Породица и школа

Студија показала: млади ће пре умрети од нуспојава вакцине него од ковида!

Уколико погледамо студију из Велике Британије, долазимо до простог закључка да је већа вероватноћа да деца и млади умру од последица нуспојава вакцине него од заражавања ковидом 19.
Недавна велика студија из Велике Британије је још једном потврдила да деца и млади људи имају НУЛТИ ризик од смрти након заразе ковид-ом 19.

Обимна студија је утврдила да је велики број 99,995% деце и младих у Енглеској са позитивним тестом на ковид током прве године пандемије преживело вирус, што се преводи као микроскопска стопа смртности од 2/1,000,000 (99,9998% опоравка) за особе млађе од 25 када се упореди са бројем становника.

Запањујуће, од преко 12 милиона деце и младих који живе у Енглеској, само 25 је преминуло због компликација директно повезаних са кинеским вирусом који је затворио цео свет.

Из „Смрти код деце и младих у Енглеској након инфекције SARS-CoV-2 током прве године пандемије: национална студија која користи повезане податке о обавезном пријављивању смрти деце:“

„99,995% SYP (деце и младих) са позитивним тестом на SARS-CoV-2 је преживело.”

Процењује се да је у Енглеској од марта 2020. године до фебруара 2021. године било 469.982 SYP заражених SARS-CoV-2, што даје стопу смртности од инфекције од 5 на 100.000 SYP (0,005%).

25 SYP који су умрли од SARS-CoV-2 једнако је стопи смртности од 2/милион за 12.023.568 SYP који живе у Енглеској.

Другим речима, скоро 2 пута је већа вероватноћа да ће деца и млади људи или у најмању руку исто толико, бити погођени и убијени громом. У ствари, студија је такође открила да је стопа смртности деце и младих од грома у целини 125 пута ВЕћА од њихове шансе да умру од ковида 19.

„Стопа морталитета у SYP који су умрли од SARS-CoV-2 била је 0,2 на 100,000 (95%CI 0,1-0,3) у поређењу са 25,5 на 100,000 (95%CI 24,7-26,5 ) за све друге узроке смрти.”

На анализи је сарађивало неколико престижних медицинских институција широм Велике Британије, укључујућиNHS England, Imperial College of London, Public Health England и Bristol Royal Hospital for Children . Када је тим истраживача погледао податке из британске Националне базе података о смртности деце, открио је да је укупно 3105 деце и младих умрло од свих узрока у првој години пандемије – од којих се 61 догодило код особа које су биле позитивне на ковид- 19.

Истраживачи су затим прегледали сваки од 61. смртног случаја са позитивним тестом како би разликовали који су умрли директно у вези са инфекцијом ковидом, од оних који су умрли од алтернативног узрока и који су случајно били позитивни.

Није изненађење, скоро 2/3 – 59% – „пријављених смртних случајева од ковида“ у овој старосној групи били су појединци који су убијени нечим другим, а не ковид-19, али су случајно били позитивни.

„Клиничка евиденција 61 SYP (деце и младих) који су умрли са позитивним тестом на SARS-CoV-2 прегледани су како би се утврдило да ли је SARS-CoV-2 допринео смрти. 25 (41%) од 61 SYP умрло је од SARS-CoV-2 (2 смрти сваких 30 дана), укључујући 22 са акутним ковид-19 и три са PIMS-TS.
Осталих 36 (59%) од 61 SYP категорисано, SARS-CoV-2 није допринео смрти.

Са надуваним бројевима попут ових, који су посебно намењени родитељима код којих треба да изазову страх, како би своју децу вакцинисали експерименталним вакцинама, поставља се питање ко су онда они који су заиста криви за ширење „дезинформација?“ Поготово када је толико деце и младих људи развило претеће по живот нуспојаве, попут миокардитиса или су већ умрли од срчаног удара након убода.

Када су истраживачи још пажљивије погледали 25 смртних случајева узрокованих ковидом у овој старосној групи – гледајући клиничке записе у досијеу – открили су да само ШЕСТ нема додатних здравствених стања и да је умрло као директна последица од ковида19.

И баш као што смо истакли пре годину дана – више деце умире од саобраћајних несрећа, сезонског грипа или утапања него од ковид вируса, али из политичких разлога деца су принуђена да се маскирају против своје воље, а на неким местима морају да се вакцинишу да би похађали школу.
Пустите то низ воду – ковид је био примарни узрок смрти за само шесторо здраве деце током пандемије у целој Енглеској – у међувремену, опасна блокада подстакла је талас других здравствених поремећаја који већ доводе до непотребних смрти међу децом и младим људима.

И то је све пре него што додате хитну вакцину – која је сада масовно доступна за децу од 5 година, а диктатура јавног здравља је гура као обавезну у неким ситуацијама упркос добро документованим нежељеним реакцијама – то је одвратно.

Која се тачно наука поново прати са овим обавезама?

Референце, студија – овде.

Извор: Васељенска – Нулта тачка

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!