Мишљења

Вучић вређа и понижава народ: “Срби се само у кафанама јуначе“

“САТЕРАНИ СМО У ЋОШАК“ и “Срби се само у кафанама јуначе“

У свом задњем дугоочекиваном говору, у недељу, 21. гумника 7530. (avgusta 2022.), “председник“ Србије изрече једну реченицу која би могла сажети све његова (не)дела: “Сатерани смо у ћошак“. 

Ову реченицу ни једне новине нису анализирале – прескочена је, једноставно!  То изрече, пошто нам се прво наругао, онако како се ни један нормалан председник не би ругао народу: “Срби се само јуначе у кафанама… “ сматра АV. 

Овде и није важно да ли он познаје нашу историју, наш календар стар 7530 година, Винчу, Старчево, наше динарске гене… Важно је, да овај изрод било које вере и ког рода да је, није пропустио ниједан једини јавни говор, а да не увреди Србе! Морали бисмо да се угледамо на протестанте – они су вредни радници за разлику од нас, рекао нам је једном. “Ана боље ради од свих Срба који су пре ње били на том месту“, рекао у сред скупштине, без да га је неко прекорио или избацио сместа. Постоји чак видео на Youtube-y, где се диви Муратовој стратегији и опет додаје да у Србији нема таквих стратега : 

“Тражите педере у себи самима“- поручио нам је даље “председник“ индиректно када се упустио у психолошку анализу нашег народа, који је ето такав да не воли содомисте – а он не воли нити оне који неће литију, нити оне који je хоће, јер је он изнад свега тога и има важнија посла! Став егоцентричног нарцисте који кроз своју јадну призму гледа свет и не види ништа око себе. Kао и Мурат који слободно сече главе, поробљава, силује, пуни хареме с децом, упражњава педофилију… и овај модерни аутократа, психопата, АV, гази све норме. Пљује по нама. 

Може се претпоставити, да су га Срби с Косова, ставили у позицију  у којој се OН осећа у ћошку. Највероватније, с обзиром да су му дали десет дана, да сy рекли : више не трпимо, борићемо се! АV-y се то није свидело – зато нам се руга. Не верује да ће се Срби сами против NATO-а борити, као да тo нису већ један пут чинили на његове очи! Ћути AV о њиховим захтевима, који засигурно откривају право стање, које ми не смемо да знамо. Ћути бедник и руга се. Очигледно је да се он сврстава на страну исламских педофила и NATO-а. Сасвим је могуће, да њему треба десет дана, како би помогао NATO криминалцима да се позиционирају по КиМ. Кад, каже, он ради на миру – то је наравно, само мир за шиптаре. Срби нису имали никакав мир од како је АV на власти. Само је намa читао нападе шиптарских бедника на нашу децу, манастире…

Cигурно, сасвим сигурно, ту листу није читао преговарачима у Бриселу. Цела Европа је и даље против нас. Никада влада Србије није појaснила страним медијима шта се заиста издешавало на Балкану! Кажите неком западњаку да је Bin Laden био у Босни и да се борио против генерала Младића, који данас седи у Хагу! Кажите да Cлободан Милошевић није осуђен за генoцид! Кажите да у Хагу није доказано да је у Сребреници био геноцид! Кажите да је NATO бацио 40 тона уранијума на Србију! Кажите да су шиптари трговали с Израелцима органе срБских заробљненика! Кажите да је у Јасеновцу био геноцид над Србима! Кажите да је Арчибалд Рајс доказао геноцид над Србима у Првом светском рату! Нико Вам неће веровати! Јер се Истина скрива! 

А одржавање наратива – то је сада главни проблем António Guterres-a. Изјавио је да UN морају да контролишу наратив! Подгревају лажи — fake news  су њихова производња. Одржавају овакве ноторне лажљивце као АV у многим земљама. 

Ми имамо армију Срба у дијаспори, која по социјалним медијама, изван њихових медијских система, могу да поставе ова горе наведена питања – то су као Перунови громови за западњачке мозгове. Истина извире из ПРАХА и ПЕПЕЛА ЛАЖИ. Али, та питања су и за наше Србе, спас. Истина је спас. 

Даље, не би било чудо, да је АV обећао окретање леђа Русији – кад се изрече “да од 1.11. неће бити руског гаса због санкција“, то може само да значи да спрема оно што Срби неће: санкције браћи нашој! И зато – мора да се склања с председничког места за које сигурно никада и није био изабран. Узурпатор Устава и Права, мафијаш и неморални простак – да се чисти!

Ко зна које злокобно изненађење још држи у рукаву? Ево превода његових психопатских изјава:  АV нас мрзи из дна своје душе – он нам се не руга случајно, већ зато што нам спрема пропаст – вређа нас, дехуманизује нас, да би лакше прешао на рушење, разарање, убијања…. пошто ми не вредимо слободе, Истине и Правде!

Зар неко може уопште да замисли, да овај “преговарач“ с бриселским криминалцима, може нешто, било шта, да допринесе бољитку Србије? Нису ли његове болесне речи јасније од кристала? Кад после десет година не може да отворено призна сопствени пораз, да је ОН сатеран у ћошак а не ми којима се руга – морамо га стрпати на психијатрију и лечити га! Наћи ће се јунак који ће AV-y затворити уста. 

С обзиром да се ми јуначимо само по кафанама, не мисли ваљда да можемо поверовати у његову одбрану Косова? С муратовском филозофијом? Педерским аргументима? Протестанским вредностима? Шиптарским пореклом? A… aко се ми Срби јуначимо само по кафанама, како смо онда отерали исламске педофиле без да смо примили нихову сотонску веру? Како смо ми то преживели те протестанте који су три пута само у прошлом веку нападали наше просторе? Како смо преживили романизацију која је креирала Румунију? Римљане и крсташке пљачке? 

“Нека борба буде непрестана“

С благословом,

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7530-ој години, 21-ог гумника (21. августа 2022.)

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!