Србија и србске земље

Спречимо параду срама, јер они хоће нашу децу

“Свако противљење Божанском поретку јесте сатанизам.
Али нека увек непријатељ твога Бога, буде и твој непријатељ!
То се односи на сваку власт!“
[1]

Сурово и страшно је да у времену када у Србији сваке године нестане град од око 40.000 становника, када је беда и немаштина покрила народ, када нам се деце лече помоћу СМС порука, евроунијатска колонијална управа организује срамну европску параду хомосексуалаца, “ЕуроПрајд“.

Они хоће нашу децу!

Спиновањем и гебелсовском пропагандом мејнстрим медији просто фаворизују једну антиљудску, девијантну сексуалну групу, која велича сатану, грех и смрт. Крајни циљ, није да припадници ЛГБТ популације имају права и слободе, која су увек имали и која су им загарантована Уставом, као и свим другим грађанима, већ да наша деца буду хомосексуалци. Комплет државни апарат, почевши од полиције, преко тужилаштва и судства, до просвете, здравства и других његових сегмената, стављен је у службу остваривања назови права хомосексуалаца, због чега је већинском нормалном становништву угрожено здравље и слобода. Уместо да се помогну породични људи, на којима се заснива свака стабилна и озбиљна држава; уместо да се помогну људи који воле своју земљу и који хоће својим радом и знањем да учине да она буде боља; данас се помажу они који мрзе ову државу и отворено раде против ње, а то су они који промовишу хомосексуализам као идеолошкo-политички пројекат.

Отворено говоре и раде против државе Србије и на све могуће начине вређају и исмевају вредности Србског народа Православну веру, породицу и традицују.

Колико су незасити апетити политичких и плаћених хомосексуалаца и њихових заштитника, најбоље говори хронолошки приказ јавних манифестација које су они организовали од почетка овог столећа: прво су тражили један дан да парадирају Београдом, потом да то чине више пута годишње, па су касније свом промотивном програму додавали нове „културно-уметничке“ садржаје (изложбе у галеријама и салонима, мултимедијалне презентације и сл.), да би као врхунац њиховог деструктивног деловања наступило овогодишње довођење на десетине хиљада хомосексуалаца ради реализације великог, европског прајда. Иза свега се крије крајња намера: легализација сатанске творевине истополних бракова, одузимање деце нормалним родитељима и давање на усвајање истополним содомским паровима, укидање службене употребе речи мама и тата, увођење обавезног пропагирања хомосексуализма у вртићима и школама… Притом смо свакодневно изложени суровом наметању хомосексуалне идеологије уз паролу: “Милом или силом прихватићеш хомосексуализам као највећу “вредност“ данашњег света“. Тиме се открива право лице такозваних “бораца за слободу и људска права“, тј. обелодањује да им је прави и крајњи циљ управо поробљавање и понижавање нашег народа и наметња друштвеноразорних, антихришћанских норми настраног понашања и изопаченог начина живота. Траже да прихватимо гадости, због којих је Господ спалио градове Содом и Гомор, да прихватимо смртни грех као врлину и да га подржимо, да се одрекнемо хришћанских вредности које нам је Господ дао и која нас чине људима, да постанемо обични робови Запада, који ће прихватити долазећег господара палог света, антихриста.

Да хоће нашу децу потврђује и ова чоколада

Суштина србског идентитета је светосавски дух, који је красио све наше часне претке и захваљујући коме смо опстали у најтежим временима. Србине, сети се да си ти потомак неустрашивих предака који су надчовечанским напорима бранили и одбранили своју веру, земљу, слободу и право да будемо људи.  Зато уместо очајања, равнодушности и страха, Србине, устани да не би нестао, устани и брани своју слободу од Бога ти дату!

Овако је било 2010. године

Поједине организације и појединци покренули  су иницијативу да се спречи одржавање “ЕуроПрајда“, при чему се, као и многим сличним поводима претходних година, испољавају исти проблеми због којих нема толико очекиваног исхода. Зато вас све молимо да урадите следеће:

  1. Као што су се евроунијате и геј-лобисти ујединили у злу, са јасним циљем уништења овог народа и ове земље, тако и ми треба да се ујединимо у добру, у борби за заштиту наше деце, породица и вечних вредности које нас чине људима. Заборавимо на разлике, сујете и несугласице и створимо Светосавско јединство.
  2. Против Содома и Гомора који се од стране окупатора са Запада, преко колонијалне управе у Београду, намеће, треба се борити свим расположивим цивилизованим и хришћанским средствима, а пре свега молитвом и литијама.
  3. Узалудно је очекивати да екуменисти из СПЦ дају подршку том виду борбе (уцењени и подмићени они ћутањем подржавају сатанизам), већ се сами организујмо и кренимо у литије, а часни свештеници и монаси ће нам се придружити.
  4. Само на непоколебивом одстојавању на вери православној, уједињени, организовани као Светосавци, уз Божју помоћ, можемо се супроставити злу и победити га!

Ово хомосексуално зло које се надвило над нашим народом, можемо уз Божију помоћ зауставити ако покажемо одлучност, јединство и изађемо на литије широм Србије, а онда се све оне слију у литије Београдским улицама од 12 до 18. септембра. Овакав оквирни сценарио спречавања параде Содома и Гомора најделотворнији је у погледу вишег циља, заустављања наметања хомосексуалне идеологије.

Сахрана патријарха Павла
Показали смо да можемо, учинимо то поново због наше деце

Позивамо вас браћо и сестре да се саберемо, устанемо и као војска Светосавска супроставимо онима који хоће Православну веру, породицу и отаџбину да нам униште. У име Бога и Светога Саве, ради деце и будућности наше, а против безумља и издаје, Литијама спречимо параду Содома и Гомора и зауставимо наметање антихришћанских планова палог Запада.

Уредништво Борба за истину


[1] Из књиге “Поуке старца Антонија о последњим временима“. Велики руски старац Антоније се упокојио на почетку 21. века и он је најавио страшни цунами у Јапану.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!