Мишљења

Сексуални девијантни су људи који не могу диктирати шта је нормално

Они који су збуњени сопственом сексуалношћу или одбацују традиционална хришћанска морална начела неспособни су да дају савете о нормалним људским односима или породичном животу унутар или ван Православне цркве.

Онима који су помрачени духовном поквареношћу или сексуалном изопаченошћу не може се веровати да ће другима држати лекције о томе шта је нормално или захтевати да нормално прихвати абнормалност.

Они који верују или уче да је содомија или „нормална“ или да није грешна, одвојили су се од истинског учења Православне Цркве и противе се законима природе.

Активни хомосексуалци или било ко ко се бави девијантним сексуалним понашањем никада не сме подучавати децу или младе људе о људској сексуалности у било којој јавној школи или верској институцији.

Они који тврде да Библија не осуђује хомосексуалне радње лажу и обмањују себе и друге. Они директно противрече Светом писму и васељенском учењу Свете Православне Цркве.

Свако ко заговара да мушкарци могу да се удају за мушкарце, или жене могу да се удају за жене, или верује да брак може бити све само не заједница једног мушкарца и једне жене, издаје моралну традицију хришћанског света.

Они који верују да се мушкарци могу трансформисати у жене и обрнуто, немају права да диктирају било какву јавну политику или закон који подржава или легитимише такве аберације у цивилизованом друштву.

Они који подржавају или заговарају медицинску трансформацију детета из дечака у девојчицу или девојчице у дечака практикују злостављање деце. Лекари који активно учествују у телесним трансродним модификацијама деце требало би да изгубе дозволу за бављење медицином.

Ако се било који клирик или учитељ у Православној хришћанској цркви залаже за ове покварене идеје, они су издали Православну веру. У својој збуњености одводе верне на криви пут. Они се боре против закона Божијих и природе. Они подржавају побуну унутар Цркве и друштва. Не треба им веровати. Њихова побуна против природе је на крају побуна против Бога.

Извор: Фејсбук

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!