Мишљења

Шта је понос за нас Србе

Фото: semberija.info

На ово питање, нема нормалног, разумног и честитог Србина, па чак и основно – школског детета и ученика, који неће и то ко из топа и из прве, и то тачно да одговори: Да је наш србски, људски, али и Божији ПОНОС – Косовски Бој, братство са Русима, те Јован Јовановић Змај, Никола Тесла, Милунка Савић, Михало Пупин, Мајка Југовића, Патријарх Павле, Милош Обилић, Милева Марић Анштајн, Кнез Лазар, Филип Вишњић, Војвода Живојин Мишић, Солунци, Марш на Дрину, Стефан Миленковић, Васо Пелагић, Иво Андрић, Петар Кочић и још безбројни други, велики, часни и честити Срби. Који су и у највећим тренутцима своје славе и те како знали да чувају свој образ. Али и србску част и достојанство, као и своју душу, да им душа, ни у оним тренутцима бола, страдања или великих животних проблема, не додирне грех, те да им тако падне у посед и у руке ђавола.

Знали су ти велики, честити, вредни и по Божијој промисли надарени људи и Срби, да оног момента, када би се предали греху или разврату, да би то била предаја ђаволу, и свим изопаченостима, блуду, лажима и неправди, али и њиховом личном људском страдању, које би од њих направило Богохулнике и Содомисте, као и Гомористе. И то баш онакве људске наказе, педере и лезбејке, те безбожнике и ђавоље следбенике, какви се у задње време, појавише код нас у Србији, и међу нама Србима и који без и мало стида или страха, хоће да нам испрљају и униште ту предивну србску реч – ПОНОС. Коју ти сатанисти узеше и припојише уз реч парада, те тај свој огавни и ђавољи бал, наказни блуд, разврат и најпогубније сагрешење, прозваше парадом поноса, а што је за сваку људску, као и Божију осуду.

Сем тога, ти сатанисти, педери и лезбејке хоће и да згазе, све оне наше исконске људске величине, хероје, домаћине, научнике, песнике и писце, као и часне сељаке и наше занатлије, као и нашу србску породицу, децу, уметнике и спортисте, као и све Божије следбенике и вернике, а што одувек бијаше наш србски ПОНОС. И баш ради истине, треба припоменути и оне наше свештенике и владике, који су се још од лажне пандемије и лажног вируса короне, ућутали, али и стали уз србску ђавољу власт, и то власт, која сем Господа Бога, издаде и србски народ, као и нашу државу. Али сем власти, стадоше ти наши свештеници и владике и то својом ћутњом, ( јер се не буне, против блуда и разврата, као ни против лажи и неправде), и уз ове богохулнике, те педере и лезбејке. Који су из целе Европе, али и са Запада, одлучили, да пристигну у Србију и да од ње направе свој полигон педерског и лезбејског зла. Али и бешчашћа, безбожништва, али и најгорег и најгрешније разврата. Што би, ако им се то дозволи, били нови темељи за нову Содому и Гомору, које је ономад, Господ Бог, кад су ти људски развратници, безбожници и блудници, превршли сваку меру, прекршивши све Божије законе, спалио и сагорио Сумпором, без и мало жаљења и милости.

Треба ли нама Србима, таква Божија љутња и казна, или нам и даље треба, да знамо заштити свој Србски понос, као и своју Србију, србску душу, кућу, децу, породицу, село и град, као и државу, али и све оно што је Господ Бог створио и човеку дао, па и нама Србима.

Зато треба отворено, тачно и без икаквог страха рећи, Господ Бог, када је стварао свет и људе на Земљи, створио је човека и жену, да раде, живе и да се на Земљи у брачне заједнице венчавају, те множе и разможавајау. Није створио педере и лезбејке, већ је то ђавоље недело, које ће сваки честити Србин и Бого – верник, из своје куће, дворишта, села, града и државе, без икакве милости, да те педере и лезбејке и Богохулнике изгони и протерује.

Нема већег поноса, него ли по Божијој промисли, одбранити сва Божија дела и Божије законе, а уз то и сав наш србски понос, као и све оне добре и велике Србе, са којима се ми Срби и те како поносимо. И ради потпуно истине, треба знати, да није само педерлук или лезбејство блуд и разврат, већ је то и свака лаж, крађа, убиство, лицемерство, превара, коцка, пљачка, кукавичлук, као и издаја народа и државе, као и свака неправда која се неком човеку или детету чини. А, против чега се сваки частан и поносан Србин, треба у свако време и на сваком месту борити, како би нам и Господ Бог, био наклоњен. и у припомоћи, да се победи ђаво и његови следбеници, али и све србске штеточине, олош и издајници.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!