Природа и здравље

Шокантан извештај – бебе вакцинисаних мајки масовно умиру

Пре него што погледате овај интервју, морамо да вас упозоримо, јер ако имате душу, ово би могло бити тешко за гледати. Чувени амерички писац Стју Петерс довео је пред камере медицинску сестру која је радила у породилишту и гинеколога.

У видеу говоре о томе шта се дешава у њиховим праксама. Медицинска сестра каже да је само овог месеца у њеној болници било 22 мртворођене деце (иначе је у просеку 1 до 2 месечно) и да је проверила – све мајке су вакцинисане Ковид мРНА вакцинама.

Након тога је добила мејл из болнице да се чини да ће се овај тренд наставити и да ће бити све више умрлих беба. Болница не наводи разлог за то, али каже да ће морати да се донесу нове политике у вези са овим догађајима (како рећи родитељима, како да одложе мртво тело, итд.).

У разговору са колегама схватила је да нема смисла, сви су вакцинисани и не желе ни да помисле да би то могло бити због тога. Зато кажу да бебе умиру од пестицида у храни, загађене воде итд. Чини се да вакцинисани не желе ни да признају могућност да је вакцина крива.

После ње, у разговор се укључује и др Џејмс Торп, који такође износи запањујуће податке из своје праксе, и колеге са којима контактира и које такође виде велики пораст морталитета новорођенчади.

Можемо само закључити да глобални план манипулатора за смањење популације више није завера. Данас је већ најглупљима међу нама јасно да је реч о масовном глобалном злочину депопулације, сто пута горем од холокауста. И за сада све иде по плану.

Остаје нам само да поделимо ове информације у нади да ћемо спасити бар неколико живота, иако је за већину већ касно. Али на нама је и да позовемо на одговорност све оне који су промовисали експерименталне мРНА Ковид вакцине, чак нас уцењивали да их узмемо. Душе тих људи сигурно иду у пакао, али на нама је да их казнимо и у овом животу.

Погледајте видео са преводом и поново будите упозорени, ово је тешко слушати:

https://www.bitchute.com/embed/UClcdziNblGP/

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!