Мишљења

Струка и недоумице око здравља или да ли ће невакцинисани моћи да користе мобилне телефоне?

Лично сам увријеђен тврдњама које могу чути са доста медија, како ми који нисмо завршили медицински факултет нисмо компетентни да одлучујемо о стварима које се тичу нашег тијела. Као нисмо довољно стручни па да знамо шта је за наше тијело добро, а шта није, те ће струка то да нам објасни.

Моја теза је да је свако довољно стручан када је он сам у питању, свако у себи има уграђен систем за самоодржавање, да ли је то бог уградио или је настало еволуцијом је небитно, али је очигледно да свако има нагон за самоодржавање и репродукцију.

Како нисам медицинска струка него инжењерска, ја бих на сву ову проблематику гледао са инжењерске стране, те имам само неколико једноставних питања:

  • Ако је вакцина искоријенила велике богиње и још неке опасне болести које изазивају вируси, иначе неживе ствари, како то да вакцина против грипа није искоријенлиа све ове деценије вакцинисања једну обичну грипу?
  • Ако грипа није искоријењена, пошто вирус грипа стално мутира, иако је нежива материја, како то да није мутирао вирус великих богиња? Молим да се то истражи и доставе нам се на увид резултати научног истраживања. Захвални грађани.
  • Ако су вируси неживе ствари како могу да продру кроз одбрамбени механизам одбране сваког тијела? Зар је издах из плућа довољно јак да катапултира вирусе некоме другом у тијело?
  • Ако вируси као неживе твари успију да продру у тијело, значи да је оштечен човјеков одбрамбени механизам, тј. човјек је већ болестан и прије „напада“ неживих вируса. Да ли је онда вирус узрочник обољења, или нешто прије што је ослабило имуни систем?
  • Има ли каква студија, али да није плаћена од стране творница медикамената и да су је спровели независни истраживачи, да ли је исплативије и боље по човјечанство, а не по творнице медикамената, лијечити јако малу мањину обољелих, или малтретирати вакцинисањем већину становништва? Додуше много је већа зарада творницама медикамената на вакцинама него на лијековима, а теже је провјерљива њихова екикасност него ли лијекова.
  • Зашто се се сматра да бог или еволуција нису довољно добро направиле човјека да опстане, па је потребно да се врше преправке у и на његовом тијелу? Ово је хуљење и на бога и на еволуцију.
  • Да ли само вируси грипа мутирају, или ту особину имају и други вируси.
  • Да ли има нека независна научна студија која се бавила упоређивањем да ли је више допринијела вакцинација у искорјењивању неких болести или побољшање животних услова, побољшање исхране, увођење хигијене и слично.
  • Да ли може статистика бити тачна, ако почива на нетачним и непровјереним податцима?
  • Да ли се под мобингом тј. злостављањем на послу може подвести наметање тестирања, вакцинисања и маскирања?

Предлажем да се уведе нови надкризни штаб који ће да уведе нове мјере у цијелом свијету. 

Треба забранити свим људима коришћење рачунара и лаптопа који нису вакцинисани, тј да имају антивирусни програм, а дозволе уласка у тржне центре, банке, болнице и државне институције ћемо да издајемо ми инжењери прегледавањем телефона , таблета, рачунара и интелигентних ручних сатова. Свако ко нема заштиту не може да уђе ни у један јавни објекат, пошто постоји опасност да зарази остале уређаје, што може да доведе до проблема у раду видео надзора, наплатних рампи на улазима у паркинге, каса за наплату купљене робе, медицинске опреме, програматора на веш машинама, ТВ пријемницима, антенама за мобилну телефонију и сл.

Струка ће да се пита о вашим телефонина, а не ви обични корисници телефона, пошто нисте квалификовани. Мораћете завршити Електро-техничке факултете и да сви дате Теслину заклетву да нећете злоупотребљавати технологију.

Нећете моћи сами ни да у свој кола сипате обичну воду за прање стакла, мораћете платити услугу неком хемијском инжењеру да вам он са стручне стране каже која текућина је најбоља за ваше вјетробранско стакло у односу на боју и брзину ваших кола. Нисте ви квалификовани да о томе одлучујете, без обзира што се на интернету могу пронаћи корисни савјети. Струка је струка.

Сви који сипају воду ће бити елиминисани из друштва и мораће носити преко ретровизора бијелу траку да се зна да сте античовјек и да вам нема уласка у мега-гига-тржни центар да купите хљеб и млијеко. То што мислите да ће се моћи купити негдје друго, гријешите, јер теже ка томе да све пропадне и замре осим великих корпорацијских контролисаних простора.

Може ли да се деси ишта у свијету, а да наши не полете да учествују у томе, прије него ли добро размисле да ли ће нас то уназадити или унаприједити?

Нисам вјерник, али некако вјерујем да наши људи неће дозволити да се све ово нама деси. Ко је блесав нека то спроводи у свом поднебљу. Његова кућа његова правила, наша кућа наша правила.

Аутор: Душко Бошковић

Извор: https://balkanskageopolitika.com/2021/04/23/struka-i-nedoumice-oko-zdravlja-ili-da-li-ce-nevakcinisani-moci-da-koriste-mobilne-telefone/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!