Свет

Сатанизам у офанзиви

Масовно замагљивање свести у Украјини

Европски суд за људска права (ЕСЉП) дотакнуо је још једно дно. Исто је урадио и Врховни суд САД у односу на сатанисте.

ЕСЉП је пре годину дана одбио да осуди Ватикан за случајеве педофилије, признајући неприкосновеност перверзњака који су окружили „свету столицу”. Сада, чак ни у најгнуснијим и најочигледнијим случајевима, представници Ватикана неће бити изведени пред суд у случајевима сексуалног узнемиравања које су починили римокатолички свештеници. Нечувени нови закон усвојен је 12. октобра 2021. године, након што су белгијски судови одбацили тужбу 24 тужиоца против Ватикана због „ужасних дела педофилије које су починили римокатолички свештеници”.

Данас се Европски суд за људска права позива на овај „сексуални имунитет“ признат као „принцип међународног права“. Већ сада можемо да говоримо о легитимизацији содомије у Европској унији – једном од најтежих грехова у хришћанском свету.

Типичан пример из праксе ЕСЉП је укидање од стране Европског суда одлуке француског суда, који је претходно казнио и осудио на затвор феминисткињу која је гола прекинула службу у римокатоличкој цркви и… „урадила абортус” на олтару. То је стара прича, али се тек сада појавила. Францускиња Елоиза Бутон приредила је свој одвратни шоу још 2013. године у чувеној париској цркви Мадлен. Носећи круну од трња да исмеје Христа и плави вео да исмеје Девицу Марију, Бутонова, са комадићима говеђе јетре који симболизују побачену бебу, претварала се да има „абортус“. Да би „поправила ефекат“, уринирала је и на олтар.

За све ово озлоглашена хулиганка је добила месец дана затвора и казну од 2.000 евра због „незаконите сексуалне демонстрације”. А онда је „правда“ победила: ЕСЉП у Стразбуру је пресудио да су француске судије кажњавањем подивљалу девојку прекршиле члан Европске конвенције о људским правима, који штити слободу изражавања. Сада је француска држава дужна да побеснелој феминисткињи исплати 9.800 евра за моралну штету и исплати судске трошкове!…

А ми смо изненађени јефтином антируском емисијом са женским гаћицама умрљаним кечапом! На крају крајева, и то је „слобода демонстрације“, и, карактеристично, она се манифестује у позадини подметања сатанистичког култа.

Почетком новембра „Сатанин храм” је најавио да ће од нове школске године радити у основним школама у Сједињеним Државама: деци је понуђена група продуженог дана „Сатанин клуб после школе”. У својој жалби, амерички сатанисти се позивају на пресуду Врховног суда САД да „јавна школа која дозвољава да своје објекте користе секуларне групе нема право да дискриминише верске групе“.

Ватикан све ово игнорише. Као што не примећује масовно помућење свести у Украјини, иако мисионари римокатоличког свештенства (унијати и други) даноноћно раде на пространствима бивше Украјинске ССР. Реч је о поступцима који су равни идиотизму.

Организација „Вештице Украјине“ је крајем марта спровела „ритуале жртвовања за победу Оружаних снага Украјине“, промовисаног и у медијима. Њихов подухват су одобрила и подржала уста кијевског режима Алексеја Арестовича. Истовремено, магијска радња „Вештичин котлић“ у Кијеву објавила је „акциони план“ за свргавање предсједника Руске Федерације: „31. марта, 29. лунарног дана, на дан корупције и проклетства, ми, вјештице Украјине ћемо, у сарадњи са страним колегама, спровести ритуал кажњавања непријатеља украјинског народа Владимира Путина…“

Последњег дана марта, на врху једне од планина, извршен је чин жртвовања „у кругу од 13 вештица које су говориле олтарским ножевима да би приносиле жртве вишим силама“. Други део „ритуала“ одржали су свидомски окултисти у априлу у знак подршке Оружаним снагама Украјине: „За победу нашег великог народа, за срећу, успех и отварање путева! И нека нас прате сви богови рата – Один, Тор, Перун! –писао је на друштвеним мрежама „Вештичији котао”. А главни украјински „војни говорник“ Арестович се поново окренуо украјинским вештицама, поздрављајући их речима: „Девојке, само тако!“…

Превод „Наука и култура“ – https://www.fondsk.ru/news/2022/11/24/satanizm-idet-v-nastuplenie-57769.html

Извор: Наука и култура

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!