Србија и србске земље

Шта раде конвоји мађарске полиције у Обреновцу?

Изненадна посета Александра Вучића Мађарској у ванредном стању и његов сусрет са Орбаном (22.3) почели су да дају прве резултате. Оно у шта се сумњало сада добија своју потврд. Да ли је Вучић  договорио са Орбаном да Србија прихвати мигранте из Мађарске? Док Орбан брине о својој држави и непожељне госте протерује, Вучић од Србије прави муслиманску џамахирију. Под окриљем полицијског часа велика колона возила мађарске полиције стигла је до касарне у Обреновцу где су смештени мигранти. Једно је сигурно, нису дошли у посету, него су највероватније довели мигранте из Мађарске.

      Истовремено мигранти дижу побуне у центрима у којима су смештени (Обреновац, Крњача, Тутин…) због чега је интервенисала полиција и војска. При томе је војска употребила ватрено оружје, наводно пуцајући у ваздух као упозорење.  У недељу увече у касарни за смештај миграната у Обреновцу дошло је до сукоба око 400 миграната из Авганистана, начињена је материјална штета. Затим је после 24 часа у Палилули, насеље Крњача, у прихватном центру за мигранте, дошло до туче већег броја миграната, а нападнуто је и обезбеђење објекта. Нападнути су и припадници војске који су због тога испалили четири пројектила у ваздух. Сличан сукоб се догодио нешто раније у Тутину, где је смештено преко 220 миграната, због чега је интервенисала жандармерија. На Прешеву, где свакодневно улазе нове мигрантске групе, такође су чести међусобни сукоби миграната.

      Сви ови сукоби у центрима за мигранте, као и напади на наше грађане, крађе и покушаји силовања од стране миграната, смештај миграната у одмаралишта (Делиблат…) и њихово трајно насељавање, представљају велику опасност за опстанак србског народа и државе Србије. Све наведено убедљиво потврђује, увођење ванредног стања и пре свега полицијског часа смишљено се користи да без могућности отпора грађана, у Србији трајно смести више десетина хиљада миграната.

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!