Мишљења

Срби, Запад нас мрзи и хоће да нас уништи!

Невиђеном евроатланском пропагандом нашем народу наметнут је став да Запад, који представља легло порока и разврата, у којем су погажене духовне, моралне и људске вредности, нема алтернативу. Притом, у простору јавне речи готово да нема могућности да се изнесе другачије мишљење.

        Сви трезвени и добронамерни људи знају како Запад креира своју такозвану “истину“: сатанизацијом, уценама, бомбама, отимањем територија и окупацијом. Најбољи пример геополитичког деловања у таквој матрици је наша земља Србија. У његовом темељу пребива мржња обескорењене  елите неолибаралног Запада према Србима, која не потиче од тога што ми нешто лоше чинимо, него што постојимо као Божији народ. Запад непрекидно води рат против Срба, од момента када је наш други спаситељ, Свети Сава, положио јеванђелски темељ србске државе. Разликује се само начин рата, при чему се често, отворено или прикривено, користе друге да за њих ураде прљави посао (Турци, Хрвати, шиптари и потурице). Тај рат достиже врхунац у 20 веку, где смо у два светска рата доживели два велика геноцида, а у рату деведесетих започео је трећи који још увек траје. Деведесетих година ушли смо у завршну фазу рата, који је започео оружаном агресијом против Срба распадом СФРЈ, закључно са НАТО бомбардовањем 1999. године. После тога рат се наставља неоружаном агресијом, уз небивалу издају евроунијатске колонијалне управе и екумениста у СПЦ, а са крајним циљем истребљења народа Србског и нестанка државе Србије. У току је подмукли рат, којег на жалост многи нису свесни, јер су смућени медијима који су под контролом Запада и једноставно више не могу да разликују истину од лажи, па су умислили да живимо у миру!  Само зато што се не чују топови, бомбе, пушке, људи мисле да влада мир. Истина је да око нас бесни најопаснији рат – рат за људске душе. Да је циљ уништење Србије и нестанак Срба, потврђују изјаве мржње Западне елите:

 „Требало би да бомбардујете Србе рекао је Папа Јован Павле Други. Ове његове речи биле су упућене председнику Клинтону током јавног појављивања у Денверу..

„Прошле недеље имали смо деветоро убијених Срба, ове недеље – осморо. То је јасан напредак“Бернар Кушнер, Шеф цивилне мисије УН на Косову и Метохији у изјави за ТВ ”Франсе 2„ крајем марта 2000.

„Срби спроводе терор и силују албанску децу.“Бил Клинтон, председник САД, у говору на прослави 50-годишњице НАТО у Вашингтону, 23–25. априла 1999. године

 „Ово је борба између добра и зла, а НАТО неће дозволити да зло надвлада“Вилијам Коен, амерички државни секретар за одбрану, пролеће 1999.

„Крајње је било време да се Југославија нападне, надам се да није прекасно.“ – Нобеловац Гинтер Грас, на отварању Сајма књига у Лајпцигу 26. марта 1999. године, два дана после почетка бомбардовања Југославије напомињући уз то и да није пацифиста.

„Ми бисмо требали да Србију осудимо на карантин, све док се вирус који она носи не избрише.“Давид Гомперт, старији директор за Европу у Савету за националну безбедност у време Бушове администрације, Часопис „Форин аферс”, јул-август 1994. године.

„Суштински узрок сукоба је идеологија етничког чишћења коју је обновио господин Ћосић, председник Србије, који је већ 1990. објавио Меморандум“ Жак Делор, бивши председник ЕУ, изјава на француској телевизији у мају 1994.

„Што се Срба тиче… То је један болестан народ.“ Жак Кот, француски генерал, бивши командант Унпрофора у БиХ, у војном месечнику ,,Дифенс насионал”, Париз, јун 1997. године.

„Срби су народ без закона и без вере. То је народ разбојника и терориста.“ Жак Ширак, бивши председник Француске, за ручком, јуна 1995. поводом састанка Шефова влада држава чланица ЕУ.

„Србија, несумњиви агресор, требало би да буде присиљена УН резолуцијом да сноси читав терет репарација.“ – Јосиф Бродски, песник, нобеловац, ,,Интернешенел хералд трибјун”, 5. август 1993. године

 „Уосталом, босански Срби су за нас увек били и остали само банда разбојника и убица.“Јохан Фрицт, директор бечког дневника Пресе и директор Међународног Института за Штампу. Имао је, у то време великог удела у сатанизовању Срба!

„Србе треба бацити на колена.“ – Клаус Кинкел, министар иностраних послова Немачке, 27. мај 1992. године.

„Срби нису нарочито паметни“… „Српска деца се више неће смејати.“Лоренс Инглбергер бивши државни секретар САД.

„Срби су шизофрен народ…“Мајкл Кирби, амбасадор САД у Србији, у изјави датој у емисији Кажипрст, телевизије Б92, април 2015.

„Зауставите Србе. Одмах. Заувек!“Маргарет Тачер, бивша премијерка Велике Британије, „Њујорк Тајмс” 4. мај 1994.

  „Молим се да се ватра небеска обруши на Србе.“Отац Пјер, познати француски свештеник – хуманитарац, по повратку из Сарајева и посете Маркалама 2, на својој конференцији за штампу.

„Срби су дводимензионалан народ са тежњом ка простаклуку… Животиње користе своје ресурсе знатно срећније него ови наопаки створови, чија припадност људској раси је у великом закашњењу“ Питер Јустинов, глумац, амбасадор Уницефа, ,,Јуропиен”, 10. јун 1993. године.

„Срби тргују људским органима својих жртава како би обезбедили новац за свој рат… Требало би да ђаволски бомбардујемо Београд!”Пол Џексон, уредник ,,Калгари сана”, изјава за ,,Фани стар”, 13. октобар 1992. године.

„Срби су злочиначки дупеглавци.” Ричард Холбрук, 6. новембра 1995. године у „Њујоркер”-у, као тадашњи емисар Бола Клинтона у Југославији.

”Предлажем да се српској деци забрани у школама учење српске националне поезије“ – проф. др Ролф-Дитер Клуге, директор славистичког семинара Универзитета Тибинген, на округлом столу Универзитета у Тибингену, 1997.

 „Нема мира док Србија не буде војно поражена“Срђа Поповић, адвокат и потписник захтева светских интелектуалаца за бомбардовање Београда, у изјави за загребачки ”Глобус“ октобра 1994.

 „Рат против Срба није више само војни сукоб. То је битка између добра и зла, између цивилизације и варварства.“ Тони Блер, премијер Велике Британије током НАТО агресије на Србију 1999. године.

”Срби су немилосрдни људи, спремни заклати ножем, што могу захвалити свом словенском пореклу“ Франсоа Кремио, припадник француских снага СФОР-а,у мају 1995.

„Нека се Срби подаве у сопственом смраду“Хелмут Кол, канцелар Немачке, почетком 1998. године.

 „Водићемо против Срба рат – дипломатски, економски, политички, пропагандни и психолошки.“Џејмс Бејкер, државни секретар САД-а на америчкој ТВ, јун 1992.

„Србе треба спокојно бомбардовати, јер ће све брзо заборавити.” Џејми Шеј, портпарол НАТО-а, марта 1999..

„НАТО – разсрбљавач” (NATO-DESERBIZATOR) – расистичка антисрпска реклама за спреј који уништава гамад, емитована на француској телевизији Канал+, у емисији ,,Хоризонти”, април 1999. године.

     Највећа трагедија Срба је што лако праштамо злочинцима који се не кају, и још лакше заборављамо злочине. Србски народ и даље живи у великој самообмани, која му је наметнута преко медија, да нам је Запад пријатељ. Данас Западна елита не говори јавно о Србима као деведесетих година, али зато делима показује да је циљ остао исти. Србе убијају, муче, злостављају, отимају им имовину и протерују са вековних огњишта, а да за то нико није одговарао. Запад је Србију претворијо у своју колонију којом управља евроунијатска управа, састављена од људског шљама, који ће све продати и предати ради личне користи. На нашој светој земљи, Косову и Метохији, праве “Велику Албанију“. Та велика љубав Запада према Србима огледа се, поред отимања и распарчавања наше земље, убијања и протеривања Срба са вековних огњишта, и у удару на нашу Православну веру и морал, на духовно и телесно здравља народа, уцењивању и условљавању, понашњу према Србији као обичној колонији, а према Србима као робовима… Разумном је и ово довољно!

     Срби, грех је заборавити злочин који нам Запад и његове слуге учинише и још увек чине, а још већи је грех са злочинцем Западом пријатељ бити! Запад је за нас синоним нашег страдања, мучеништва, ропства и сваког другог зла које нас је снашло кроз векове, а које су заборавили они који су заслепљени евроунијатском пропагандом, опчињени привременим и спољним сјајем Запада испод кога се крије проклетство и пропаст.

        Веровали или не, моји Срби, ми смо у рату са Западом и њиховим марионетама (Албанцима, Хрватима и муслиманима- Бошњацима) не зато што ми хоћемо, него што они имају план, одавно урађен, да нас униште и Србију избришу са карте света. Упамти Србине, Запад тебе мрзи и води рат против тебе, зато што си Православац, што служиш Богу, а Запад и његове марионете сатани. Срби, поштујте себе и не заборављајте скупо плаћено искуство наших ђедова у борби против непријатеља који је исти, само под новим заставама. Супротстављајте се понижењу, вређању и хаосу који влада на сваком кораку, борите се за слободу и право на живот!  Срби, будите људи, а не робови Запада!

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Грешни раб Божији   

Горан Живковић