Србија и србске земље

Србским европејцима и њиховим следбеницима

Вама са поквареним душама, и то лажним србским политичарима опозиције и позиције, који од оне 2000. године, свакодневно залуђујете Српски Род, са отрцаном лажи: Да ЕУ, за Србе и Србију, као и Републику Српску, нема алтернативе. И не само да ви бесомучно и дрско лажете, већ ви и крадете и издајете Србију, Републику Српску, србски народ и србске интересе. Е, баш ради тога, ја вам и пишем ово отворено писмо и постављам, по мени, најважније питање!

А КОЈОЈ ВИ ТО ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ – ЕУ, тежите и хрлите.?!

ЕУ која је уз помоћ бандитских американаца Србији отела Косово и Метохију. ЕУ која је стрељала Србски језик, дозвољавајући људској багри и лажовима, да наш Србски језик назову Босанским, Црногорским и Хрватским.

ЕУ која је окупирала, заједно са Американцима Републику Српску, те јој отела град Брчко, проглашавајући га засебним Дистриктом. А отели су и осамдесет и три надлежности од Републике Српске, те све то пренели у надлежност БиХ, и то уз помоћ србских политичких издајника, позиције и опозиције.

И још увек та ЕУ, преко својих изасланика и „високог представника“, Србе у Републици Српској стишће и уцењује и неда јој, да распише референдум о одцепљењу – самоопредељењу, како би се Срби, напокон могли изјаснити, хоће ли се присјединити мајчици Србији.

ЕУ која је забранила изградњу гасовода “Јужни ток” а самим тим чином и развој Србије, кao и нова радна места, али и зараду и чисти профит, којег би Србија имала, за транспорт гаса, преко своје територије. а имала би и јефтинији гас за сво становништво у Србији.

ЕУ која нас је заједно са Америком, бездушно и без икаквог повода напала и бомбардовала: Републику Српску 1994/5. Те Републику Српску Крајину 1995.год. а Србију 1999. год, показавши нам да су они и те како и велики непријатељи и злочинци над србским нродом.

ЕУ која никада није признала, нити се извинула, нити се покајала, а нити је јавно обзнанила, да се над Србским народом у двадесетом веку у два светска рата, извршио страшан геноцид и то од Аустро- Угарске монархије, Њемачке и њихових савзника: Хрватске, Словеније, Бугарске, Италије, Мађарске, Албаније и босанско херцеговачких муслимана.

ЕУ, која је учествовала и помагала заједно са америком да се 1995. године, у Хрватској деси и то највеће етничко чишћење и протеривање, преко 220.000 хиљада Срба, са србских вековних огњишта.

ЕУ која је 1999. године, заједно са злочиначким НАТО – пактом, учествовала у геноциду над нама Србима, и оном пакленом, варварском и злочиначком бомбардовању Србије и то 78 дана, засипајући нас са нуклеарним и уранијумским бомбама, као и другим хемијским отровима, а који су по конвенцијама УН, тотално забрање за употребу.

ЕУ која нам брани добре и братске односе са Русијом, и то на свим пољима, од културе до привреде. И још тражи, да Русији уведемо санкције, те тако станемо на страну Руских непријатеља, и загрлимо своје убице и злочинце, те да им тим нашим чином и све опростимо и заборавимо.

ЕУ која је заједно са Америком изазвала рат у Ираку, Афганистану, Либији, Сирији, па и овај у Украјини. Те је на власт довела Кијевске фашисте и Бандеровце, а Русији увела санкције. Те против Русије води најпрљавији и најподлији рат.

ЕУ која има двоструке стандарде, не само према Србији, Републици Српској и Русији, већ и према другим државама, које не мисле и не раде онако како то желе ЕУ и Амерички политичари, а што потврђује најновији пример и однос према Русији.

ЕУ која је бездушна, неморална, неправедна и према нама подозрива, неискрена и непријатељски настројена. Јер се не одричемо Руса, Русије и правде, као ни истине и православља.

ЕУ која нам никада није била наклоњена, нити ће бити, без обзира шта ми срби, Србија или Република Српска урадили.

ЕУ која нас жели, само као своју колонију и јефтину радну снагу, као и наша земна и остала природна богатства, наравно у њиховом приватном власништву, а што хоће остварити уз помоћ наших политичких и свих других издајника.

ЕУ која је подељена на класе (немају све члнице ЕУ исти третман и зараду-профит), и у којој има шест класа, прва су: Њемачка, Француска и Енглеска, друга су: Холандија, Данска, Белгија, Шведска, Луксембург, Финска, Италија и Ирска, трећа су: Шпанија, Португал, Пољска, Летонија, Естонија, Литванија и Словенија, четврта су: Чешка, Словачка и Мађарска, пета су: Грчка и Кипар, а шеста су: Румунија, Бугарска и Хрватска.

А у којој би то ми, класи били, питам вас??? Да питам вас, смрдљиви европејци и издајници србског народа и србских интереса. А то вас питам, јер сте ви по наређењу тих ЕУ бандита, као и америчких, уништили србску привреду, економију, школство, морал, као и државне институције, као и војску, судство и тужилаштво. А поготово сте уништили полицију и шта би ми такви и то нашим уласком у ту бандитску ЕУ, од те ЕУ, добили ??? По мени и оном што видим и знам, добили би диктат и нове уцене, као и порезе са којима би морали да плаћамо наше чланство у ЕУ.

Ево, то је у најкраћем истина о ЕУ. А коју износим пред Србски Род, да би имао више информација о бајци, која се зове ЕУ.

А коју нам свакодневно популаришу ти србски европејци и лажни србски политичари. А то политичари и сви остали европејци, чине, само зарад свога личног интереса, а не народног или државног. И то чине уз офуцану и смрдљиву лаж: Да „ЕУ“, за Србију и Србе, нема алтернативе???

А ја тврдима да ИМА. И то боља и кориснија алтернатива за нас Србе, и то у савезу са Русијом и њеним савезницима и њеним пријатељима. Па како буде Русији, нека тако буде и нама.

И на крају: Ако у својим размишљањима и чињеницама које сам изнео, грешим, па демантујте ме, ви, европејци, али само чињеницма, а не хајком и пљувањем.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!