Шпањолска грипа, 2. вал, 1918. и КОВИД -19, 2.вал

Јесмо ли знали да се вирус Шпањолске грипе састојао од два вала, и да је 1. вал био почетком 1918. а други је кренуо у коловозу 1918., те су у првом валу умирали старији људи иако не њих пуно, а да је 2. вал захватио младе људе, тако и војнике различитих војски које су се налазиле у Првом свјетском рату, који су масовно умирали у 2. валу када је умрло између 20.000.000 до 100 милијуна људи у тој пандемији грипе, али како је још тада писао ‘Christian Science Monitor“, 2. вал је био након цијепљења против богиња, тифуса и грипе, и људи су масовно умирали због цјепива које им је срушило имунолошки сустав у тијелу. (У 1. валу се покусни кунићи, нецијепљени затвореници у Бостону нису заразили са секретом вируса који им је био подметнут.)

Симптоми те „грипе“ су били идентични као симптоми тзв. вируса еболе, који је исто био реакција на цјепиво. Службено су људи наравно масовно умирали у пандемији Шпањолске грипе од вируса грипе, али вирус никада не убија човјека већ служи чишћењу тијела, вирус је човјеков пријатељ, и није живи организам. Кроз причу о вирусу се заташкало масовно убојство кршћана на Западу од стране свјетске банкарске/масонске елите.

Ову ексклузиву нити један медиј у Хрватској још није објавио. Случајност с орвеловским коронавирусом у овој причи јест, наравно, случајна. 😉 Исправно сам у свези вируса ‘КОВИД-1984’ рекао, да то није пандемија, јер је изостао помор људи, иако се вирус из Кине проширио по свим континентима. Но, након цијепљења против КОВИД-19 други ће вал бити смртоносан, али само за цијепљене људе.“

Аутор: Горан Јуришић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!