Srbija i srbske zemlje

Šta rade konvoji mađarske policije u Obrenovcu?

Iznenadna poseta Aleksandra Vučića Mađarskoj u vanrednom stanju i njegov susret sa Orbanom (22.3) počeli su da daju prve rezultate. Ono u šta se sumnjalo sada dobija svoju potvrd. Da li je Vučić  dogovorio sa Orbanom da Srbija prihvati migrante iz Mađarske? Dok Orban brine o svojoj državi i nepoželjne goste proteruje, Vučić od Srbije pravi muslimansku džamahiriju. Pod okriljem policijskog časa velika kolona vozila mađarske policije stigla je do kasarne u Obrenovcu gde su smešteni migranti. Jedno je sigurno, nisu došli u posetu, nego su najverovatnije doveli migrante iz Mađarske.

      Istovremeno migranti dižu pobune u centrima u kojima su smešteni (Obrenovac, Krnjača, Tutin…) zbog čega je intervenisala policija i vojska. Pri tome je vojska upotrebila vatreno oružje, navodno pucajući u vazduh kao upozorenje.  U nedelju uveče u kasarni za smeštaj migranata u Obrenovcu došlo je do sukoba oko 400 migranata iz Avganistana, načinjena je materijalna šteta. Zatim je posle 24 časa u Paliluli, naselje Krnjača, u prihvatnom centru za migrante, došlo do tuče većeg broja migranata, a napadnuto je i obezbeđenje objekta. Napadnuti su i pripadnici vojske koji su zbog toga ispalili četiri projektila u vazduh. Sličan sukob se dogodio nešto ranije u Tutinu, gde je smešteno preko 220 migranata, zbog čega je intervenisala žandarmerija. Na Preševu, gde svakodnevno ulaze nove migrantske grupe, takođe su česti međusobni sukobi migranata.

      Svi ovi sukobi u centrima za migrante, kao i napadi na naše građane, krađe i pokušaji silovanja od strane migranata, smeštaj migranata u odmarališta (Deliblat…) i njihovo trajno naseljavanje, predstavljaju veliku opasnost za opstanak srbskog naroda i države Srbije. Sve navedeno ubedljivo potvrđuje, uvođenje vanrednog stanja i pre svega policijskog časa smišljeno se koristi da bez mogućnosti otpora građana, u Srbiji trajno smesti više desetina hiljada migranata.

Uredništvo Borba za istinu

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu koja je u Srbiji zabranjena!