Природа и здравље

Срећко Сладољев: Носиоци медицине страха и застрашивање нису лекари

Упозорио сам на нуспојаве вакцине ПРЕ почетка вакцинације. Специјално сам упозорио на другу дозу вакцина. Упозорио сам и на покретљивост протеина шиљка из места убода на телу. Ја сам те протеине назвао ′′ отровом за срце „. Објаснио сам зашто. Објаснио сам Ивермектинов антивирусни ефекат и како да се заштитите од нуспојава вакцина ако сте приморани на то. Објаснио сам разлике између Пфизера, Модерне и АстраЗенеке и упоредио их са степеном ризика. Објаснио сам много тога. До сада нисам погрешио.

Од вакцине се умире. Да, да. Званични подаци говоре да је у прва четири месеца 2021. више људи умрло од вакцине МРНК него свих вакцина за 30 година. Прави бројеви су много већи. Ни десет пута ме не би изненадило. Ковид фашизам не престаје. Плаћају те да се вакцинишеш, или, у домаћој верзији, ускраћују подршку ако одбијеш. Ради се о новцу који нам дугују, али не само ми већ и наша деца! Дали су нам га са каматом, а штампа се без покрића у раду и услугама. То су паре апокалипсе, новац од ′′ глади „, а не како вас лажу – новац за јачање ′′ отпорности ЕУ „.

Друштвене групе ′′ горе ′′ од сведочења о грудима и срчаним проблемима иза вакцинације Ово су и теме стручних и научних радова. О чему се овде ради?

Скрећем пажњу да имамо исту феноменологију нуспојава код вакцина и код пацијената, што значи да вирус и антивирусна вакцина изазвана МРНК технологијом имају нешто заједничко! Шиљак протеин! Вирус их носи на површини и са инфекцијом уноси у плућа, а са МРНК технологијом сами постајемо њихови произвођачи и уносимо их у плућа са протоком крви.Два су крвотока у телу. Велика, која телу пружа храну и кисеоник и мала (или плућа) која крв обогаћује кисеоником. Постоје два срца спојена у једно. Лево срце ′′ брине ′′ о великом, а десно за мали проток крви. Њихови товари су једнаки. Колико крви пролази кроз тело, толико пролази кроз плућа.

На слици 1 поједностављен је велики крвоток. Лево срце пумпа крв у артеријске вене. Ојачане су посебним мишићем овај (ендотел, нацртан) који помаже срцу да достигне далека ткива и органе затезањем. Проласком кроз капиларе, крв вена враћа се правом срцу у вене које немају ендотел. Улогу ендотела у враћању вена крви у срце узимају телесни мишићи. Кретање и вежбање стога помаже циркулацији.

Слика 2. показује мали или плућни проток крви. Саграђен је другачије од великог. Срце и плућа су скоро повезани тако да нема потребе да артеријске вене плућног оптока имају ендотел. Овде срцу није потребна помоћ. Ипак, треба му на другом месту, иза капиларног система! Наиме, ако плућа ′′ гвожђе ′′ заузимаће велику површину скоро два фудбалска терена са дебелом мрежом капилара као и обично. За оптимизацију размене гаса, еритроцити су буквално у физичком контакту са капиларним зидовима. Не трче, већ кроз вене! А колико је труда за право срце, даће вам податак да је укупна количина крви у плућима мања од 150 мл у тој великој површини!

Капилари се затим настављају венама плућних оптокних вена које за разлику од оних у великом оптоку, ИМАЈУ ендотел, слој мишића који помаже срцу да пумпа крв из плућне капиларне. У плућима нема мишићног ткива који би олакшао кружење венића. Ова функција има ангиотенсин хормон који утиче на ендотелне вене плућног оптока који су затегнути гурањем крви ка левом срцу!

АЦЕ ензим (angiotensin-converting enzym) је важан за стварање ангиотенсина, али у НАЈВЕЋОЈ КОНЦЕНТРАЦИЈИ управо у плућним капиларима!

Шиљак протеини, било да су у питању они на површини короне вируса или они које наше тело МАСОВНО производи примањем МРНК вакцина, блокирају АЦЕ ензим којим блокирају производњу ангиотенсина! Ово доводи до колапса активне циркулације плућа! Сав терет крви кроз плућа пада на срце које, са срчаним проблемима и повећаним притиском, неће трајати!

Поред проблема плућне циркулације појављује се још један. Еритроцитне јединице уобичајене за запаљиве услове (повећана седиментација!) повећавају вискозу крви додатним оптерећујућим пролазом крви кроз плућа. На снимку се види како изгледа нормална крв, а како ′′ запаљива ′′ крв. Ефекти стреса, страха, нервозе додатно повећавају стварање еритроцитских јединица. Стах код срчаних болесника на саму помисао да имају или ће добити ковида, може бити довољан фактор да их убије. Штаб и медији који свакодневно пљују страх кроз медије директно су одговорни за здравствене услове и последице многих људи. Нажалост, многи који су отишли, отишли су из страха.

Медицина страха, медицина није лек. Ово је антимедицина. Носиоци медицине страха и застрашивање нису лекари. Шта су они?

Аутор: Имунолог др Срећко Сладољев

Извор: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4404910562872515&id=100000608438100

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!