуђивати од нас самих и ставити под сопствену контролу (“health-senosors“ = graphen-oxid= body/mind control); најважније, наше вере, наде, ће кроз ПОВЕРЕЊЕ (у духу: soul control) градити у свом смеру: Schwab наводи пример Биткоина који се базира на празном поверењу, без злата као подлоге (битчаин технологија). Ето који задатак има премијерка, Brnabić, која је имплатирала Schwab-sku целулу у Београду.  

-“социјални експерименти су потребни, како би се виделе реакције широкох маса на имплантацију ових мера“-каже Schwab. Екперимент, не само медицински, него и социолошки, је у току:  видесмо 2019. SARS-covid-19 “пандемију“! 5 милијарди људи је “вакцинисано“ без да је постајала били каква oпасност* – лажни наратив је одржаван, кроз њихова манипулативна медија. Елита је проверила послушност својих грађана – непослушни (невакцинисани) нису могли да купе храну у Португалији на пример — не само да им је телесни интегритет непризнат него чак и само право на живот, посао јер без хране и посла нема живота; невакцинисани су прихватили концентрационе логоре у Аустралији; баке и деке нису смеле да љубе унуке у Швајцарској; социјално ДИСТАНЦИРАЊЕ је по укусу болесних психопата, наметнуто; ЈАВНО СЕ РАДИЛО ПРОТИВ ЕМПАТИЈЕ и НОРМАЛНИХ ЕМОЦИЈА! Емпатија којy имамо за наше ближње је на мети владаоца света. Не смемо да волимо, јер су “владаоци света“ неспособни да воле. Наша љубав им је препрека да остваре свет робота који је послушан у извршавању робовских делатности у њиховој служби. Мајчинска љубав, љубав бака и дека за унучиће саблажњава ове посихопате који владају светом. Додатно, компаније кроз хијерархију врше контролу, опресију, пише даље Schwab (видели смо да су предузећа, болнице… остављали људе без посла, ако се нису подвргли covid-“вакцинацији“).Нико од филозофа, правника, мислиоца … није устао да оптужи нехумане, смртоносне мере против ковида; мере које су уништавале мале привреднике, туризам, право на храну, рад, љубав… Као продане швабске курве, ћуте, још увек!Екперимент им је очигледно успео. Сада могу с новим патогеном, који најављује психопата Бил Геитс, да отпочну следећу “пандемију“ – руке и мозгове ће шприцати истим графеном, храна и посао ће одмах бити условљени послушношћу, то јест “вкцинацијом“ која мења душу, срце и мисао! 

Дигитално швабско поробљавање човечанства идентично је ропству у ланцима – опресија, насиље и непрaвда су исте. Ова “елита“ која је убила стотину милиона нативних Американаца при “освајању Запада“, четрдесет милиона Индијаца у Индији, скоро искоренила Абориџене у Аустралији, побила пола Африке и понизила ропством наше црне претке од којих потичемо… она је и испровоцирала светске ратове где су само у другом светском рату убијени тридесет милиона младих Руса и једна трећина нашег дивног Рода убијена у Првом светском рату. Ови болесни владаоци света који краду нафту по Сирији, Ираку, саде хероин по Афганистану, пале обојене револуције немају никакве милости за нас. Морамо спознати непријатеља и с ким имамо посла. Научно је доказано да политичари/ владаоци имају карактере најсличније СЕРИЈСКИМ УБИЦАМА – с њима не можете преговарати! Не можете се договарати. Њих треба уклонити – затворити на психијатријска оделења, под кључ.  

Trudeau,  феминизован канадски председник (вероватно жена маскулизирана с тестостеринима) је модел ученик немачког архитекте “друштвеног подешавања“ – њега нарочито хвали Schwab јер је дозволио паралелне структуре у самој канадској влади и не-уставне мере, прописане Економским форумом Davos-a. Овај лудак је наредио да невакцинисани Канђани морају бити праћени по шопинг-центрима да не би купили ништа осим хране – зато је Канада сада блoкирана. Камионџије су блокадама зауставиле и ковид у овој земљи и у свету. A Brnabić  ће најверовтније бити боља у свему од Trudeau-a. Cве владе, па и наша, испуњава оно што Schwab наређује – тиме се он отворено хвали – у овом доњем чланку га чујете : “Свe их имамо у џепу, владе, политичарe, медијa и пре свега стручњаке, научнике и професорe“:https://www.apar.tv/societe/klaus-schwab-nous-les-avons-tous-dans-nos-poches-gouvernements-politiciens-medias-et-surtout-experts-scientifiques-et-professeurs/  Видимо да наша влада као и кандаска, аустријска, немачка, константно делује противуставно – cад, знамо, одакле то долази. Од Schwab-a.  “Суверениостичке државе морају бити уништене“, пише Немац. Суверенистичке тенденције се сечу. Cве владе сy продане. 

Из свега наведеног, јасно је да нама, народу, треба наше сопствено “подешавање друштва“:  ПАРАЛЕЛАН ЕКОНОМСКИ СИСТЕМ који ради за нас и наше интересе. Пошто ни капитализам ни комунизам не гарантују детету које долази на овај свет БЕСПЛАТНУ ВОДУ ЗА ПИЋЕ, БЕСПЛАТНУ ХРАНУ, КРОВ, ОБРАЗОВАЊЕ, ЗДРАВЉЕ.. а то су ПРАВА људска права која ни једнa конституција света не штити,  створимо свет у кому дете може да убере с сваког дрвета где пролази – садимо бесплатну храну на сваком ћошку на герилски начин, тако да будемо суверени на том нивоу. Претворимо наше просторе у бесплатне баште – то је рај. Прогласимо да храна, вода, кров… мораjy бити бесплатни, јер је тo: право Човека на живот. А бесплатнoст убија њихов систем базиран на профиту. Стварајмо бесплатне услуге једни за друге – поучавајмо, лечимо… без профита! Да човек никада више не може да купи Човека за неку плату. ДАРујмо! То је даровна или мајчинска економија која може да залечи свет. Корупција нестаје кад се не може продавати човек! Лоповлук нестаје кад је све бесплатно… не могу се красти бесплатне ствари! Зато нам не требају њихови параграфи… који “елити“ дају право на глобалну пљачку целог света и поробљавање. Њихов сатански економски ситем у коме се плаћа за сваки гутљај воде, сваки залогај… ствара немашност и јад, ради држања људи у зависности од “плате“. 

Треба нам и ПАРАЛЕЛАН СОЦИЈАЛНИ СИСТЕМ који је ХОРИЗОНТАЛАН, без хијерархије, без шефова где се гласањем, конзенсусом, реферндумима одлучује а не параграфима писаним за елиту од елите, намерно неразумљивим, јуристичким језиком. ТРЕБА НАМ СУВЕРЕНИТЕТ, ОДМАХ и тај дипломатски имунитет који је бесплатан а “елита“  га је резервисала само за своје чланове који извршавају њене сотонске наредбе. 

Дакле, треба нам ПАРАЛЕЛАН ЈУРИСТИЧКИ СИСТЕМ који нас чини једнаким с “елитом“ !  

Само као суверене индивидуе, ми можемо да радимо на креацији нашег света у коме свако дете може да бере с сваког дрвета, с сваког жбуња, с сваке биљке… на свом путу. Да дете по нагону својих божанских надахнућа може слободнио да живи своје страсти, расте, испуњавајући дивински план постојања. Тако, као суверенe индивидуe, радимо из страсти за неку ствар а не из потребе да платимо за воду, храну, кров… које дефинишимо као примарна права Човека! Дакле, нас нико не може да купи за плату! 

A с обзиром да је “елита“ накупила толико злата и пара, време је дошло да се с народом дели – да се нагомилано, робовским радом и ратовима отето злато, богатства, праведно поделе међу свима нама: баш тај “шеринг“/sharing који Schwab’y даје главобољу, то делење је неопходно. да би се створила једнакост коју француска револуција није никад остварила – време је за egalité! Има тона и тона злата, доста за 7 милијарди људи, да сви буду богати, да сви будемо једнаки по богатствy – тако се ствара сувереност! Онда и само онда, кад смо финанцијски једнаки, може бити liberté и fraternité. Онда роботи могу да раде за све нас a “отштампана“ бића нису потребна, поред, металних робота. 3латo које чами у мраку ватиканскиx / швајцарскиx /енглескиx / SAD… банака служилo би живим људима за делење и богаћење. “Елита“ се ионако не служи њиме кад нам подмеће биткоин. Има и плодне црнице на недоглед – ватикански педофили поседују 50% свих ораница иако немају деце нити рађају… а кажу да се милостиња мора давати – па нека почну да дарују!  

Кад су базичне потребе Човека задовољне, његов дух може да производи незамисливу поезију, науку, доброту…  онда ce могу залечити пороци, девијације, ментална поремћања узроковна психопатским друштвом. Даровна / мајчинска економија дарујући суверенитет, лечи као мелем и душу и емоције и дух Човека које швабске елите хоће да замуте и кроз перверзије затрују.  

Прогласимо сопствени суверенитет, одмах сада! Делујмо као суверени актери! Садимо, садимо… храну, свуда око нас, на герилски начин, да је имамо у изобиљу као што је Природа предвидела… дарујмо… стварајмо бесплатне услуге… делимо што можемо… поучавајмо… лечимо…. свако по нагону свог слободног срца. Дизајнирамо сами за нас и нашу децу свет изобиља по сопственом  укусу.   

За духовно јачање – светлост Видовдана: https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/  

Свима нама с благословом,

Др мед Јасмина Вучић – Пееву

срБској 7530 години, у љутом, 22-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!