Мишљења

Шта се дешава са србском полицијом???

Фото: politika.rs

Нема међу нама Србима оног разумног, честитог и поштеног човека, који није разочаран радом и понашањем наше србске полиције. И то због истине, која се не може сакрити, да су многи и безбројни полицајци, сем дрског и некултурног понашања, као и узимања мита, одавно постали криминалци или сарадници криминалних банди, пљакаша, растурача дроге, па чак и убица. И они то све раде, уз благонаклоно одобравање и контролу политичких банди, које код нас Срба, имају сву власт, како од оне општинске, градске, тако и оне државне.

Ретки су грађани, који то нису увидели или открили, да сем полицијских банди, ми имамо и политичке банде, којима и те како одговара да имају полицијске, судијске и тужилачке банде. Уз те банде, политичке банде, које командују полицијским, судским, тужилачким и свим осталим бандама, контролишу сваког поштеног и часног човека, као и све оне критичаре политичких банди, али и цели народ, који је свакодневно изложен бруталном понашању и малтретирању тих криминалних полицајаца. А који нам ту своју нељудскост, и криминални карактер, показују и демонстрирају на улицама и то сваког дана, а што је погубно за сваког часног и поштеног човека, али и за народ, као и државу. На тај начин, ти криминални полицајци, не само да понижавају и оштећују грађане, већ они нам са тим својим бандитским понашањем згадише и државу, те је многи људи и грађани, почињу да мрзе, али и да из ње беже. Не дао Бог, да се сутра зарати, ретко би ко, од поштених и часних родољуба, бранио такву бандитску и криминалу државу. Али да то не одговара политичким бандама, које управо та криминална полиција, судови и тужилаштва штите, па та власт и те политичке банде, би са тим понашањем и таквим владањем, одавно прекинули. Кад би то прекинули, е, па не би онда те банде могле, а нити би смеле, да свакодневно краду, пљачкају и издају народ и државу, јер би сви били похашпени, суђени и осуђени за пљачку и издају народа и државе.

Тако да једину и највећу кривицу, што нам је полиција, наравно и судство, као и тужилаштва криминална и бандитска организација, сносе само политичари. Поготово они, који су добили неке општинске, градске и државне функције, са којих одређују и то по политичкој линији, ко ће бити министар полиције или директор полиције, као и безбројни полицијски начелници. Али и ко ће бити председници судова, као и шефови тужилаштава. И на нашу, све србску жалост, у све и једној општинској или државној организацији или институцији, на шефовска места се постављају само политички и партијски послушници, који су доказани криминалци, незналице и безкарактерни људи. Који немју ни мало савести или поштовања према људима, народу и држави.

Они поштени Срби или часни људи, који из добрих, родољубивих и часних намера, закораче у полицију, тужилаштво или судове, како би се по закону, борили против сваког лопова, силеџије или криминалца, као и против пљачке и издаје народа и државе, бивају у тим покушајима онемогућени и заустављени, од својих шефов, као и политичара.

И баш из тих непобитних истинитих чињеница, ко не дозвољава да полиција буде полиција и да часно и поштено ради свој посао у интересу народа и државе, припоменућу веома добру и успешну акцију, коју пре неколико дана, управо спроведе бањалучка полиција. Наравно не сва, већ можда двадесетак, тридесетак и те како паметних, вредних и часних полицајаца. Који у року од четрдесет и осам сати, открише и ухапсише бруталног убицу у Бања Луци, који на свиреп, бруталан, подмукао и монструозан начин, уби часног, младог и поштеног Бањалучанина. И баш та акција и решавање монструозног убиства (невиног), бањалучанина, а од стране часних и поштених бањалучких полицајаца, је потврда, да међу полицајцима има и те како добрих, часних и паметних, али и вредних полицајаца и зналаца, како се ради полицијски посао. Под условом, да таквим полицајцима, који хоће и знају да раде по закону, нико то, поготово од полицијски шефова, не би смео да им брани, а нити да им се меша у њихов полицијски посао. Али као што рекох, политичке банде и власт су управо ти, нељуди и банде, које намерно, и то уз помоћ криминалних министара, директора и начелника полиција, уништавају сваку закониту борбу против криминалаца и лопова, као и пљачке, али и борбу против издаје народа и државе. А што се одвија преко криминалних полицајаца, судија, и тужилаца, из намере, да се уништи полиција, судови и тужилаштава. Који су на нашу србску жалост и у Србији, као и у Републици Српској, одавно претворени у криминално бандитска удружења и институције. Које штите све политичке банде и сваку власт, које без икакве одговорности, страха или казне, опљачкаше и уништише све оно, што код нас Срба, има неку материјалну или новчану вредност.

И док је тако, да је полиција, тужилаштво и судство, не народно, а под контролом политичких банди и власти, мале су шансе, да дође до обрачуна са тим политичким, полицијским судским и тужилачким бандитима и уништивачима Србије, републике Српске, као и људи, грађана и нашег србског народа.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!