Свет

Шта ће се догодити за 6 месеци ? После овога више нећете бити иста особа …

Случајеви ће и даље расти, умрлих неће бити пуно, али медији ће и даље ширити панику, уводиће се нови lockdowni, полицијски сати, и то ће бити трајно стање можда с краћим прекидима

Затим ће се истина цензурисати, протести ће се забрањивати, границе ће се затварати, демократске структуре ће се урушавати, економија ће се уништавати, посебно мало предузетништво, канали дистрибуције ће се намерно рушити, доћи ће несташица хране и лекова, незапосленост ће расти, за то време уводиће се дигитални ИД, 5Г мрежа у свим већим градовима, Health Passports и чипови…

Шта након 6 месеци?

Након 6 месеци тортуре, кад униште еконимју и кад поставе технички систем контроле, читаче на улазима и сл., онда ће презентовати вакцине као спас и као једини излаз.

Те вакцине неће бити делотворне, биће јако опасно, људи ће се од њега разболевати све више, али те информације ће бити цензурисане, и они ће тврдити да је то заправо корона мутирао и да је то нови вирус, можда Ковид-21.

И онда ће направит нову вакцину, за нови вирус, и та вакцина ће поново чинити људе болеснима, и тако у круг.

Вакцина ће бити обавезна и то најмање 3-5 пута на годину и ако немате сва која су на њиховом списку, ваша Health Pass апликација вам неће дозволити да идете нигде, ни преко границе, ни у авион, ни у бус, ни у супермаркет по храну, а побуњенике ће одводити у посебне логоре, из којих се многи неће вратити под изговором да су „умрли од короне“…

Демократија ће бити уништена, парламенти ће бити миноризирани или скроз затворени под изговором опасности од вируса, економија и финансијски систем ће се урушити, новац ће вредети све мање, физичка готовина ће се укинут јер ће је прогласити заразном, све ће бити дигитално и све ће се пратити.

Како се овај план буде остваривао, манипулатори ће сваки корак представити као логично решење за претходни проблем и пуно људи ће им веровати…

Шта следи након тога?

Онда стиже Велики Ресет, који ће бит представљен као спас, опрост свих дугова, у замену за заплену све имовине и робовласнички рад за владу, приватно власништво ће се укинути, ко не пристане, биће одведен, а имовина свеједно заплењена.

Успоставит ће се централна светска администрација, Health Pass ће се с мобилног телефона пребацити у поткожни чип, а тамо ће се ставити и „дигитални кредити“ које ће светска влада увести уместо новца, и које ћете уредно добијати од власти сваки месец, докле год сте послушни роб…

То ће бити друштво потпуне контроле, и крај људске расе какву знамо, јер генетска мРНА вакцине ће мењати наш генетски код, а чип у нама ће мењати и утицати на наше расположење и мисли.

Друштво људи који су болесни од вакцина и хемијски заглупљени и у којој никаква побуна неће бити могућа, јер вам власт у сваком тренутку може искључити чип, и преко чипа увек знати где се налазите.

Кретање ће бити строго надзирано, било каква форма друштвене забаве ће бити трајно забрањена, изласци, алкохол, представе, концерти, утакмице, све ће бити проглашено опасним, а власт ће чак и одлучивати с киме се можете сексати.

С временом, кад сви побуњеници буду одведени, и како број оболелих од вакцина буде растао, чак ће и секс бити проглашен ризичном активношћу и забрањен, а оплодња ће бити могућа само вештачким путем и уз дозволу власти, како би се и раст популације контролисао…

Где смо данас?

Данас већина људи не може веровати да овакав план постоји, јер им је тешко схватити мотивацију иза тога, и не могу појмити да збиља такви психопати управљају светом.

За већину људи нацистичка Немачка постоји само у књигама, иако се наши дедови и баке још сећају концентрационих логора, покоља и медицинских експеримената у њима, масовних убистава и спаљивања читавих села.

У својој наивности људи мисле да смо све то надрасли као људска раса и да је такво нешто данас немогуће.

Људи мисле да су слобода, живот и здравље њихова богомдана права која им нико не жели одузети и за која се не треба борити.

Али чак и они који ово сматрају тоталном глупошћу, пробудиће се у једном тренутку кад схвате да се план остварује и да су ствари измакле контроли. Питање је само, хоће ли бит прекасно?

Извор: https://webtribune.rs/sta-ce-se-dogoditi-za-6-meseci-posle-ovoga-vise-necete-biti-ista-osoba/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!