Србија и србске земље

Србија се буди, Србија се буни против корона диктатуре

Има нешто чега се колонијална евроунијатска власт посебно плаши, нешто што не могу да контролишу полицијом и ригидном применом проблематичне законске регулативе. То је оправдани бес пониженог и згаженог народа, који нема другог начина да стане на пут безакоњу и неправди, осим да узме ствар у своје руке и одлучно узврати ударац, не гледајући где удара. Протест од 20. марта којем је присуствовало преко 15.000 људи пробудио је наду да се зло глобализма у виду корона диктатуре може зауставити. Посебно охрабрује чињеница да се он догодио без неке посебне организације и позивања народа, уз јасну и гласну поруку: Спремни смо на све да бисмо одбранили своју слободу!

Како би у корену сасекла сваки оправдани отпор и спречила  народ да се организује и брани своје право на слободу и живот, евроунијатска колонијална управа преко своје пропаганде машинерије покушала је да протест прикаже као контролисану политичку манипулацију. При томе, у медијским извештајима о протесту у први план је стављено народно  коло, које се догодило спонтано на крају протеста, код споменика Стефану Немањи. Пошто нису могли у потпуности да игноришу велики протест, фокусирали су се на моменат када се већина његових учесника разишла, а мања група људи, желећи да искаже противљење програмираном застрашивању, заиграла коло. Да су било који други моменат приказали, шира јавност видела би огромну масу људи без маски, без дистанци, како пркосно стоји одбијајући да прихвати фашистичке одлуке кризног штаба.

Коло као колективна игра има истакнуто место у нашој традицији,  представља један од најпрепознатљивијих видова наше нематеријалне културе, пројављује дух народа исијавајући ведрину, оптимизам, радост живота у заједници која премошћава столећа, учвршћујући јединство и слогу у њој. Оно се играло и у миру, али и на фронту. Зато ће контролисани медији глобалиста и њихових послушника имати прилику да поново извештавају са још једног протеста чији ће симбол бити баш то српско коло, које може да се заврти толико јако да сруши не само Кризни штаб, него и евроунијатску колонијалну управу на челу са Вучићем. Да ли ће се то догодити зависи од свих нас, посебно од оних који су дали иницијативу, формално организатора протеста који је био и који ће бити поновљен.

Јединство у злу глобалиста и оних који владају у Србији може се једино срушити народним  јединством  у борби за слободу. Неопходно је да престану поделе на подобне и неподобне, да наше несугласице и разлике превазиђемо због општег добра. Не треба да буде некаквог условљавања и селектовања, већ треба да буде стварање јединства свих покрета, организација и истакнутих појединаца који искрено могу и желе да помогну стварања општенародоног фронта. Народ у суботу 20. марта није дошао због оних који су говорили, нити ће то учинити на следећем протесту 3. априла, већ искључиво зато што га је на то мука натерала, и зло које више не може да се трпи.

Зато, уместо великих прича и надахнутих текстова, уместо лажног умиривања савести, уместо тражења изговора, покажимо евроунијатској колонијалној управи и Западним колонизаторима да иако опљачкани, понижени и морално сломљени, после свих невоља које су нас задесиле, ипак у нама има довољно снаге и воље да устанемо и, уз Божију помоћ, зло победимо!

Мудре главе (академици, доктори, професори, инжињери…), изађите на протест и покажите да сте уз народ; Ви који се представљате као патриотске странке и организације покажите своје искрене намере, изађите на протест и помозите да се што боље организује отпор злу; Народе Србски, пређи са кукања и коментарисања на друштвеним мрежама на конкретну акцију и узмите ствар у своје руке, немојте дозволити да нам други уређују нашу земљу и наше животе, учинимо то сами!

 “Народ има права на побуну, када се осети угрожен у виталним животним интересима.“ Србија је данас пред уништењем, а Срби пред истребљењем! Зар нам треба више разлога?

Сви на протест 3. априла у 17 часова на Тргу Републике у Београду!

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!