Мишљења

Superbowl који је одржан 11.2. 2024. ђавоље игралиште и спорт који велича сатану

Дуго сам вагала да ли да напишем овај текст јер ми је овај недавни догађај привукао пажњу и желим да поделим са вама.

Иако се зна да је Superbowl који је одржан 11.2. 2024. ђавоље игралиште и да је још један спорт који велича сатану овога пута је био препун симбола илумината а на полувремену игре наступ који је требао бити забавног карактера музичког наступа певача Usher био је пун симболике и порука Масонерије (чије књиге уче о сатани на челу са оснивачем Алберт пајком) и илумината. Сцена је била препуна њихових порука онога што се дешава на светској сцени и шта следи. Они су управо ти који креирају грађанске немире и хаос који ће се свести у Трећи светском рат. Они су инфилтрирани свуда у овоме свету који се сада руши, они контролишу све у њему.

На сцени су приказана огледала у позадини што је симболика филмова са егзорцизмом и демонском поседности. Usher (поклоник Новог светског Поретка) стоји у центру круга који се може видети и на свим догађајима (нпр Grammy ) које симболизују вештичарење и магије. То је уствари форма Масонерије. Usher се дружи са Марином Абрамович која је повезана са канибализмом на чијем Духивном кувању ако се сећате где она баца згрушану крв на зидове је он присуствовао. Морам поменути њу сада јер је она повезана са свим овим славним личностима, познатим у Холивуду на челу са Џеј Зијем и Бијонсе. Марина је једна од вештица највишег ранга на земљи у том свету који обожава сатану и зато је присутна на свим овим догађајима.

Поред масонске шаховнице видимо појаву Хорусовог ока које је симбол ђавола. Овога пута је представљено и окултно значење Х ( Озирис- бог сунца), иначе симбола који је однедавно и заштитни знак твитера и нове пландемије коју промовишу. Све што раде све кореографије раде стратешки и само ротирају људе да играју одређену улогу.

Х = ОЗИРИС ВАСКРСЕ – Египатски бог подземља Х значи ОСИРИС ВАСКРСЕ!

СУПЕРБОЛ је УСКРСНУЋЕ ОЗИРИСА!

У библији јасно пише ко је змај! Змај је САТАНА и они то знају и промовишу!

„И он је ставио змаја, ону стару змију, што је ђаво, и сатану, и везао га хиљаду година“,Откровење 20.2 (Слике 16,17)

Седиште/трон водитеља изгледао је као графен оксид. Скидачи/плесачице на моткама (представља блуд на бааловој осовини и/или активацију чакре кроз блудно узбуђење) Музичари су били обучени потпуно футуристички/роботски, позивајући се на трансхуманизам. Прилично сигурно да је било жена у оделима и мушкараца у хаљинама који плешу… трансродност.

Познати певач Usher игра/пева између две плесачице са штаповима и цилиндрима (цилиндар=мадонска референца, уводничар између плесачица са штаповима- кабала…Usher је главни стуб). Много симболике.

На сцени је била приказана и блудница Вавилона коју је представљала позната певачица Alicia K на чијој хаљини видите драго камење и бисере. Вавилон (Alicia) који је украшен скерлетом који има бисере црвене боје са драгуљима (као што је и описана у Откровењу) са огромном црвеном завесом. (Слике 13,14,15)

Поглед на страну позорнице бине особа која представља некога коме одају почаст а то је једном од својих дечака Тони Подеста ако се сећате се да је Тони имао ову бизарну статуу у својој кући, такође одајући почаст једном од њихових дечака Jeffrey Dahmer (серијски убица) То је оно што симболизује та статуа која је била једно од тела које је било пронађено у кући Џефрија.(слике 19)

„Тада сам видио Звијер и земаљске краљеве заједно с њиховим војскама. Окупили су се сви заједно да ратују против јахача на коњу и његове војске“. ОТКРОВЕЊЕ 19. СЛИКА (18)

Ово је било угрубо пречешљавање, требало је доста времена. Има ту много симболике и детаља. Мислим да је ово више него довољно да реално гледано шта се дешава наредних неколико дана, недеља и месеци могли би донети многе мрачне догађаје!

Аутор: Слава Христу

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!