Мишљења

Шта медији скривају о случају Ђоковић ?

ПРИРОДНИ ИМУНИТЕТ! КОСОВО!

Фото; EПA

“Медицинско изузеће“ (medical exemption) стоји у првим редовима свих светскиx медија, кад се помиње сраман третман нашег спортског аса у Мелбурну на Божић ове године. С тим појмом скрива се Истина! Стече се утисак, да је изузеће елитске природе, као и фамозни дипломатски имунитет којим се сва криминална дела политчке елите бришу и једноставно проглашавају неважећим. Појам “изузеће“ збуњује и оставља неки укус тајности, горчине… 

Истина да је Новак стекао природан ИМУНИТЕТ! Е, та реч је забрањена у овој сулудој пандемији која је очигледно једна сотонска политичка прича, смишљена од стране болесних психопата који владају светом. Не каже ce да су Новак и Јелена имали корону у јуну, природно, стекли имунитет и да су здрави носиоци анти-тела који их с великом вероватноћом штите и од других варијанти истог вируса. Све је јавно и јасно као дан. 

Али, данас, бити имун на ковид, не сме да постоји у свести људи! Забрањен појам! Да се нико никада не би досетио да тражи изузеће од вакцине зато што има имунитет. Једино у Швајцарској је природан имунитет важећи, али само за 6 месеци. А и поред имунитета, мора се вакцинисати, бар један пут, према хелветским прописима. У свим другим земљама – сама идеја о имунитету је табу! не значи ништа, јер чак и с природним имунитетом, вакцинација остаје “једини спас“.Зато прекривају реч “природни имунитет“ с термином “медицинско изузеће“ који љути, оставља укус двокласног друштва… где изузети могу да прођу у некој необјашњивој тајности. Контролисан наратив и језик, за менталну контролу широких маса. 

Имунитет на болест је поништен од стране проданих лекара, научника, вирусолога… који бедно ћуте и дозвољавају да се људски род ушприцава с генетском материјалом који није вакцина а јесте експеримент невиђених размера. Док америчка Администрација за лекове и храну (FDA ) дозвољава Pfizer-y да скрива своје податке о хитној дозволи за употребу против SARS-covid-19 до 2097 године, дотле се очигледно натурају не-научне парадигме : да имунитет не важи! Не постоји! Није дуготрајан! А знамо да је имунитет, управо на SARS-вирус и те како активан и после скоро двадесет година од прве “SARS-пандемије“ почетком овог миленијума.  

Једино што је сасвим јасно, елита хоће све, апсолутно све нас, без изузећа, да “вакцинише“ с вакцинама које то нису, јер улазе у наш генетски код и мењају природан ток ствари. Невакцинисани се криминализују! А, Ђоковић, треба да буде пример – елита може да затвори светског аса и да му да лекцију у прљавом “хотелу“ за имигранте – пример који треба да застраши! Ако њему, шаммпиону могу тако да чине, шта тек могу да раде обичним људима? Штета да им Ђоковић у свом будистичком трансу није знао показати зубе. Тако, може највероватно да заврши као Ганди… не, као наши јунаци. 

Француски председник, Мacron, је управо пре неки дан с прљавим речником гадно увредио све оне који одољевају владиним криминалним притисцима, лажима, уценама…  Многи су рекли да његов речник не одговара позицији који заузима и да мора да се склони. Ипак, не-вакцинисани лекари и медицински радници су толико многобројни у Француској да су власти морале одобрити позитивним на ковид да раде!?! Сада, позитивни, нису искључени из радног тока, а здрави не-вакцинисании негативни јесу! Ето, докле су дошле психопате! 

Послушност овде, јесте саучешће у злоделу!  

A Аустралија је увек била и остала земља неправде : тамо је Енглески монарх прво слаo оне који су били осуђени на смрт празнећи своје затворе – од таквих злочинаца су правили, с терором, своје “грађане“; после су долазиле хорде педофилних свештеника уз које су слали децу из домова за сирочад; данас, око 200 000 индивидуа, углавном деце, нестаје ГОДИШЊЕ у тој земљи; деца не смеју ни секунде да се испусте из руку на улицама њихових градова; други човек ватиканог змијског гнезда, кардинал pell је тy слободно вршљао и силовао деценијама; око Perth-a, у тринаест сотонских кругова се врше незамисливи ритуали; ту где је Светлост најсветлија, сотонска црква је најслободнија… јер је и духовни мрак, најјачи; у том граду, Perth-y, највећа институција је Центар за заштиту деце где хиљаде психијатра и психолога, оживљавају децу с невиђеним траумама; масони владају Australijom, судије носе перике … и ругају су Правди; на сваком кораку имате масонске симболе и храмове у којима се ноћу лије крв недужних на Бабилонски начин! Такве судије, одређују нашем асу, Србину, затвор! Наша је дужност да их оголимо – прикажемо свету колико су страшни. Они који скривају смртност од вакцина. Они који скривају да су им вакцинсани постали позитивни на СИДА-y. Они који су направили прве концентрационе логоре за не-вакцинсане у свету! Они скривају своје сотонске / масонске ритуале… 

Англосаксонци, који су починили најгоре геноциде: 100 милиона убијених нативних Американаца; 40 милиона Индијаца у Индији; стотине милиона Африканаца кроз ропство… Они су слали своје бомбе на нас. Нормално је од њих очекивати ово што су учинили нашем шампиону. Они ће сутра кренути у одбрану шиптара и усташа, баш као и Хитлер што је чинио.  

На исти Бадњи дан, наш народ на Косову, опет је малтретиран, тучен…  у тишини медија , од савезникa Англосаксонaцa, Бин Ладена, Солеманиа….Само, нико се за њих није заузео. Влада Србије није узела реч да их штити!

Случај Ђоковић је прекрио и стање на Косову. Ово је писано за њих – прећутно. Да се зна.  

Аутор: Др мед Јасмина Вучић -Пееву србској 7530. години, на Божић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!