Мишљења

Срби су напустила своју светлу традицију наоружаног народа који брани своју кућу и земљу

Вожд: “Позивам да сви на ноге устанете и оружје подигнете на непријатеља“

Да би смо спречили издају, изборили се за слободу и нашој земљи Србији вратили суверенитет неопходна је одлучна, храбра, јединствeна и пожртвована борба. Зато не треба да тражимо узор код других народа, него да се само угледамо на часне претке.

Срби су напустила своју светлу традицију наоружаног народа који брани своју кућу и земљу. Прошлост нас учи, да за нас Србе правде има само тамо где нам је оружје јако и где сами можемо да је задобијемо. Прво вером у Бога, а потом и снагом свог оружја, Срби су успели сачувати своју кућу и земљу, а тамо где и једног и другог није било више нас нема. Узор треба да нам буду србски војници – јунаци који су живели и борили се са Христовом љубављу, која је увек спремна да се жртвује за све оно што је узвишено, Божанско и национално, који су своје животе дали, знајући шта дају и зашто дају, који су се за слободу борили и изборили! Без борбе и спремности на жртву, нема нам опстанка.

Кренимо, у бој за правду и слободу држећи се речи великог Вожда Карађорђа, који је робовима донео слободу: “Тако, браћо наша, ја вас опет позивам да сви на ноге устанете и оружје подигнете на непријатеља, који на нас пође, да се са њим бијемо. Ми ни на кога полазити и наступати нећемо, а који би на нас пошао да се од њега бранимо. Боље је у својој Вери и своме Отачаству умрети, него Веру своју погазити“.

Зато уместо великих прича и надахнутих текстова, уместо лажног умиривања савести, уместо тражења изговора, покажимо издајничкој колонијалној управи и Западним колонизаторима, да иако опљачкани, понижени и морално сломљени после свих невоља које су нас задесиле, ипак у нама има довољно снаге и воље да устанемо и уз Божију помоћ зло победимо!

Србија се несме умирити док издајнике не затвори, Западне колонизаторе не отера и народ и државу не ослободи! Уз чврсту и јаку веру, одлучну и упорну борбу можемо успети. То нам налаже и теорија природног права која гласи: “Народ има права на побуну, када се осети угрожен у виталним животним интересима.“ Србија је данас пред уништењем, а Срби пред истребљењем! Зар нам треба више разлога?

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Раб Божији Горан Живковић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!