Србија и србске земље

Србија затвор без зидова

Када неправда постане закон, отпор постаје дужност!

“Дајте ми медије и ја ћу од једног народа направити крдо свиња“ Гебелс

Србија је данас претворена у велику експерименталну зону у којој се пре свега утиче на психолошко стање људи, односно врши се радикална промена свести. Људи у данашњој Србији су пре свега изложени масовној обмани и манипулацији од стране медија Великог Брата, који смишљено пропагирају лажи и игноришу истину. Као последица тога међу људима превладава апатија, депресија и дезоријентација, постају маса која није у стању да рационално размишља, има ослабљени ниво реаговања, са наглашеним потрошачким менталитетом и краткорочних погледа на свет. Да то није никаква теорије завере или случајност, потврђује експеримент који је извршен над америчким војницима након рата између Америке и Кореје.

ЗАТВОР БЕЗ ЗИДОВА*

Након завршетка рата између Америке и Кореје око хиљаду америчких војника остало је у затвору. Овај затвор разликовао се од других затвора. Затвореници су имали довољно хране и пића на располагању и нису физички злостављани. Упркос тако добрим условима забиљежен је највећи проценат смртности у овом затвору. Зачуђујуће је то што су затвореници умирали природном смрћу, многи би само навечер заспали и ујутро се нису будили.
Шта је, у ствари, права истина везана за овај затвор?
У овом затвору затвореници су добијали само писма и информације који су садржавали само лоше и песимистичне информације. Никаква позитивна нити оптимистична информација до њих није долазила. Осим тога ко год је од затвореника шпијунирао друге затворенике и издавао их надлежнима добијао је цигарету награде. Послије су тражили од затвореника да пред другим затвореницима испричају своју издају или ситуацију када су могли помоћи другима, а нису то учинили.
Истраживања су показала да је ова тактика малтретирања доводила затворенике до смрти зато што су:

  1. Примајући само негативне информације изгубили сваку наду у боље сутра.
  2. Шпијунирањем других затвореника продали своје достојанство, себе сматрали поквареним и мање вриједним.
  3. Препричавањем својих издаја и шпијунирања изгубили су вриједност једни код других.

Овакав начин опхођења изазвао је тешку депресију и на концу тиху смрт многих затвореника, што је познато као метода ТИХОГ МУЧЕЊА.
У посљедње вријеме највише лоших вијести допире до наших ушију: ПОСКУПЉЕЊЕ, НЕЗАПОСЛЕНОСТ, ОТКАЗИ, КОРУПЦИЈА, СМРТНОСТ ОД КОРОНАВИРУСА…
Фаворизују се вијести у којима се потенцира то да НИКАДА МИ НЕЋЕМО НАПРЕДОВАТИ, НЕМА ИЗЛАЗА, НИКО НЕ ВАЉА, МИ СМО НАЈГОРИ ЉУДИ, НАЈГОРА ДРЖАВА…ИСМИЈАВАМО И ПОНИЖАВАМО СВОЈЕ ВЕЛИКАНЕ, ПРЕДВОДНИКЕ, УЧЕЊАКЕ…
Све је то модеран начин тихог мучења и тихог убијања.
Ових дана осјећамо да се налазимо у ЗАТВОРУ БЕЗ ЗИДОВА и да служимо затворску казну којој нема завршетка.
Покушајмо се мало дистанцирати од читања и слушања лоших и негативних вијести како би могли себи и онима око себе понудити наду у боље сутра, наду у бољу будућност, НАДУ У ЖИВОТ.

*Извор: http://www.gorapress.net/clanak/magazin/lifestyle/zatvor-bez-zidova/

Да би изашли из овог кошмара-експеримента треба да почнемо да мислимо својом главом, а не телевизором и да послушамо речи Светог старца Пајсија Светогорца: ”Полудео бих гледајући шта се догађа у свету, да не знам сасвим поуздано да ће Бог имати последњу реч!”

Уместо што вас је обузело очајање и што цвилите над својом судбином, уместо што трпите понижење и безакоње, уместо што сте огрезли у алкохол, дрогу, таблете и што све чешће дижете руку на себе или своје ближње, уместо да буде робови који су умислили да су слободни, што слушате и гледате медије Великог Брата, уместо што мислите само на тренутну корист и задовољство, Срби устаните, скините јарам који вам је наметнуо Запад, постаните поново достојни својих предака, спремних да се боре и бране оно што им је најсветије, своју веру, слободу и право на живот, без страха од осуде и без страха од смрти.

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!

*