Srbija i srbske zemlje

Srbija zatvor bez zidova

Kada nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost!

“Dajte mi medije i ja ću od jednog naroda napraviti krdo svinja“ Gebels

Srbija je danas pretvorena u veliku eksperimentalnu zonu u kojoj se pre svega utiče na psihološko stanje ljudi, odnosno vrši se radikalna promena svesti. Ljudi u današnjoj Srbiji su pre svega izloženi masovnoj obmani i manipulaciji od strane medija Velikog Brata, koji smišljeno propagiraju laži i ignorišu istinu. Kao posledica toga među ljudima prevladava apatija, depresija i dezorijentacija, postaju masa koja nije u stanju da racionalno razmišlja, ima oslabljeni nivo reagovanja, sa naglašenim potrošačkim mentalitetom i kratkoročnih pogleda na svet. Da to nije nikakva teorije zavere ili slučajnost, potvrđuje eksperiment koji je izvršen nad američkim vojnicima nakon rata između Amerike i Koreje.

ZATVOR BEZ ZIDOVA*

Nakon završetka rata između Amerike i Koreje oko hiljadu američkih vojnika ostalo je u zatvoru. Ovaj zatvor razlikovao se od drugih zatvora. Zatvorenici su imali dovoljno hrane i pića na raspolaganju i nisu fizički zlostavljani. Uprkos tako dobrim uslovima zabilježen je najveći procenat smrtnosti u ovom zatvoru. Začuđujuće je to što su zatvorenici umirali prirodnom smrću, mnogi bi samo navečer zaspali i ujutro se nisu budili.
Šta je, u stvari, prava istina vezana za ovaj zatvor?
U ovom zatvoru zatvorenici su dobijali samo pisma i informacije koji su sadržavali samo loše i pesimistične informacije. Nikakva pozitivna niti optimistična informacija do njih nije dolazila. Osim toga ko god je od zatvorenika špijunirao druge zatvorenike i izdavao ih nadležnima dobijao je cigaretu nagrade. Poslije su tražili od zatvorenika da pred drugim zatvorenicima ispričaju svoju izdaju ili situaciju kada su mogli pomoći drugima, a nisu to učinili.
Istraživanja su pokazala da je ova taktika maltretiranja dovodila zatvorenike do smrti zato što su:

  1. Primajući samo negativne informacije izgubili svaku nadu u bolje sutra.
  2. Špijuniranjem drugih zatvorenika prodali svoje dostojanstvo, sebe smatrali pokvarenim i manje vrijednim.
  3. Prepričavanjem svojih izdaja i špijuniranja izgubili su vrijednost jedni kod drugih.

Ovakav način ophođenja izazvao je tešku depresiju i na koncu tihu smrt mnogih zatvorenika, što je poznato kao metoda TIHOG MUČENJA.
U posljednje vrijeme najviše loših vijesti dopire do naših ušiju: POSKUPLJENJE, NEZAPOSLENOST, OTKAZI, KORUPCIJA, SMRTNOST OD KORONAVIRUSA…
Favorizuju se vijesti u kojima se potencira to da NIKADA MI NEĆEMO NAPREDOVATI, NEMA IZLAZA, NIKO NE VALJA, MI SMO NAJGORI LJUDI, NAJGORA DRŽAVA…ISMIJAVAMO I PONIŽAVAMO SVOJE VELIKANE, PREDVODNIKE, UČENJAKE…
Sve je to moderan način tihog mučenja i tihog ubijanja.
Ovih dana osjećamo da se nalazimo u ZATVORU BEZ ZIDOVA i da služimo zatvorsku kaznu kojoj nema završetka.
Pokušajmo se malo distancirati od čitanja i slušanja loših i negativnih vijesti kako bi mogli sebi i onima oko sebe ponuditi nadu u bolje sutra, nadu u bolju budućnost, NADU U ŽIVOT.

*Izvor: http://www.gorapress.net/clanak/magazin/lifestyle/zatvor-bez-zidova/

Da bi izašli iz ovog košmara-eksperimenta treba da počnemo da mislimo svojom glavom, a ne televizorom i da poslušamo reči Svetog starca Pajsija Svetogorca: ”Poludeo bih gledajući šta se događa u svetu, da ne znam sasvim pouzdano da će Bog imati poslednju reč!”

Umesto što vas je obuzelo očajanje i što cvilite nad svojom sudbinom, umesto što trpite poniženje i bezakonje, umesto što ste ogrezli u alkohol, drogu, tablete i što sve češće dižete ruku na sebe ili svoje bližnje, umesto da bude robovi koji su umislili da su slobodni, što slušate i gledate medije Velikog Brata, umesto što mislite samo na trenutnu korist i zadovoljstvo, Srbi ustanite, skinite jaram koji vam je nametnuo Zapad, postanite ponovo dostojni svojih predaka, spremnih da se bore i brane ono što im je najsvetije, svoju veru, slobodu i pravo na život, bez straha od osude i bez straha od smrti.

Uredništvo Borba za istinu

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!