Свет

Стравична исповест Швеђанина: Чиповали су ме и сада сам њихов роб! (видео)

Када је почело чиповање људи у Шведској, Ларс Лонген се међу првима подвргао овој процедури. Као и други Швеђани који су добровољно пристали на чиповање, Швеђани се све више чипују, верујући да тако повећавају своје урођене људске способности надограђеном технологијом.

У Шведској је чиповање законом уређено и према званичним подацима скоро 4.000 људи досад је пристало на ову процедуру која подразумева да им се чип угради између палца и кажипрста.

Наравно, поставља се питање чему служе ти чипови. Омогућавају невероватне ствари – од најбаналнијих да отварају врата само на додир до медицинских разлога. Наиме, чип је могуће програмирати тако да подсети пацијента кад треба да попије лек, а чак може служити и као тзв. електронски новчаник или за откључавање кола, праћење уређаја у стању.

Због свега тога и Лонген се добровољно пријавио за чиповање, али није веровао шта му се дешава.

-Имао сам поверење у нове технологије. Хтео сам да видим шта добијам. Испоставило да ми је то донело животни проблем којег сад не могу да се решим. Дешавају ми се чудне ствари. Стално ме прате, видим да неко улази и у мој стан. Ово је пакао – написао је Лонген на друштвеним мрезама и упозорио цело цовечанство:

-Не наседајте на нове технологије. Никакав чип, никакве препоруке Била Гејтса! Реците НЕ чиповању!

Лонген наглашава да је чиповање заувек променило његов живот, да је почео да болује од параноје, да не зна које податке заправо чип одашиља онима који су га уградили и да ли је са самим чипом још нешто уграђено или убризгано у његово тело!

-Имам ноћне море, будим се у зноју, десило ми се два-три пута и да ометам рад неког апарата у просторији. Знам да управљају са мном, имам осећај као да сам њихов роб!

Чиповање се не дешава само у Шведској, у Америци компанија „32М“ у Висконсину почела са чиповањем запослених, наводно да би се радници лакше и брже пријављивали при доласку на радно место.

У Европи се чак организују тзв. чип-журке на којима се одједном чипује велики број радника. Прво чиповање у свету, у организацији Капсперскy Лаб лабораторије, организовано је још септембра 2015. године на ИФА сајму у Берлину!

У јавност су процуреле и информације да се чиповање врши и да би се сачувала безбедност неких мање личних података да хакери не би имали приступа тајним фајловима фирми!

Извор: happytv.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!