Мишљења

Струка у белим мантилима уместо аплауза заслужује звиждање и осуду

Заслужују аплаузе или звиждање?

Дирљиво делују аплаузи у 20 часова онима који су на првој линији борбе против такозване пандемије. То су пре свега лекари, а затим остало медицинско особље које би требало да брине о пацијентима. Међутим, у овом медијском мраку и пузајућем тоталитаризму, у којем скривена владајућа елита не бира начин и средства да оствари свој крајњи циљ – увећање профита и смањење људске популације, најсрамније је понашње такозване струке, односно лекара звучног имена, који су у огромној већини постали само обични ботови Ковида 19.

Лекари су најпозванији да се чује њихов глас у овом времену лудила или лажне пандемије. Оно им је пружило прилику да се искупе за све оне грешке и пропусте којима је здравство обиловало дуго времена: корупција, немарност, аљкавост, незнање, нестручност, небрига за пацијенте итд. Уместо тога, они су још једном показали да су само обични послушници на платном списку фармакомафије. Не само да нису јавно и аргументовано иступили против измишљене пандемије, него су показали велику неодговорност. Не гледајући на катастрофалне последице, прихватили су да буду промотери те велике преваре Ковида 19. Због таквог понашањa ко зна колико је људи умрло, јер нису лечени адекватно, а све је приписано корона вирусу. Сетих се речи једног таквог лекара који је пре неколико година рекао: “Моје грешке иду у гроб“. Ослобођени су било какве одговорности за последице које су изазвали својим несавесним понашањем према пацијентима. Ми можемо само да жалимо за најближим које смо изгубили због бахатости лекара, а тешко да ће они за то одговарати. Тако је корона вирус успешно сакрио све пропусте струке, који би да има правде и закона завршили на суду.  Понашање за сваку осуду, јер свесни последица које изазива лажна пандемија они ћуте, тиме штитећи себе, а за пацијенте не маре! Због тога што они ћуте, када не би смели да ћуте, страдају обични људи који им верују.

Ти лекари без части и образа склони су свим врстама лажи, само да оправдају нешто што се не може оправдати, у конкретном случају лажна пандемија. Учествовали су у лажном приказивању заражених и умрлих од корона вируса. Сви треба да се запитамо да ли лично познајемо некога ко је био болестан од корона вируса, или да је чак умро? Ја не знам никога! Притом, неколико познаника је ни криво ни дужно завршило у изолацији на Сајму, јер су наводно имали корона вирус, а отишли су и вратили се без икаквих симптома. Приморали су нас на лудачке мере затвора и карантина, одузели су нам основна људска права и слободе, због чега ће тек бити тешких последица по здравље народа. Натерали су нас да због некакве социјалне дистанце зазиремо једни од других, да се отуђимо од најближих.

Ако је струка у белим мантилима заиста забринута за здравље народа и ширење корона вируса, зашто не траже забрану уласка лажних муслиманских миграната, који су носиоци разних болести? Зашто не осуде власт што је користила полицијски час да увози у Србију нове мигрантске групе? Зашто не траже да се заустави изградња 5Г мреже, за коју су многи водећи стручњаци изнели доказе да је штетна за здравље људи и да је повезана са ширењем корона вируса? Зашто не кажу јавно да је здраствени систем лоше огранизован и да су услови у болницима на граници катастрофе (недостаје свега), док власт великудошно поклања милионске износе евра Албанији, Италији, СЗО и другима?

Ето, још се није смирило лудило пандемије, а увелико се најављује чудотворна вакцина од које ће само фармакомафија и њихови послушници у белим мантилима имати велику новчану корист, а народ велику штету по своје здравље. Зато, народе мој, ваш аплауз белим мантилима у 20 часова треба да се претвори у изливе беса, јер већина њих није радила свој посао по лекарској заклетви.[1] Част савесним појединцима који су радили у корист пацијената, а остали који припадате медицинској струци: СРАМ ВАС БИЛО, поново сте пали на животном испиту!

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Раб Божији Горан Живковић


[1] “Највећа брига ће ми бити здравље мог болесника. И под претњом нећу попустити да се искористе моја медицинска знања, супротна законима хуманости.“

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!