Мишљења

Србија има на врху државе опасне манипулаторе мафијашке природе којима ни једна лаж није проблем

Реакција на владину реакцију на „ПРОГЛАС ЗА ОДБРАНУ КОСОВА“

По нашим медијима, читамо страшна пребацивања “нових“ властодржаца предходним велеиздајницима. Непрестано враћање филма на оно време када су неки други изиграли поверење срБског рода и предали делове суверенитета државе шиптарским терористима, не може бити никакво оправдање за садашње анти-срБско деловање и не спашава ни SNS, ни АV, a ни једног актуелног, садашњег, издајника ! 

-Зашто сте наставили на путу ВЕЛЕИЗДАЈЕ  КОЈИМ СУ ОНИ ПРЕ ВАС КРЕНУЛИ? 

-Настављајући тај пут, нисте ли постали као и они – сви велеиздајници, један до другог?

-НИСТЕ ЛИ БИЛИ ИЗАБРАНИ ДА ЗАУСТАВИТЕ ПРОЦЕС ПРЕДАЈЕ И ПОВРАТИТЕ СУВЕРЕНИТЕТ? 

-ШТА СТЕ ВИ ПОВРАТИЛИ? 

-ГДЕ ВАМ ЈЕ И  ЈЕДАН ЈЕДИНИ ПУНКТ ДОБИЈЕН ЗА СРБИЈУ? 

-КОЛИКО НАШЕГ НАРОДА ТРЕБА ДА БУДЕ УПУЦАНО НА КОСОВУ, ОПЉАЧКАНО, ПРОТЕРАНО… ПА ДА СЕ ТО У УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА ПРЕДСТАВИ СВЕТУ? 

-ЗАШТО СЕ У СРБИЈИ НЕПРЕСТАНО ПОМИЊЕ ЈАСЕНОВАЦ А НЕ У УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА? ЈЕ ЛИ ТО АКТУЕЛНОЈ ВЛАДИ ПРЕОПАСНО ДА ИЗЛОЖИ колико је нас поубијано у Првом, Другом светском рату и колико протерано од оних истих које је америчка администрација оквалификовала као терористе, Бин Ладена, нацистичкчко-усташкох снага, ватиканских језуитских криминалаца? 

-ГДЕ СУ ДЕЛА РОДОЉУБА ? 

-Коме је то требало да се преда Македонска православна црква ?

Као деца, без мозга и образа, бацају сплачине и увреде, једни на друге: “Ви сте ти који сте предали 2008. године Косово! Ви нисте подигли војску 2004.! Ви сте потписали то и то…“ – чујемо као једину одбрану бесрамних актуелних власти! 

И на крају чујемо: “Немојте ни помишљати на враћање КиМ у уставни поредак Србије! То је немогуће!“

Да ли је могуће или не – нећу анализирати, јер сигурно има правника у нашој лепој Србији који ово питање могу професионално да одраде. Али, с психолошког угла, јасно је свима, да Србија има на врху државе опасне манипулаторе мафијашке природе којима ни једна лаж није проблем. Радили су у мраку, без скупштине, без формиране владе! Ево, већ пола године, Србија није добила министре… Како би нелегитимни “председник“ (јер Косово није гласало, што је против-уставно) могао у тајности мрака срести Viktoriu Nuland, Blair-a, Soros-a у Њујорку?

Док je “председник“ Србије прошле недеље размишљаo, повучен, скривајући се од јавности, обећаваo да ће за 72 сата дати неку изјаву, дотле je ШИПТАРСКА ВОЈСКА УМАРШИРАЛА HA СЕВЕР КОСОВА. AV не диже  своју војску да штити наше као што је обећао. Баш као и они жути, пре њега – ТИШИНА! Како би могао кад у њој седе NATO-вци? Нема никакве дипломатске реакције на ове радње!? Ћути AV – да преконтролише може ли то проћи код оних Срба који пишу по тротоарима наше јужне покрајине : “не бојте се“? Оних који нису на његовој проданој велеиздајничкој “српској листи“ (зашто не треба писати и говорити српски, него срБски, погледај овде:  https://www.youtube.com/watch?v=AZIhDmue8ck&t=24s)? Свих нас који слушамо вести и гледамо слике окупације? Да ли ће и шиптарска војска бити прихваћена на Северу КиМ као што су све друге предаје одћутане?

Прошло је у тишини.

3ато, ни у среду, 28.09.2022., како је обећао, нема инфромација о шиптарским радњама у нашој јужној покрајини. А и даље ћути. Без објашњења и извињења у јавности, он свој говор, премешта на почетак октобра. То је криминално мафијашко непоштовање целог народа, када се говор премешта и ћутање упражњава на место најављеног говора од велике важности. 

Ћутање “председника“ се сада опет поклапа с “хравтским провокацијама“. Нису могле боље да падну, како би скренуле пажњу с Косова. Тешко је поверовати да их сâм АV није поручио преко својих хебрејских “саветника за негу имиџа“. Уместо да се Србија пита зашто се не реагује на улазак војске на Север Косова, сада ће се чудити хитлеровским брковима на лицу овог манипулатна који и није далеко од фашистичких сотона по преварантском потенцијалу. 

Баш као што и новоизабрана “скупштина Cрбије“ не може да критукује противуставно не-гласање Срба с Косова, њихово административно одцепљење при задњим изборима од матице, јер би се тиме одмах оголила сопствена нелегалност, тако и АV ћути о уласку шиптара на Север КиМ, јер би се објашњењима оголиле његове велиздајничке радње.

Скупштина ћути. Уставни суд ћути. “Председник“ ћути. Народ ћути. 

EU  NATO је према Резулуцији 1244 у нашој служби – он и нас треба да брани! NАТО да демилитаризује шиптаpe и одржи Резолицију 1422  — aли, продана влада не тражи да закон буде испоштован. Она гази све законске одредбе у тоталној тишини наших судова. Безакоње. Велеиздаја. Правна несигурност и хаос. 

Дакле, “нека борба буде непрестана !“

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7531. у листопаду 5-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!