Србија и србске земље

Систем ботова или у канџама зла

У широј јавности је заступљено оправдано мишљење да су ботови људско дно, који се продају за сендвич и дневницу. Наравно има ботова чија је цена већа и на крају заврше на високим државним функцијама чак и министарским. Због тога су главне одлике ботовске Србије потлаченост, корумпираност и издаја!

Некада само ботови и возачи данас министри

         Ботове није измислио Вучић и Српска напредна странка, али су први који су то претворили у главно оруђе државне власти. До њих то је било помоћно средство странкама за остваривање политичких циљева, а данас је главно. Док је раније било страначког запошљавања на државне јасле и такозване радне обавезе, то је СНС претворио у систем којим је створио милионску војску уцењених и корумпираних људи потпуно послушних вођи. То је сурова слика данашње Србије у којој верујући, разуман и моралан човек гурнут, а у први план је избачен новоподобни човек који је одбацио веру, разум и морал, спреман на све за тренутак сласти.

        Међутим, највећи број ботова су то постали и не слутећи да улазе у коло са самим ђаволом из кога нема изласка, што следећи пример то потврђује.

        Ових дана у жутом граду Шапцу, неки кажу слободном, мада се то не види нити осећа, на улици сретнем пријатеља видно забринутог, који поче одмах да ми се жали. Ћерка завршила средњу медицинску школу, нема посла, породица у лошем материјалном стању. Не размишљајући о последицима, већ само како да запосли ћерку наговорио је да се учлани у “Српску напредну странку“. Сматрао је да ће она њих искористити, запосли ће се у боницу као медицинска сестра, неће имати неке веће обавезе као члан и временом ће их напустити. Заборавио је или није знао да СНС фукцинонише као секта, а секте се тешко напуштају и то обично са трајним последицима. Није ни сањао да ће му ћерка, хтела или не, постати обичан бот. Тако је она дужна да се одазове на сваку страначку активност, по принципу радне обавезе. При томе надлежна главна сестра у болници, на одељењу на којем ради, усклађује рапосред рада са потребама радне обавезе. У случају оправдане спречености (болести…) дужна је да нађе себи замену за радну обавезу. Када је ишла на велику промоција Вучића у Београду, била је дужна да са собом поведе још две особе. Последњих месеци одржавају се протести СНС испред Скупштине општине града Шапца, а који се завршавају испред зграде Градске архиве, где је седиште градоначелника Зеленовића, са паролом “Вучићу ослободи Шабац“. Том приликом да би се извршила радна обавеза ботови треба да добију два плуса, први на прозивци испред Скупштине општине и други испред Градске архиве. То је само део радних обавеза наведене девојке која је уцењена са послом који је добила учлањењем у СНС, тако што јој га продужавају на уговор од неколико месеци.

          Ово је само један у мору примера, који показује како данас Вучић влада Србијом уз помоћ ботова! Ово је само један у мору примера, који показује колико смо пали ниско као народ, да ћемо за парче хлеба продати све! Ово је само један у мору примера, који показује како је створено друштво у Србији где се све продаје и све купује!

         Верујем и поред тешког положаја нормалног човека, који не продаје част и образ, да се ближи крај ботовској Србији, да ће се та сапуница ускоро распршити јер им је вођа стигао до краја. Долази време нормалних људи, само треба да:

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Грешни раб Божији                                                

Горан Живковић