Мишљења

Споразум са Вучићем је пакт са ђаволом. Потписници споразума раде за режим

Фото: Тањуг – Сава Радовановић

“Не могу они (потписници Споразума о унапређењу изборних услова) након овога да изађу и да кукају. Они су пристали на ово, они су сад део режима, они су део те медијске манипулације. Пазите, Милица Ђурђевић Стаменковски је рекла: “Ето, сада се види да без обзира на политичке разлике, када седнемо за један сто, можемо много тога да се договоримо”. Заправо, ту политичких разлика нема, ово је пакт са ђаволом. Ово је буквално пакт са ђаволом ком су они своје душе њему продали да би добили неколико чланова РИК-а или некаквог тела… Ево, тресе се сад Александар Вучић кад се формира Радне група за праћење јединственог бирачког списка”, истакао је Немања Шаровић, председник покрета Љубав, вера, нада током гостовања на каналу Србин.инфо.

– Ја се надам да ће овај споразум олакшати грађанима Србије да виде са ким имају посла. Да виде да је практично све или скоро све са неколико изузетака онога што се назива патриотском опозицијом, да је то све под Вучићевим шињелом, да је све на његовим финансијама и да свима он обезбеђује медијски простор. Можете мислити, Милица Ђурђевић је лепа и паметна, па је сваки дан на Пинку и на Хепију, иначе је велики противник режима Александра Вучића или Бошко Обрадовић, који је понављам, свему овоме дао легалитет. Може вама неко нешто да отима, може да краде на изборима, али ако се ви сагласите са тим, онда више немате шта да се буните – истакао је он.

Шаровић сматра да су потписници споразума о унапређењу изборних услова “људи који раде за Александра Вучића” и да ће потписани споразум имати “далекосежне последице по све нас”.

– Вучић и Дачић су успели да ову назови опозицију, јер то је лажна опозиција, мислим да је оно то што је најбитније да се разреши, да су сви они који су потписали – то је лажна опозиција. То су људи који раде за Александра Вучића и, нажалост, овај споразум који је потписан ће имати далекосежне последице по све нас, јер ће овим споразумом Александар Вучић бранити сва напечинства у наредном периоду. Он ће рећи: “Ево, добили сте најбоље могуће услове, добили сте све што сте тражили…” – истакао је Немања Шаровић.

Шаровић напомиње да се на примеру Неготина видело како ће изборни услови бити неупоредиво тежи.

– Погледајте изборе у Неготину, на које је опозиција имала много примедби, који су требали да покажу да се као нешто променило. И опет је било крађе и опет је било отимачине, има чак и видео снимака. И онда изађе Александар Вучић и каже: “Па нико осим Н1 није имао ниједну једину примедбу”. А то је на изборима који су поновљени, који су ванредни и где су онда очи свих медија и рефлектори уперени у једну или две општине. Замислите како ће бити кад избори буду у 160 општина, ви не можете послати у свих 150 ни руководство странке, нити ће медијска пажња бити толика, што значи да ће изборни услови бити неупоредиво тежи – казао је лидер покрета Љубав, вера, нада.

Извор: Директно.рс

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!