Србија и србске земље

Срби, саберимо се на Сретење да спречимо издају

“Или ћемо бити Срби, свесни своје прошлости и аманета наших отаца и прадедова,

или – отпадници нације, интернационалисти, тј.припадници некакве магле, грађани белосветски,

рушиоци живота и свега, без националног поноса, без вере, без морала.“ [1]

 

Срби, шта се оно чује у даљини, као грмљавина која најављује страшно невреме. То је клетва, страшна и неопозива: Проклети били издајници србски свих времена! Док се она небом пролама, земља подрхтава, крв наших часних предака којом је натопљена србска земља само што није прокључала.

“Издајник разара душу нације, подривајући темеље њене.“ Цицерон

У Србском роду било је и раније издајника, било је и сваковрсног безакоња, али никада толико издајника није ходило светом Србском земљом и никада таквог безкоња није било међу нама као данас. Нешто што нисмо могли ни замислити постаје наша сурова стварност, издаја која може довести до краја ове земље и нестанка нашег народа. Издајницима, које је на власт довео Запад 2012. године, истекао је рок употребе и они, хтели-не хтели морају да изврше оно што су својим менторима обећали. Треба да буде свима јасно, они од тога не смеју да одустану, јер би то значило њихов крај. Зато, очекивати разумно деловање од неразумних је равно дечијој наивности.

Какви су то Срби који ће прихватити лажи евроунијатске колонијалне управе на челу са Вучићем? Какви су то Срби који ће се одрећи своје крваво стечене ђедовине, части и образа због пута у пакао звани ЕУ? О, кукавно Србство, чему се надаш ако будеш ћутало док се издајници одричу наше свете земље, Косова и Метохије?

Народ који је подигао устанак са Вождом на челу одликовала је вера у Бога и спремност на жртву ради општег добра, а данашење Србе обузела је маловерност из које се рађа малодушност, плашљивост, кукавичлук и себичност. Речи владике Максима најубедљивије одсликавају садашње стање народа србског: “Откуда данас међу људима, на жалост и међу хришћанима православним, толико кукавичлука, толико дефетизма, толико малодушности, неборбености? Од маловерја нашег.Због вере у Бога, наши часни преци су у најтежим временима успевали да опстану и остану, а ми њихови потомци, због нашег маловерја и безверја, данас страдамо, пропадамо и нестајемо.

Ако се не супроставимо издаји храбро и одлучно и не спречимо је, бићемо забележени у историји као генерација која је због тренутног задовољства, личних интереса и сујета, или једноставно због кукавичлука продала своју част, образ и, пре свега, веру у Бога и Србство, и одрекла се своје колевке! Стога, заборавимо на оно што нас удаљује једне од других, већ се саберимо због вере у Бога и Србство.  Упамтите Срби, неће само издајници бити проклети, већ цела Србија ако зло које израста из понора нашег посрнућа не спречимо.

Прошлост нас учи да за нас Србе правде и слободе има само тамо где сами можемо да је задобијемо, прво вером у Бога, а потом и својом снагом. Пример треба да нам буду часни преци који су живели и борили се са вером у Бога и  који су се за слободу борили и изборили! Без борбе и спремности на жртву нема нам опстанка. Кренимо у бој за правду и слободу држећи се речи великог Вожда Карађорђа, који је робовима донео слободу: “Родољуби, у оваквој несрећи треба се више него икад охрабрити и показати свету, да сте достојни потомци ваших предака. Отаџбина је ваша у опасности, и она данас тражи брзу вашу помоћ.

Срби, покажимо да имамо вере, части и образа, да у нама тече крв Вожда и часних предака! Дођите на Сретење у Београд, у 18 часова код споменика Светом цару Николају Романову (председништво), да подржимо браћу са КиМ и спречимо издају наше свете земље!

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Уредништво Борба за истину

[1] Патријарх Варнава Росић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!