Мишљења

Србија је колонија САД, а Председника и Патријарха су поставили да им верно служе

Кристифор Хил, српски Понтије Пилат

Кренуо бих овај текст наопако, односно прво бих дао закључак, па онда oбјаснио на основу чега сам до тога дошао, а закључак је:

Република Србија је колонија САД, а Председника и Патријарха су поставили да им верно служе.

Недавно смо опет имали гужву око Косова, а ово се привремено смирило зато што је наш председник одлучио да призна шиптарске личне карте у Србији. Зашто се председник одлучио да уради нешто у потпуности супротно интересима Републике Србије?  Зато што му је то наредио представник Великог поглавице из Вашингтона, амбасадор Кристифор Хил.

Патријарх Порфирије (Првослав Перић) већ месецима као заливен ћути о паради срама. Зашто? Зато што му је Кристифор наредио да се не јавља.

Иако добро зна да је 90% Срба против афирмације хомосексуалности председник Србије већ трећи пут за премијера државе поставља декларисану лезбејку (а онако успут и Хрватицу). Зашто Вучић као веома искусни политичар ради наопаку ствар и забада прст у око своме народу? Зато што се за именовање премијера он и не пита, Кристифор му је рекао ко на то место мора да дође.

Патријарх је изјавио саучешће оцу несрећно страдалог Хрвата у Београду (што му на крају и не треба замерити), али се не јави да изразе искреног саучешћа пренесе у своје име и у име нас православних верника, његове пастве, великом српском пријатељу, а каквих је у свету мало, брату нашем Александру Дугину, а поводом мучког убиства његове ћерке Дарје, такође доказаног српског пријатеља. Зашто када одлично зна да је то његова дужност у име и цркве и народа? Зато што му је Кристифор рекао да то не ради.

Навео сам само најсвежије примере безусловног подаништва председника и патријарха, а тога је било и превише.

Мени је ова наша српска ситуација иста као и она у светој земљи пре око два миленијума. Јудеја (као данас Србија) је тада била под влашћу тадашње суперсиле у најјачем издању, Римског царства (значи у нашем случају САД). Они су из Рима за представника окупатора поставили свог искусног службеника Понтија Пилата (наш Кристифор Хил), а који се тамо понашао онако како се од надмених и сурових освајача и очекује. За владара Јудеје је поставио покорног Ирода (то је наравно АВ), а који је истини за вољу градио путеве, луке и храмове, али је владао сурово у крви гушећи сваки и најмањи отпор, а све уз подршку Рима (сличност очигледна). Понтије је наравно под своју шаку ставио и јеврејске свештенике Фарисеје (то је СПЦ) који су се од старе религије одвојили, а пристали на Пилатова (Римска) понижења да и на храмовима видљиво постављају окупационе симболе.

Убеђен сам (а што не мора да значи и да је тачно) да српски народ није изабрао Вучића већ нам је он из Вашингтона постављен и исто тако ни Свети архијерејски сабор није изабрао Порфирија извачећи једну од три цедуљице већ је то од раније испланирано негде у дугим ходницима Пентагона.

На крају и мали квиз за верне читаоце, питање у овим временима веома актуелно: Ко ће да одлучи да ли ће бити или не Параде срама, понуђени одговори:

а) Председник Републике Србије Александар Вучић

б) Његова светост патријарх српски Порфирије

в) Његова екселенција амбасадор САД у Београду Кристифор Хил

Ако ваш одговор није в) или сте у великој заблуди или наш ниво интелигенције и информисаности  и није на неком нивоу.

Аутор: Предраг Вучинић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!