Србија и србске земље

Србија прима мигранте упркос Корони, огромне групе прелазе границу?!(Видео доказ)

Као млади људи, многи илегални мигранти очито нису много забринути за епидемију Короне, пошто она има смртни исход највише старије особе.

Још 6. марта председник Србије Александар Вучић дао је налог војсци, полицији и Безбедносно-информативној агенцији да готово херметички затворе границу Србије према Северној Македонији, уколико би дошло до најезде миграната који већ данима покушавају да продру у Грчку, са турске стране. Ово се односило на кризу који је изазвао турски диктатор Реџеп Ердоган.

Према информацијама Вучић се превентивно одлучио на овај корак, водећи рачуна, пре свега, о националној безбедности, иако је „он лично против ксенофобне политике“. Ксенофобија је иначе фобија која не постоји, психјатријска струка је не признаје, али се користи као псеудо психјатрисјки термин дизајниран да шири мржњу према локалном становништву.

Док каже да му је највећа грешка била што је примио наше људе из дијаспоре и њих оптужује за ширење пандемије Корона вируса, Алескандар Вучић упадљиво избегава тему миграната.

Ево шта су 19. марта објавили про-режимски медији: Ко је ушао у земљу, ушао је! Од сутра у осам часова ујутру биће затворене све границе Србије, али и потпуно обустављен саобраћај на аеродромима у Нишу и Београду (Аеродром „Никола Тесла“ остаје отворен за хуманитарне летове и карго-саобраћај, а ваздушни простор остаје отворен за све прелете). Дакле, друмским, ваздушним, речним и железничким путем у Србију нико не може да уђе, ма чији држављанин био, укључујући ту и наше људе.

Снимци које објављују грађани Србије а на којима се виде мигранти, НАКОН што је граница наводно херметички затворена, дубоку су забринули јавност, а воде порекло са мигрантских профила.

На снимку који носи датум 21. марта види се велика група миграната која се снима у шуми, са натписом ово је прелаз између Србије и Македоније. Снимак је моментално нападнут од стране ботова, да се ради о старом видео материјалу који је постављен у циљу ширења „фобије“ према мигрантима. Ипак даља истрага показије да на првом следећем снимку који је објавио мигрант војници носе заштитне маске.

Наиме на профилу мигранта Rana Shahrukh , налази се други видео снимак, када је примељен у Србију, а материјал указује да се не ради о периоду пред избијање епидемије смртоносног Корона вируса јер се на снимку могу видети војници Републике Србије који носе маске на лицима

Истовремено се може видети да већина мигрната у кампу не носи заштитне маске.

Док грађанима Србије за прекршену наредбу власти о полицијском часу следи казна од 150.000 динара, а уколико немају да је плате следи им затвор поставља се питање да ли су ови мигранти кажњени или ће их држава само легализовати и дати им право да остану у Србији, упркос ризика од ширења Корона вируса?

Ево која правила тренутно важе за грађане Србије:

Кршење мере самоизолације која је наложена свима који су потенцијално преносиоци вируса корона, биће оштро санкционисано, најавили су готово сви правници, али и врх државе, а посебно велике казне – затвор до 12 година запрећен је онима који пренесу некоме вирус и тиме његов живот доведу у опасност.

Вођа комесаријата за мигранте Владимир Цуцић познат по ширењу лажних вести, као што је она да мигранти у Србији нису напали ни једну жену, недавно је рекао да међу мигрантима у Србији, наводно нема никога ко је заражен Короном. Више о томе можете причитати кликом ОВДЕ.

Истовремено Виктор Орбан је изнео податке којима се мигранти окривљују за ширење смротоносног вируса короне у тој земљи.

Током протеклих дана власт се нашла на удару отужби активиста против мигрантског насиља, да у тајности распоређује мигранте по местима у Србији и да користи кризу са Короном за спровођење својих дугорочних планова.

Прошле недеље осујећен је план да се мигранти населе у Ковину, без знања грађана, али је након што је информације процурела велики број мештана блокирао град тракторима и механизацијом, а комесаријат и Вучић су одустали од плана и решили да мигранте пребаце на две друге локације, али Владимир Цуцић из комесаријата није хтео да каже јавности која су то места, што је развило теорије да поново покушавају да их кришом разместе по Србији.

Извор: vestidana.rs

Уредништво Борба за истину :Под окриљем полицијског часа мигранти се трајно распоређују по Србији што показује и видео снимак.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!