Srbija i srbske zemlje

Šta očekivati od Vučića???

Foto: RTS

Iole razborit i razuman čovek, je odavno mogao uvideti, ko je i šta je Vučić. I to još od onog postavljanja ratnog zločinca Blera, za svoga savetnika, ili onim dovođenjem Šredera u Srbiju. Sem pomenutih, koji su učestvovali u agresiji na Srbiju, Vučić se okruživao i sa drugim zapadno – političkim banditima, koji su onomad 1999. godine, izvršili najbrutalniju i najkrvoločniju agresiju na SRJ – odnosno Srbiju i Kosvo i Metohiju, a pre toga i na Republiku Srpsku, kao i na Kninsku Krajinu.

Sa tim njegovim prijateljima, Vučić je svakom razumnom Srbinu, pokazo ko je i šta je. To je rekao i onim odlaskom kod Klintona, noseći mu opljačkane srbske novce, da bi pomogao Klintonovu ženu, na američkim izborima.

I ovih nekoliko nedoličnih i istinitih činjenica, samo su mali deo, od onoga, što je jadni lažovčina Vučić, za svoje vladavine u Srbiji, posle one izdajničke dosovske vlasti, nama Srbima, kao štetu, izdaju i poniženje napravio i učinio. Ako neko zna, šta je zapadna, američka ili evropska politika, e, pa to onda znaju ljudi i Srbi, koji žive i rade na tom Zapadu, kao i u Evropi. Koji uvek i činjenicama, mogu posvedočiti o toj zločinačkoj, ratnoj, kolonizatorskoj i pljačkaroškoj Evropi i EU, kao i ostalim članicama NATO – pakta. O kojima, taj lažov i jadnik Vučić, priča hvalospeva i bajke. Priča ih, da bi sakrio, da je uz pomoć tih evropskih političkih zločinaca, došao na vlast u Srbiji. Uz dogovor sa njima, ali i obavezu, koju je po tom dogovoru preuzeo. Pristao je, da sve srbsko u Srbiji, na Kosovu i Metohiji, kao i Republici Srpskoj, uz pomoć srbskog ološa i svojih saradnika i izdajnika srbskog naroda, lagano i zasigurno uništi, ali i jeftino rasproda. Na kraju, omogući da se Kosovo i Metohija i to od strane Srbije, prizna, kao samostalna i nezavisna država, a da se Republika Srpska utopi u jedinstvenu i unitarnu Bosnu i Hercegovinu, a u čemu mu pomažu, politički izdajnici iz Republike Srpske. I baš iz tih razloga, lažov Vučić, u Srbiji, kao i na KiM, i to uz svoje zapadne savetnike, ali i svoje srbske bandite i poslušnike, pravi svakave rodoljubive predstave i podvale, lažne proteste, ispade i incidente, kao i premlačivanje srbskog naroda po Beogradu i Srbiji. Sem toga, pristao je i da šiptari čine svakakvo zlo i napade na Srbe, koji žive na Kosovu i Metohiji. Sve to imamo, ne samo od 2000. godine, već i ovih dana, kad šiptari pucaju i na srbsku decu. Na šta jadni lažovčina Vučić, javno, bedno i cmizdravo reaguje, sa ispraznim i lažljivim saopštenjima i pozivanjem na mir, iako ni jedan Srbin na KiM, nije izazivao nikakve incidente, niti je i jednog Srbina pozivao u bilo koji rat. Ali to lažovu Vučiću ne smeta, da Srbima, ne samo na Kosovu i Metohiji, već i širom Srbije, nudi lažnu borbu, za Zajednicu Srbskih Opština na Kosovu i Metohiji. Totalno prazna i nebitna priča ili, takozvana nekakva srbska organizacija, koja po zakonima na Kosovu i Metohiji, nema nikakvu zakonodavnu, a ni izvršnu vlast, kao niti ikakvu organizaciju zaštite Srba, na KiM. I to lažov Vučić, veoma dobro zna, ali to njemu ne smeta, da i dalje sije svoje obmane, laži, kao i strah, kao i tu nebitnu i ništavnu ZSO, za Srbe na Kosovu, sa kojom se ništa ne dobija. Osim što je to javno i zvanično priznanje srbskih vlasti, sa Vučićem na čelu, da je Kosovo i Metohija nezavisna i samostalna država šiptara.

Vučić to radi, da bi još više isprepadao i onako obezglavljeni i sluđeni srbski narod, kojeg niko i nikada, u toj količini, kao što ga je Vučić plašio, obmanjivao i lagao, pre njega, nije to Srbima radio, a niti učinio.

Tako da bilo koje Vučićevo obraćanje narodu, nije ništa drugo, nego li bacanje prašine u narodne oči, ali i podmuklo sijanje i širenje straha i panike među Srbima. Bez i malo greške, Vučić se može nazvati i prgolasiti najvećim srbskim strašilom. Pogotovo, kad se prisetimo njegovih javnih pretnji i onih televizijskih obraćanja narodu, za vreme lažne pandemije. A pošto je pandemija razotkrivena i to kao velika laž i zločin, ne samo prema Srbima, već i svim ljudima sveta, a u kojem je i Vučić učestvovao i to po naređenju amerikanaca, koji vode glavnu reč i oko Kosova i Metohije.

I to Vučiću ne bi zadnje nedelo ili izdaja naroda i države, već je on uz svoje zapadne šefove, pre par dana, izneo novu priču i pretnju, kako će nas Amerika i EU, ekonomski i privredno uništiti, i kako nećemo postati članica EU, i kako ćemo ostati bez investicija i zapadnih kredita, kao i bezviznog režima za EU. I to ako ne prihvatimo i ne priznamo, po planu Njemaca i Francuza, odnosno Amerikanaca, da je Kosovo i Metohija nezavisna i samostalna država šiptara.

Po svim ovim njegovim skorašnjim izjavama, svakom razumnom Srbinu je jasno, da će to Vučić uraditi, jer se na to obavezao, a zbog čega su ga Zapani šefovi doveli na vlast u Srbiji. Hoće, uradiće to Vučić uz svoje saradnike i poslušnike, priznaće oni novu, nezavisnu i samostalnu državu Kosovo, ako ga u toj nameri, srbski narod ne spreči. Umesto zaključka pesma:

ISTINA O KOSOVU

Ne ćuti rode u ovo vreme,
kad zlotvor Kosovo otima, gazi,
i kad još javno, bez ikog stida,
priznanje Kosova, za državu traži.

Ne skrivaj pogled, ispred te bande,
naše i izdajničke, zanavek klete,
koja bi zlotvoru, Kosovo prodala,
da spali srbske tragove – svete.

Ne beži rode od istine i zbilje,
nit’ ovog zločina koji se krije,
koji se lažima maskira, hrani,
da Srbin ne može, Kosovo da brani.

Ne veruj rode, zlotvorskoj sili,
kojoj se srbski, sav ološ divi,
i koji Zapadu, stalno pomaže,
da Srbija se, u EU – zatvoru nađe.

Ne slušaj rode, te zapadne ljude,
koji bi Srblju, nožem da sude,
i koji bi uništili i naše ime,
ako se Srblje u boj ne vine.

Ne boj se rode istine i boja,
jer Kosovo je duša tvoja i moja,
koja je Srbima od Boga data,
da se čuva i brani, od svakog đelata.

Autor: Milosav Knežević Mile

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!