Мишљења

Срби-гласачи дали су стопроцентну подршку и легитимитет НАТО-окупацији Србије

Фото: pravda.rs

Људе није опаметило ни блиско искуство, када су глобалистичке структуре током измишљене пандемије за двадесет четири сата ставиле ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ под катанац – што је јединствен догађај у историји – и још навеле ЦЕЛО ЦЕЛЦАТО ЧОВЕЧАНСТВО да са прозора и тераса свако вече аплаудира својој срамоти, изложивши га потом низу тортура попут ношења маски, вишекратног вакцинисања сумњивим садржајима и низом уцена уколико се то одбије.

И сад неко треба да верује да ће структуре које су стекле моћ над свим светским владама, свим полицијама, свим водећим медицинарима да преко њих изведу такав невероватан и надреалан подухват, дозволити “слободу“ било којој политичкој опцији да сруши њену колонијалну апаратуру на неким наводно “демократским изборима“.

Упркос томе, сви који су гласали славе своје “победе“ – једни власти, други жуте опозиције, трећи лажне “патриотске опозиције“ попут несторовићеваца, чији улазак у скупштину сматрају за “почетак ослобађања Србије из канџи глобалиста“ (дословно цитиран део једног коментара), уздајући се у “бар једно стотинак посланика“ на неким следећим изборима (дословно цитиран део другог коментара).

А проста квантитативна анализа показује следеће:

За странке НАТО-позиције (СНС, СПС) и НАТО-опозиције (Србија против насиља) гласало је преко 85% Срба-гласача.

За странке лажне “патриотске опозиције“, које такође контролишу структуре, гласао је остатак.

Значи, Срби-гласачи дали су стопроцентну подршку и легитимитет НАТО-окупацији Србије.

Алал вера, мајстори! Неодољиво личите на тапшаче са прозора и тераса током лок-дауна. Ваш излазак на изборе заправо и јесте продужетак истог тог будализма.

Аутор Светислав Пушоњић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!