Србија и србске земље

Шта очекивати од Вучића???

Фото: РТС

Иоле разборит и разуман човек, је одавно могао увидети, ко је и шта је Вучић. И то још од оног постављања ратног злочинца Блера, за свога саветника, или оним довођењем Шредера у Србију. Сем поменутих, који су учествовали у агресији на Србију, Вучић се окруживао и са другим западно – политичким бандитима, који су онoмад 1999. године, извршили најбруталнију и најкрволочнију агресију на СРЈ – односно Србију и Косво и Метохију, а пре тога и на Републику Српску, као и на Книнску Крајину.

Са тим његовим пријатељима, Вучић је сваком разумном Србину, показо ко је и шта је. То је рекао и оним одласком код Клинтона, носећи му опљачкане србске новце, да би помогао Клинтонову жену, на америчким изборима.

И ових неколико недоличних и истинитих чињеница, само су мали део, од онога, што је јадни лажовчина Вучић, за своје владавине у Србији, после оне издајничке досовске власти, нама Србима, као штету, издају и понижење направио и учинио. Ако неко зна, шта је западна, америчка или европска политика, е, па то онда знају људи и Срби, који живе и раде на том Западу, као и у Европи. Који увек и чињеницама, могу посведочити о тоj злочиначкој, ратној, колонизаторској и пљачкарошкој Европи и ЕУ, као и осталим чланицама НАТО – пакта. О којима, тај лажов и јадник Вучић, прича хвалоспева и бајке. Прича их, да би сакрио, да је уз помоћ тих европских политичких злочинаца, дошао на власт у Србији. Уз договор са њима, али и обавезу, коју је по том договору преузео. Пристао је, да све србско у Србији, на Косову и Метохији, као и Републици Српској, уз помоћ србског олоша и својих сарадника и издајника србског народа, лагано и засигурно уништи, али и јефтино распрода. На крају, омогући да се Косово и Метохија и то од стране Србије, призна, као самостална и независна држава, а да се Република Српска утопи у јединствену и унитарну Босну и Херцеговину, а у чему му помажу, политички издајници из Републике Српске. И баш из тих разлога, лажов Вучић, у Србији, као и на КиМ, и то уз своје западне саветнике, али и своје србске бандите и послушнике, прави свакаве родољубиве представе и подвале, лажне протесте, испаде и инциденте, као и премлачивање србског народа по Београду и Србији. Сем тога, пристао је и да шиптари чине свакакво зло и нападе на Србе, који живе на Косову и Метохији. Све то имамо, не само од 2000. године, већ и ових дана, кад шиптари пуцају и на србску децу. На шта јадни лажовчина Вучић, јавно, бедно и цмиздраво реагује, са испразним и лажљивим саопштењима и позивањем на мир, иако ни један Србин на КиМ, није изазивао никакве инциденте, нити је и једног Србина позивао у било који рат. Али то лажову Вучићу не смета, да Србима, не само на Косову и Метохији, већ и широм Србије, нуди лажну борбу, за Заједницу Србских Општина на Косову и Метохији. Тотално празна и небитна прича или, такозвана некаква србска организација, која по законима на Косову и Метохији, нема никакву законодавну, а ни извршну власт, као нити икакву организацију заштите Срба, на КиМ. И то лажов Вучић, веома добро зна, али то њему не смета, да и даље сије своје обмане, лажи, као и страх, као и ту небитну и ништавну ЗСО, за Србе на Косову, са којом се ништа не добија. Осим што је то јавно и званично признање србских власти, са Вучићем на челу, да је Косово и Метохија независна и самостална држава шиптара.

Вучић то ради, да би још више испрепадао и онако обезглављени и слуђени србски народ, којег нико и никада, у тој количини, као што га је Вучић плашио, обмањивао и лагао, пре њега, није то Србима радио, а нити учинио.

Тако да било које Вучићево обраћање народу, није ништа друго, него ли бацање прашине у народне очи, али и подмукло сијање и ширење страха и панике међу Србима. Без и мало грешке, Вучић се може назвати и прголасити највећим србским страшилом. Поготово, кад се присетимо његових јавних претњи и оних телевизијских обраћања народу, за време лажне пандемије. А пошто је пандемија разоткривена и то као велика лаж и злочин, не само према Србима, већ и свим људима света, а у којем је и Вучић учествовао и то по наређењу американаца, који воде главну реч и око Косова и Метохије.

И то Вучићу не би задње недело или издаја народа и државе, већ је он уз своје западне шефове, пре пар дана, изнео нову причу и претњу, како ће нас Америка и ЕУ, економски и привредно уништити, и како нећемо постати чланица ЕУ, и како ћемо остати без инвестиција и западних кредита, као и безвизног режима за ЕУ. И то ако не прихватимо и не признамо, по плану Њемаца и Француза, односно Американаца, да је Косово и Метохија независна и самостална држава шиптара.

По свим овим његовим скорашњим изјавама, сваком разумном Србину је јасно, да ће то Вучић урадити, јер се на то обавезао, а због чега су га Запани шефови довели на власт у Србији. Хоће, урадиће то Вучић уз своје сараднике и послушнике, признаће они нову, независну и самосталну државу Косово, ако га у тој намери, србски народ не спречи. Уместо закључка песма:

ИСТИНА О КОСОВУ

Не ћути роде у ово време,
кад злотвор Косово отима, гази,
и кад још јавно, без иког стида,
признање Косова, за државу тражи.

Не скривај поглед, испред те банде,
наше и издајничке, занавек клете,
која би злотвору, Косово продала,
да спали србске трагове – свете.

Не бежи роде од истине и збиље,
нит’ овог злочина који се крије,
који се лажима маскира, храни,
да Србин не може, Косово да брани.

Не веруј роде, злотворској сили,
којој се србски, сав олош диви,
и који Западу, стално помаже,
да Србија се, у ЕУ – затвору нађе.

Не слушај роде, те западне људе,
који би Србљу, ножем да суде,
и који би уништили и наше име,
ако се Србље у бој не вине.

Не бој се роде истине и боја,
јер Косово је душа твоја и моја,
која је Србима од Бога дата,
да се чува и брани, од сваког ђелата.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!