Свет

Стижу ли ускоро концентрациони логори за невакцинисане?

Иако живимо у 21. веку и мислимо да су концентрациони логори ствар прошлости, чини се да је стварност потпуно супротна. На свету постоје стотине логора од Кине до САД-а и Европе, и како се чини, гради их се све више. Прво су говорили како им требају за случај природних катастрофа, затим за смештај емиграната, а сада наводно као карантинска постројења за пандемију корона вируса. Који год разлог био, они се и даље граде и граде, а земље једна по једна врше и законске измене које су им потребне за евентуално одвођење људи.

Земља која је највише напредовала у изградњи логора је свакако САД. Фамозни ФЕМА кампови се граде већ деценијама и о томе смо више пута писали. Као и о целом плану организовања пандемије и стављања људи у логоре, којег је разоткрио гувернер Вентура још 2009. године. Али информације се пажљиво скривају од нас. Као пример можемо погледати ову кратку репортажу, која се још увијек налази на јутјубу. Али приметићете, да овај видео не можете „изгуглати“ а не можете га наћи ни у претраживачу јутјуба чак и када укуцате тачан наслов видеа. То се зове blacklisting. Информације и даље постоје, али их није могуће пронаћи са претраживачима, значи можете видети само уколико вам неко да директан линк.

Осим физичке припреме, у САД-у се врше и законодавне припреме за масовна одвођења људи. Почетком ове године Демократе су у држави Њујорк донели закон који ће Гувернеру омогућити присилна затварања људи за које се сматра да су „пријетња за здравље“. Нажалост и друге државе следе тај пример.

О логорима који се граде у Канади писали смо још у Октобру 2020. у овом тексту. Градња тих логора је откривена кад је Влада објавила тендер у којем тражи извођаче радова за градњу и одржавање. Заступник у Парламенту Randy Hillier поставио је тада питање за кога се тачно граде ти логори, али није добио одговор.

Више о Канадским логорима можете пронаћи овде а и познати Tucker Carlson је направио сегмент о тој теми.

Кина такође наводно има већ преко 400 логора, о томе се може доста наћи у западним медијима, јер информације о кинеским логорима нису цензуриране на Западу.

И сад долазимо до Аустралије која је баш неки дан објавила да гради велики камп за карантин близу Мелбоурна.

У том чланку можемо видети слике које је Аустралска Влада објавила, како ће то изгледати:

Дивота зар не? Изгледа скоро као хотел са 4 звездице. Међутим, кад су новинари Sky Newsa отишли тамо на локацију, затекли су друкчији призор. Снимање изнутра је наравно забрањено, али и оно што се види извана је довољно страшно. Репортажу можете видети овде а screenshot снимке изгледа овако:

Дакле ту јасно можемо видети две капије, и два реда бодљикаве жице, а у средини оно што се обично назива „kill zone“. Недостају још само стражарски торњеви с рефлекторима.

Још занимљивије, кад идете мало истражити, можете пронаћи да је Аустралиска Влада још 2012. године издвојила 400 милиона долара за ову локацију и предвидела је као карантински камп. Наводно за држање животиња, кућних љубимаца који улазе у Аустралију. И тамо су збиља неко време држане животиње, али чему онда планови о огромном проширењу, које је било планирано још 2012 године.

Можемо бацити и поглед на Европу. За Немачку већ знамо, они су без околишања рекли да ће своје грађане стављати у мигрантске кампове. И пазите, не болесне од Ковида, не здраве који требају у карантин, него оне људе који пружају отпор фашистичким мерама!

Погледајте овај извештај Немачког Билда. Погледајте како изгледају ти логори.

Хрватска је такође још 2018. године изградила смештајне јединице за мигранте. Тај смештај за разлику од ових других, нема бодљикаву жицу и не изгледа као логор. Заправо ради се о адаптираном простору који је некада био кориштен за избеглице 1990-их. Јер наравно, властима на Балкану манипулатори из света не говоре ствари унапред и онда наши политичари још нису знали да ће им ускоро требати изолацијске установе за пандемију. Али верујемо да је наредба из Брисела већ стигла и могуће је да и Хрватска ускоро крене са градњом такве установе. Ако знате нешто о том питању, реците нам у коментарима.

Наравно сигурни смо да ће нас разни fact-chekeri уверавати да су све то само случајности, да ови логори не постоје, или ако постоје, да се ради о хотелима за добровољни смештај и слично. Међутим, лекције из историје нам друкчије говоре. Сваки тоталитаристички режим је имао своје логоре за непожељне, од нацистичке Немачке, до Стаљинове Русије, па чак и САД-а који је за време 1940-их затварао властите грађане јапанског порекла у логоре. И сваки пут, пропаганда режима је уверавала како се то не догађа и како то не постоји. Заправо велика већина Немачког становништва није знало за нацистичке логоре и кад су откривени, Немци су били у шоку исто као и остатак света.

Осим тога, познато је да је велика већина Жидова добровољно ишла у нацистичке логоре. Јер у градовима није било хране, струје, дрва за огрев, а нацистичка пропаганда их је уверавала да ће све то добити у логорима. Говорили су им да ће у замену за све то морати радити, и зато су се логори звали „радни логори“, а на улазима је писало Arbeit macht frei (рад ослобађа). И слобода је била обећана онима који раде. Постоји чак и једна позната анегдота кад је један човек говорио тим људима да не иду тамо јер ће их побити, а одговорили су му: „Па зашто би то радили, нема смисла, ми им требамо за шивати рукавице за војску.“ Тог човека би данас прозвали теоретичарем завере, као што уосталом и нас данас зову.

Заправо цела та исоријска лекција неодољиво подсећа на данашњу стратегију вакцинисања, и начин на који се слобода обећава онима који се вакцинишу, док се они други истовремено демонизирају и окривљују за проблеме. Немачки просвједници зато данас носе натписе Imfen macht frei (вакцина ослобађа) и жуте звезде с натписом „невакцинисан“. Хитлер је Жидове и комунисте (бољшевике) оптуживао за ширење болести и за економске проблеме Немачке, слично како се данас невакцинисани оптужују за ширење вируса и нове lockdowne који уништавају економију. Стратегија вакцинисања је слична одвођењу у логоре, прво иду добровољци – људи уверени пропагандом, па онда крену уцене и претње, а на крају креће присилно одвођење/вакцинисање под претњом физичке силе и закона.

И наравно све то не би било могуће без невероватне пропаганде и цензуре, која је у данашње време потпуно измакла контроли. Хитлер је доласком на власт у Аустрији 1938. увео закон којим је слушање страних радио станица постало кажњиво – смртном казном! Увео је наравно и пропуснице без које се нисте могли кретати по граду, врло слично данашњим Ковид-цертификатима. Ово све говоримо како би и они „неверне Томе“ схватили да концентрациони логори у данашње време нису никакво претеривање, они су заправо логичан слијед овога што се тренутно дешава. Јер збиља, фашистичке стратегије су увијек исте, испробане већ пуно пута кроз историју. Застрашујуће је колико се историја понавља, и колико мало људи то схвата.

Аутор: Данијел Клаић

Ћирилизовало уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!