Србија и србске земље

Систем ботова или у канџама зла

Фото: Amir Hamzagic / AFP / Profimedia; shutterstock; Vesna lalić/Nova.rs

Поводом СНС кол центра и још једне злоупотребе у виду неовлашћеног прикупљања личних података и куповање гласова, подсећамо на текст који говори колико смо пали као народ.

Уредништво Борба за истину

Систем ботова или у канџама зла

У широј јавности је заступљено оправдано мишљење да су ботови људско дно, који се продају за сендвич и дневницу. Наравно има ботова чија је цена већа и на крају заврше на високим државним функцијама чак и министарским. Због тога су главне одлике ботовске Србије потлаченост, корумпираност и издаја!

Ботове није измислио Вучић и Српска напредна странка, али су први који су то претворили у главно оруђе државне власти. До њих то је било помоћно средство странкама за остваривање политичких циљева, а данас је главно. Док је раније било страначког запошљавања на државне јасле и такозване радне обавезе, то је СНС претворио у систем којим је створио милионску војску уцењених и корумпираних људи потпуно послушних вођи. То је сурова слика данашње Србије у којој верујући, разуман и моралан човек гурнут, а у први план је избачен новоподобни човек који је одбацио веру, разум и морал, спреман на све за тренутак сласти. Списак са више од 14.000 СНС ботова, који се појавио пре неколико месеци на друштвеним мрежама, само потврђује да је тај систем дубоко нагризао наше друштво и да ће се тешко искоренити.

Међутим, највећи број ботова су то постали и не слутећи да улазе у коло са самим ђаволом из кога нема изласка, што следећи пример то потврђује.

Сретнем на улици старог пријатеља видно забринутог, који поче одмах да ми се жали. Ћерка завршила средњу медицинску школу, нема посла, породица у лошем материјалном стању. Не размишљајући о последицима, већ само како да запосли ћерку наговорио је да се учлани у “Српску напредну странку“. Сматрао је да ће она њих искористити, запосли ће се у боницу као медицинска сестра, неће имати неке веће обавезе као члан и временом ће их напустити. Заборавио је или није знао да СНС фукцинонише као секта, а секте се тешко напуштају и то обично са трајним последицима. Није ни сањао да ће му ћерка, хтела или не, постати обичан бот. Тако је она дужна да се одазове на сваку страначку активност, по принципу радне обавезе. При томе надлежна главна сестра у болници, на одељењу на којем ради, усклађује рапосред рада са потребама радне обавезе. У случају оправдане спречености (болести…) дужна је да нађе себи замену за радну обавезу. То је само део радних обавеза наведене девојке која је уцењена са послом који је добила учлањењем у СНС, тако што јој га продужавају на уговор од неколико месеци.

Ово је само један у мору примера, који показује како данас Вучић влада Србијом уз помоћ ботова! Ово је само један у мору примера, који показује колико смо пали ниско као народ, да ћемо за парче хлеба продати све! Ово је само један у мору примера, који показује како је створено друштво у Србији где се све продаје и све купује!

Верујем и поред тешког положаја нормалног човека, који не продаје част и образ, да се ближи крај ботовској Србији, да ће се та сапуница ускоро распршити јер им је вођа стигао до краја. Долази време нормалних људи, само треба да:

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!

Раб Божији Горан Живковић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!