Мишљења

Слободан Рељић: Луциферска иницијација Срба

Ковид-19 није отишао иако су медији заћутали, као по команди, а политичари се окренули „новим проблемима“. Кроз нашу јавност се провукла информација да ковид болница у Крушевцу „од маја нема ниједног пацијента, а 555 запослених на неодређено уредно прима плату“. У Србији су отворене четири такве болнице, што је стотине милиона евра, а влада не показује да зна шта с њима. Једино се чини да је за новосадску могуће рационално решење. Кад су подизане, није се мислило шта ће нам. Било је важно шта ће рећи – машинерија Била Гејтса.

Наши проблеми с ковид заоставштином су у светским размерама сића. У току је, како рече једна карикатуристкиња, „хапшење истине, да би се заштитили лажови на власти“.

Кад државни секретар за здравство САД није успео да именује 14 званичника Националног института за здравље (НИХ), огласио се надлежни Комитет за енергетику и трговину: „Дошло је до потпуног слома одговорности у агенцији која је изгубила поверење америчког народа, посебно током ковида-19“, рекла је председница Кети Мекморис Роџерс, и подсетила да је „14 званичника НИХ, укључујући др Фаучија (узор свих лончара и конова), незаконито било на положајима и вршило овлашћења која нису имали, што је укључивало одобравање грантова од 26 милијарди долара“.

Успон Фајзерових плаћеника

Бајденова кандидаткиња за шефа НИХ др Моника Бертањоли описана је као „лекар-научник светске класе чија ће визија и вођство обезбедити да НИХ и даље буде покретач иновација за побољшање здравља америчког народа“. Од фраза читаоца ће више занимати – да је од компаније Фајзер од 2015. до 2021. за 116 грантова др Бертањоли добила 290,8 милиона долара?! Брига за Фајзер је на првом месту. Чињенице које испливавају неће бити важне.

На пример, Центар за праћење последица вакцине (ВАЕРС) је пре годину објавио да „вакцине против ковида-19 изазивају 35 пута (3.500%) више изненадних напада него вакцине против грипа“. Па шта.

Не узима се као проблем ни објава Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) и Администрације за храну и лекове (ФДА) „да је у поређењу са основним ризиком у општој популацији, ризик од миокардитиса 133 пута већи код оних који су добили ињекције мРНА Фајзера или Модерне“. Објављено је то у часопису Америчког медицинског удружења, а на основу истраживања водећих универзитета и болница широм Америке.

Не морате бити доктор да бисте уочили да је ризик вакцинисаних већи 13.200%. Кад додате да је ВАЕРС организован да може да региструје само 1% случајева, онда размере могу само да се наслућују и – да ће се они који су организовали операцију ковид-19 потрудити да се што мање зна. Нешто да, али дозирано, јер државе, Давос и корпорације имају других послова – украјинска криза, коју је тешко контролисати у своју корист и „климатске промене“, које се играју по систему ковид пандемије.

Пад угледних часописа

Ових дана су знани кардиолог др Питер МекКала и епидемиолог Харви Риш преко престижног часописа Лансет објавили резултате на 325 обдукција – 74% смрти узроковано вакцином. Студија је уклоњена у року од 24 сата.

По процедури часописа рад је на сајту видљив док чека рецензију, што је део увида, али сад не: пре-принт је уклоњен „јер закључци студије нису подржани методологијом студије“. Ко је то могао да закључи ако рад „није прошао ниједан део процеса рецензије“? Па, неко коме извесни резултати не требају, а часопис се не мора држати процедура „ко пијан плота“.

Истраживачи наводе: да су узели све објављене извештаје о обдукцији и некропсији који се односе на вакцинацију ковид-19 до 18. маја 2023; идентификовали 678 студија а после скрининга за наше критеријуме укључили 44 рада који су садржали 325 случајева; три лекара су независно прегледали све смрти; налаз: највећи утицај на смрт узроковану вакцином био је кардиоваскуларни систем (53%), хематолошки (17%), респираторни (8%) и вишеструки системи органа (7%). „У 21 случају захваћена су три или више органских система. Просечно време од вакцинације до смрти 14,3 дана. Већина смртних случајева догађа се недељу дана од последње вакцине. Укупно 240 смртних случајева (73,9%) је независно пресуђено као директно узроковано вакцинацијом ковид-19 или јој је значајно допринела.“

Али престижни часописи имају важнијих добротвора од својих читалаца. То је систем над друштвима и сем профита корпорација, успостављања државних контрола и личног пуњења џепова ништа га не занима.

Питању зашто је то тако – о догађају који је свету узео две године нормалног живота – додаћемо и сведочење др Дениса Ранкорта на Националној истрази грађана у Онтарију, Канада. Његова опсежна истраживања о свим узроцима смрти у време пандемије повезаних са социоекономским и чињеницама о вакцини, показују да је „кампања вакцинације у Индији изазвала смрт 3,7 милиона углавном угрожених становника“ и кад се „у западним земљама квантификује само просечна смрт свих узраста на једну смрт на сваких 2.000 ињекција, а што се експоненцијално повећавало с годинама људи“ – онда то води ка процени „да су вакцине широм света убиле 13 милиона особа“.

Закључак јасан: да није било страшне пропаганде и бруталних притисака влада координираних из Светске здравствене организације, не би било вишка смртности; оно што је названо пандемија није изазивало вишак морталитета, а предузимане мере јесу; вакцина пре свега.

То даје за право Лукашенку који се за то изборио и Швеђанима којима је то допуштено.

Доктори слуге

Свима постаје јасно да је медикализација наших живота напредовала с корпоративизацијом, констатоваће социолог Едвард Кертин из Масачусетса, па подсећа да је то могуће „јер су лекари махом постали послушне слуге корпоративне државе“.

Наводи пример: Џо, здрав седамдесетогодишњак, отишао је да се упозна с новим лекаром кад је стари отишао у пензију.

„Видим да сте примили вакцину против тетануса“, рече доктор.

„Да, пошто сам посекао руку.“

„У твојим годинама је добро што си вакцинисан против упале плућа.“

„Јесам“, рече Џо, „али помало се кајем.“

„О, не, у твојим годинама велики је ризик смрт од упале плућа“, одговори доктор. „И треба вакцинисање против грипа.“

„Никад нисам и нећу“, рече Џо.

„У тим годинама можеш умрети од грипа. Дефинитивно препоручујем…“

„Не, хвала.“

„Стварно би требало.“ Све гласнији доктор онда рече: „И видим да нисте имали ниједну вакцину против ковида. То морате.“

Џо је сажето изнео своја знање о ковиду, „вакцинама“, техници мРНА, смртима и повредама итд.

Доктор се узнемирио, па он је ишао на Јејл и проучавао процес мРНА и зна да су вакцине веома безбедне.

Џо: „Није важно што си ишао на Јејл. Не.“

Доктору прекипи: „Слушај, да смем, сад бих те овде зграбио и убризгао бих ти их одмах!“

„Је л’ тако?“, смешкао се Џо, зна он да данас пацијент није ту да одлучује кад је његово тело и здравље у питању. И доктори више не причају после прегледа пацијента и анализе, већ по потреби – фармацеутске индустрије. И пратећих активности.

Колико ће нас остати

Рецимо, уопште се не крије велики пројекат депопулизације Земље. И то је отворено како је свет постао монополаран. Пре три деценије Иницијатива за повељу УН Еко-92 обелодани да се на „садашњу огромну пренасељеност, која је далеко изнад светске носивости, не може одговорити будућим смањењем наталитета контрацепцијом, стерилизацијом, абортусом и мора се задовољити у садашњости смањењем броја тренутно постојећих. Ово се мора урадити на било који начин“.

„Разумна процена за индустријализовано светско друштво са садашњим материјалним стандардом северноамеричког живота била би милијарда. Уз штедљивији европски животни стандард, могуће 2 до 3 милијарде“ (Глобална процена биодиверзитета, УН).

А шта, у ствари, Земља која није под контролом не може да издржи? Ево незаобилазног Хенрија Кисинџер: „Депопулација би требало да буде највећи приоритет спољне политике према трећем свету, јер ће америчка економија захтевати велике и све веће количине минерала из иностранства, посебно из мање развијених земаља.“

Дакле, неће се бирати начин јер приоритети Америке су неупитност и живеће нас онолико колико Америци треба. Само да се они договоре. Милијарда, она златна? Да ли?

Тед Тарнер, оснивач Си-Ен-Ена а који је у знак сећања на „депопулисане“ бизоне на северноамеричком континенту себи направио заносно бизониште – има идеју. Тако нешто би се и људима могло направити, да се види да чланови Римског клуба немају ништа против људског бића, али не подносе распусности људства. Па је реално, рече Тед: „Укупна популација од 250 до 300 милиона људи, пад од 95% био би идеалан.“

Али мора се бити реалан, као они Хитлерови „директори“ логора који су се суочавали с проблемима при ликвидацијама, спаљивањима и уклањањем остатака.

„Једна Америка оптерећује Земљу много више од двадесет Бангладеша“, објасниће човек из Унеска Жак Кусто и онда практичарски додати: „Ово је страшно рећи,, али да бисмо стабилизовали светску популацију, морамо елиминисати 350.000 људи дневно. Ужасно је то рећи, али исто тако је лоше и не рећи.“

Принц Филип се сетио и старих средстава с којима је империја имала искуство: „Канибализам је радикално, али реално решење за проблем пренасељености.“ Да, ту би се спасли скакавци, мрави и уштедело би се на вештачким шницлама. Можда је маштовити Борис Џонсон и то разматрао на оним распојасаним ковид журкама.

Наравно, Луцифер

На крају, то мора имати неку идеологију, верски систем, ако хоћете. Планетарна иницијатива УН је то координирала с Дејвидом Спанглером, америчким спиритуалним филозофом, тј. „практичним мистиком“ како себе воли да назива. Спанглер, иначе један од оснивача знаног Њу ејџа (Неw Аге), објавио је услове ускакања у „нову нормалност“: „Нико неће ући у Нови светски поредак док се, он или она, не заветују да ће обожавати Луцифера. Нико неће имати приступ Њу ејџу док не прође луциферску иницијацију.“

Читалац је видео да се по свету организују неки грађани и траже истину о ковиду-19. Ми Срби ништа. Нерадо се подсећамо како то бејаше, ћутимо као заливени о четири биолабораторије посејане код нас а са светског списка, не бавимо се грантовима… Уосталом, какав ковид, ми смо и засипање осиромашеним уранијумом бацили низ воду.

Не верујем да неко очекује од српских власти да покрену било које од ових питања. Напротив!

Влада Србије, како се понашала у ковид операцији, како разумева понуде Четврте индустријске револуције, презире оне који виде да нешто није у реду с „климатским променама“… Антиваксери нека се припреме да буду антиклимактери… А влада која овако одлучно ступа европским путем може само да дода гас… Уосталом она себе и не доживљава као сервис грађана. Знају они да нису избор грађана.

И немојте мислити да је дојучерашњи министар Раде Баста, кога је „нашао“ Палма, испао из игре. Сетите се ко је све враћан кад је требало. А Баста јавља о састанку са старим послодавцима у Вашингтону. Прво Помпео из ЦИА, па онда и Бил Клинтон. Примили тог мислиоца изванредног… То значи да је претекао многе који се овде такмиче у истој лиги. Основао је и Европски пут. Што може постати покрет. Онај покрет о коме се прича. Без народа, наравно, али то неће умањити значај „европског пута“? Он можда није српска судбина, али јесте „великих Срба“.

Аутор: Слободан Рељић

Извор: Србин.инфо – Печат

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!