Mišljenja

Vučić vređa i ponižava narod: “Srbi se samo u kafanama junače“

“SATERANI SMO U ĆOŠAK“ i “Srbi se samo u kafanama junače“

U svom zadnjem dugoočekivanom govoru, u nedelju, 21. gumnika 7530. (avgusta 2022.), “predsednik“ Srbije izreče jednu rečenicu koja bi mogla sažeti sve njegova (ne)dela: “Saterani smo u ćošak“. 

Ovu rečenicu ni jedne novine nisu analizirale – preskočena je, jednostavno!  To izreče, pošto nam se prvo narugao, onako kako se ni jedan normalan predsednik ne bi rugao narodu: “Srbi se samo junače u kafanama… “ smatra AV. 

Ovde i nije važno da li on poznaje našu istoriju, naš kalendar star 7530 godina, Vinču, Starčevo, naše dinarske gene… Važno je, da ovaj izrod bilo koje vere i kog roda da je, nije propustio nijedan jedini javni govor, a da ne uvredi Srbe! Morali bismo da se ugledamo na protestante – oni su vredni radnici za razliku od nas, rekao nam je jednom. “Ana bolje radi od svih Srba koji su pre nje bili na tom mestu“, rekao u sred skupštine, bez da ga je neko prekorio ili izbacio smesta. Postoji čak video na Youtube-y, gde se divi Muratovoj strategiji i opet dodaje da u Srbiji nema takvih stratega : 

“Tražite pedere u sebi samima“- poručio nam je dalje “predsednik“ indirektno kada se upustio u psihološku analizu našeg naroda, koji je eto takav da ne voli sodomiste – a on ne voli niti one koji neće litiju, niti one koji je hoće, jer je on iznad svega toga i ima važnija posla! Stav egocentričnog narciste koji kroz svoju jadnu prizmu gleda svet i ne vidi ništa oko sebe. Kao i Murat koji slobodno seče glave, porobljava, siluje, puni hareme s decom, upražnjava pedofiliju… i ovaj moderni autokrata, psihopata, AV, gazi sve norme. Pljuje po nama. 

Može se pretpostaviti, da su ga Srbi s Kosova, stavili u poziciju  u kojoj se ON oseća u ćošku. Najverovatnije, s obzirom da su mu dali deset dana, da sy rekli : više ne trpimo, borićemo se! AV-y se to nije svidelo – zato nam se ruga. Ne veruje da će se Srbi sami protiv NATO-a boriti, kao da to nisu već jedan put činili na njegove oči! Ćuti AV o njihovim zahtevima, koji zasigurno otkrivaju pravo stanje, koje mi ne smemo da znamo. Ćuti bednik i ruga se. Očigledno je da se on svrstava na stranu islamskih pedofila i NATO-a. Sasvim je moguće, da njemu treba deset dana, kako bi pomogao NATO kriminalcima da se pozicioniraju po KiM. Kad, kaže, on radi na miru – to je naravno, samo mir za šiptare. Srbi nisu imali nikakav mir od kako je AV na vlasti. Samo je nama čitao napade šiptarskih bednika na našu decu, manastire…

Cigurno, sasvim sigurno, tu listu nije čitao pregovaračima u Briselu. Cela Evropa je i dalje protiv nas. Nikada vlada Srbije nije pojasnila stranim medijima šta se zaista izdešavalo na Balkanu! Kažite nekom zapadnjaku da je Bin Laden bio u Bosni i da se borio protiv generala Mladića, koji danas sedi u Hagu! Kažite da Clobodan Milošević nije osuđen za genocid! Kažite da u Hagu nije dokazano da je u Srebrenici bio genocid! Kažite da je NATO bacio 40 tona uranijuma na Srbiju! Kažite da su šiptari trgovali s Izraelcima organe srBskih zarobljnenika! Kažite da je u Jasenovcu bio genocid nad Srbima! Kažite da je Arčibald Rajs dokazao genocid nad Srbima u Prvom svetskom ratu! Niko Vam neće verovati! Jer se Istina skriva! 

A održavanje narativa – to je sada glavni problem António Guterres-a. Izjavio je da UN moraju da kontrolišu narativ! Podgrevaju laži — fake news  su njihova proizvodnja. Održavaju ovakve notorne lažljivce kao AV u mnogim zemljama. 

Mi imamo armiju Srba u dijaspori, koja po socijalnim medijama, izvan njihovih medijskih sistema, mogu da postave ova gore navedena pitanja – to su kao Perunovi gromovi za zapadnjačke mozgove. Istina izvire iz PRAHA i PEPELA LAŽI. Ali, ta pitanja su i za naše Srbe, spas. Istina je spas. 

Dalje, ne bi bilo čudo, da je AV obećao okretanje leđa Rusiji – kad se izreče “da od 1.11. neće biti ruskog gasa zbog sankcija“, to može samo da znači da sprema ono što Srbi neće: sankcije braći našoj! I zato – mora da se sklanja s predsedničkog mesta za koje sigurno nikada i nije bio izabran. Uzurpator Ustava i Prava, mafijaš i nemoralni prostak – da se čisti!

Ko zna koje zlokobno iznenađenje još drži u rukavu? Evo prevoda njegovih psihopatskih izjava:  AV nas mrzi iz dna svoje duše – on nam se ne ruga slučajno, već zato što nam sprema propast – vređa nas, dehumanizuje nas, da bi lakše prešao na rušenje, razaranje, ubijanja…. pošto mi ne vredimo slobode, Istine i Pravde!

Zar neko može uopšte da zamisli, da ovaj “pregovarač“ s briselskim kriminalcima, može nešto, bilo šta, da doprinese boljitku Srbije? Nisu li njegove bolesne reči jasnije od kristala? Kad posle deset godina ne može da otvoreno prizna sopstveni poraz, da je ON sateran u ćošak a ne mi kojima se ruga – moramo ga strpati na psihijatriju i lečiti ga! Naći će se junak koji će AV-y zatvoriti usta. 

S obzirom da se mi junačimo samo po kafanama, ne misli valjda da možemo poverovati u njegovu odbranu Kosova? S muratovskom filozofijom? Pederskim argumentima? Protestanskim vrednostima? Šiptarskim poreklom? A… ako se mi Srbi junačimo samo po kafanama, kako smo onda oterali islamske pedofile bez da smo primili nihovu sotonsku veru? Kako smo mi to preživeli te protestante koji su tri puta samo u prošlom veku napadali naše prostore? Kako smo preživili romanizaciju koja je kreirala Rumuniju? Rimljane i krstaške pljačke? 

“Neka borba bude neprestana“

S blagoslovom,

Dr med Jasmina Vučić Peev

u srBskoj 7530-oj godini, 21-og gumnika (21. avgusta 2022.)

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!