Црква

Спрега комуниста и кабале, јевреја који стоје иза убиства царске породице Романов

Ово ритуално смакнуће није било само убиство једног цара и његове породице већ настојање да се растргне и уништи православље као једина права вера а тиме и претња овој опасној сатанистичкој секти која, нажалост, данас влада светом!

Царска Русија је била највећа светска сила у то време. Цар и царица су били велики верници који су бринули и о свом и о осталим православним народима. То потврђује и чињеница да су стали у заштиту малене Србије и због ње ушли у 1. светски рат. Убиством цара и уништавањем царске Русије, кабалистима је био отворен пут ка уништавању православља, њиховој великој жељи и препреци ка остварењу њихових планова а то је сатанизација целог света!

Данас, када видимо шта се дешава са човечанством, под каквим је притисцима и у којим страховима живи, јасно је да нечастиви раде по своме несметано и то у готово свим државама света (Белорусија једини пример где не владају). Загребе ли се мало дубље, иза сваке владе стоје јевреји, кабалисти и њихови сателити, ватикан, масони, комунисти. У кризном штабу Србије главну реч води др Кон, јеврејин а поред њега др Кисић, члан ротари клуба и блиски сарадник масонерије.

Вратимо се Романовима, њихове убице су били бољшевици, махом јевреји а сви послати од кабале да изврше ритуални масакар. Ево њихових имена: Јанкељ Јуровски, Никулин, Степан Ваганов, Павел Спиридонович Медведев и Лаонис Горват, Анзељм Фишер, Изидор Ендељштејн, Емиљ Фекете, Виктор Гринфељд, Имре Нађ и Андреас Вергази (плаћеници – Мађари). Убиства су се одвила хладнокрвно, уз буку мотора камиона који је био спреман да одвезе тела. Сваки од 11 убица је имао унапред одабрану своју жртву. Први пуцањ је упућен из близине цару Николају а убрзо затим и малом престолонаследнику. Наследник је слабо јечао. Јуровски Га је докрајчио са два метка у главу. Царица и једна од Великих Кнегиња стигле су да се прекрсте пре него што је и по њима испаљена ватра. Рањена Велика Кнегиња Анастазија дотучена је бајонетима и кундацима. Ана Демидова се копрцала док није пала под ударцима бајонета. Неколицину жртава су докрајчили мецима или бајонетима, пре него што је све утихнуло. Слика је била стравична. Сви убијени су имали по неколико рана и зато је било крви свуда унаоколо.

У то време у кућу је ушло још неколико крвника који су превртали тела проверавајући да ли су мртви. Поскидали су драгоцености са њихових руку. Затим следи нешто најгнусније што сам чула икада.

Мученичка тела бољшевици су умотали у унапред нарочито припремљена платна, која су упила сву крв која је излазила из тела. Касније су та платна спалили а пепео од њих однели у велике фабрике вотке, коју су делили по читавој Русији, да би се народ опијао крвљу своје свете Царске породице!!!? Ако сам чин убиства није довољан, овај показује сву гнусност, злобу и сатански ритуал комуно јевреја у свом крвавом пиру.

Ово није било довољно! Тела Царских Мученика су одвежена у шуму где су истоварена а затим раскомадана, поливена бензином и бачена на две велике ватре! Кости, које су остале након спаљивања, су уништаване помоћу сумпорне киселине. Три дана и две ноћи убице су, уз помоћ 15 одговорних партијских комуниста специјално мобилисаних у ту сврху, радиле под непосредним руководством Јуровског, по упутствима Војкова и под надзором Голошчокина и Белобородова, који су неколико пута долазили из Јекатеринбурга у шуму. Најзад је увече 6/19. јула све било свршено.

Осим саме припадности кабали (јеврејима) један од главних доказа да ова сатанска секта има везе са убиством су и два натписа остављена на зиду собе у којих је извршен масакар. Истражни судија Н.А. Соколов је извршио увиђај на месту злочина. Он је касније морао да оде у Фрснцуску где је живео до краја живота. На зиду је открио и снимио два натписа које су крвници оставили. Први натпис је исписан са четири кабалистичка знака (слика доле), у преводу натпис гласи: ,,Ту је поглавар религије, народа и државе убијен, наредба извршена“. Пазите, поглавар религије- уништавање православља, поглавар народа-уништавање свих оданих вери и држави, поглавар државе-уништавање православне царевине! Више него јасно о чему се ради.

Други натпис је малтене сасвим на немачком, цитирајући песму Х. Хајнеа о кажњавању цара Валтасара, зато што је увредио Старозаветног Јехову (Дан. В, 30): «Belsazar ward aber in selbiger Nacht von seinen Knechten umgebracht». («Но исте те ноћи Валтасара убише слуге његове»). Онај који је оставио потпис унео је одговарајуће, на први поглед неприметне измене: «Белсатзар (енгл., франц.: руски цар) wард <…> (абер – нем.: но) и самим тим, симболички забележивши да је ту извршено крваво погубљење.

У току „револуције“ убијено је много чланова породице Романових – чак њих седамнаест, међу којима царев брат Михаил, царичина сестра, царев стриц и бројни рођаци.

На крају, још један доказ о томе ко стоји иза убиства царске православне породице Романов је жидовска новогодишња честитка из 1907. године, дакле 11 година пре убиства на којој рабин држи жртвеног петла са главом св. Цара Николаја 2!!!

Увек организовани, увек најављују своје кораке, увек остављају трагове и печате!

Знајте и пратите, једноставно је!

Куда је све ово довело види се данас, када је свет покорен а народи под марионетским владама иза којих стоје кабалисти, богати јевреји и масони, претворени у робље коме се стављају крпе на уста и онемогућава чак и дисање и коме се ограничава слобода кретања који тако бива сопствени заточеник. О томе неком другим приликом.

Нека је вјечна памјат и царство небеско Светој царском православној породици! Молимо им се чешће јер они су сибол страдања православља и наши изасланици на небу.

МОЛИТВА СРПСКОГ НАРОДА СВЕТОМ ЦАРУ МУЧЕНИКУ НИКОЛАЈУ ДРУГОМ

О Свети царе Мучениче Николају Други! Пред престо Цара славе многе те врлине доведоше, многе те радосно објавише као достојнога венца мученичког, многе и премноге врлине твоје и данас те свима вернима откривају као угодника Христовог. Од свију већа, свеза савршенства, и у теби јави се љубав, због које си, огњени ревнитељу закона Божијег, и живот положио за пријатеље своје, и породицу свечасну положио ниси: царицу мудру и благу Александру, царевића-јагње Алексеја, и царевне, ангелима дружбенице, Олгу, Татјану, Марију и Анастасију. И њих си бпозвао да те следе у ношењу Крста, што укућани твоји смерно и радосно примише. Због мале браће своје, због православних Срба, ти си у рат ушао, и мач си дигао да би нејач српску заштитио, и јеретицима си војну објавио, јер хтедоше да прождеру стадо Доброга Пастира, учитеља твога и нашега. Љубављу вођен,у Царству Љубави си се обрео; праштајући свима, од Бога си опроштај грехова и награду задобио; за све се молећи, од Онога Који молитве слуша примио си благодат да и после мученичке кончине помажеш онима који те призивају.

Знајући за ово, и за много друго, неизречено и неизрециво, ми, грешници православни Срби, млађа у Христу браћа твоја, овако ти се молимо:

Помози нам у невољама и искушењима који нас снађоше због грехова наших:

У невољама јер творисмо вољу демонску, грехом заслепљени; у искушењима, јер кушасмо дуготрпљење Божје, па се препуна чаша гнева Његовога праведнога!

Помози нам у пустињи у коју залутасмо, одричући се Господа над војскама, клањајући се златном телету сластољубља свога, желећи да се вратимо у Египат таме безбожничке!

Помози нам да веру у мукама сачувамо, да се љубављу према Христу и ближњима испунимо, да се надом у Царство Божје умијемо!

Моли се, Свети и благоведни Царе, да нас Господ подигне и исцели: да нас подигне из таме и сенке смрти, да опет станемо пред Њега, Живога и Истинитог, и да нас исцели од мржље, од многих- премногих страсти, од раскола и лудила братоубилачког!

Помени све Србе који од предачке вере отпадоше, идолима се паганским поклонише, лажним боговима кађење и почасти принесоше, у јереси и безбожништво залуташе– да сете Небеског Јерусалима и сузама покајања у њега врате.

Помени све очеве и мајке који се у цркви не венчаше, који једно друго изневерише, блуд и прељубу многу чинећи, чеда у утроби убијајући– да их Господ човекољубиви уразуми, светлости целомудрија приведе и брачним благословом обдари.

Помени све младиће и девојке изгубљене и грехом намучене, пијане, дрогиране, страстима расточене– да их Господ, Пролеће и Младостнаша, отрезни, да их Телом и Крвљу Својом причести, да их, блудне синове и кћери, на дверима Царства Небескога дочека!

Помени све који у рату пострадаше, рањени, осакаћени, срца ојађених, бескућнике и избјеглице, сирочад и удовице, многострадалне и многонапаћене душе њихове светом молитвом својом обасјавајући.

Сети се пред Богом Аврамовим, Исаковим и Јаковљевим свију који живот дадоше у борби за отачаство своје, да им Господ опрости грехе и да их усели у дворове Своје.

Нека се пред Богом, Дивним у теби, прекротки и кроткошћу прмудри Царе Мучениче, посраме сви који говоре: “Прождерасмо их” и који се смеју и ругају Србима.

Непријатеље вере наше, као вихор прашину, својим молитвама развеј, а нас загреј, укрепи, утеши, научи и умудри, исцели и орадости, пролећним лахором ходатајства твога будећи нас из тартарске зиме отпадије наше!

Моли се за нас са свештеном породицом својом- царицом Александром, царевићем

Алексејем и царевнама Олгом, Татјаном, Маријом и Анастасијом и са свима светим Новомученицима и Исповедницима руским и српским који ране Господње на телу свом понеше, Еванђеље његово сведочећи. Да нас Цар славе од свију саблазни сачува, да нас од лажних пророка и лажних месија заклони, да нас од звери из бездана и војски антихристових избави и да, спасени благодаћу Његовом, са тобом и свима Светима прославимо Оца и Сина и Светога Духа, Творца, Спаситеља и Утешитељ Бога, сада и увек и у векове векова.

Амин.

Аутор: Невена Татић Карајовић

Подаци и слике: Ритуално убиство свете царске породице Романов, Самодержавие

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!