Svet

Satanistički „program snabdevanja hranom“ već je na pragu

KODEKS ALIMENTARIUS I HRANA BUDUĆNOSTI

AGENDA UJEDINJENIH NACIJA 2030

Birokratija UN je još 2006. godine usvojila dokument „Education for Sustainable Development Toolkit“ – takozvana Agenda 2030, koja kao svoj cilj definiše „obrazovanje za održivi razvoj“ celokupnog stanovništva Zemlje. Na osnovu ovog dokumenta UN su usvojile 17 ciljeva „održivog razvoja“, koji su počeli da se sistematski sprovode. Na prvi pogled i Agenda 2030 i svi ciljevi održivog razvoja izgledaju pozitivno, kreativno i napisani s velikom pažnjom za buduće generacije i podizanje dece. Ali „đavo je u detaljima“. Njihova praktična primena pokazuje pravu antiljudsku nameru autora ovakvih dokumenata.
U Rusiji i ne samo njoj je početkom decembra objavljena serija članaka na temu Agende 2030 Ujedinjenih nacija i šta ona donosi čovečanstvu, ali s posebnim osvrtom na ljudski jelovnik koji ovaj dokument predlaže. Evo nekoliko naslova: „17 ciljeva održivog razvoja UN i njihovo pravo značenje“ (news.rambler.ru), „Agenda – Plan za izgradnju planetarne antiutopije“ (pravosudija.net), „UN pretvaraju svetsko stanovništvo u biomasu“ (zavtra.ru), „Skrivena agenda UN do 2030“ (unworld.ru), „Šta će ljudi jesti u budućnosti?“ (pressa.tv), „Veštačko meso i hrana kao lek: šta ćemo jesti u narednoj deceniji?“ (forbes.ru)…
Izmene u ishrani ljudi predviđene su Pravilnikom Agende 2030 ili kako se u medijima naziva „Kodeks Alimentarius“. Radi se o terminu koji se koristi za propise o hrani koji su napisani i ratifikovani 2009. godine. Odmah treba reći da postoji veza između kompanije IG Farben (bivših Bayer, BASF i Hoechst) i Pravila o hrani koje su ratifikovale UN. Kodeks dozvoljava zamenu prirodne hrane veštačkom (genetski modifikovanom), ali i prisustvo u hrani toksina i drugih elemenata koji ugrožavaju ljudsko zdravlje.

AUTOR IZ TREĆEG RAJHA

Prema portalu „fingaring.livejournal.com“ Kodeks je izradio nacista Fric ter Mer, bivši direktor IG Farbena (proizveo i snabdevao „Ciklonom B“ logore za istrebljenje tokom Drugog svetskog rata) koji je bio u zatvoru 15 godina na osnovu presude Nirnberškog tribunala za ratne zločine. Posle robije angažovan je da radi u UN. Postao je član Komiteta za planiranje hrane za čovečanstvo i razvio Kodeks Alimentarius. Sve, dakle, što se danas propagira u smislu novih jelovnika, nove hrane, posledica je implementacije Kodeksa koji je osmislio spomenuti nacista, a iza njega stale kompanije Bayer, BASF i Hoechst, koje su ponovo kreatori novih velikih kršenja ljudskih prava. Pomenute kompanije su 1962. osnovale komisiju „Kodeks Alimentarius“, koja je donela Pravilnik o ishrani, a potom ga ugradile u Agendu 2030.

Fric ter Meer, pomoćnik ozlogašenog dr Mengelea, osuđen na Nirberškom procesu na 15 godina zatvora, izdržaeo samo sedam i oslobođen. Odmah dobio posao u Ujedinjenim nacijama

Pravilnik kaže da su vitamini zapravo toksini i stoga bi trebalo da budu ograničeni na neefikasne doze, zatim odobrava zračenje hrane kako bi se uništili svi hranljivi sastojci u njoj, i prelazak na GMO hranu za većinu stanovništva.
Jasno je da „UN Agenda 2030“ sve pravda ekologijom, tj. polazi od toga da će ljudi uništiti Zemlju, samim tim i sebe. Takođe, posle napada na tradicionalnu porodicu, i neverovatne podrške gej ideologiji, udarilo se na hrišćanstvo i crkvu, a sada na red dolazi i prevaspitavanje čovečanstva o pitanju hrane.
Odjednom stoka (krave, svinje, ovce…), koja je na planeti vekovima zajedno sa čovekom, troši mnogo vode (koje je sve manje), te životinjskom mesu treba naći alternativu. Takođe, biljni usevi (pšenica, kukuruz, soja, krompir, grašak…) zahtevaju vodu i đubrenje… Jasno je da prema Agendi i ovo nije ekološki, te da ovu hranu treba zameniti drugom. Kojom?

U tački dva Agende kaže se: „Potrebno je izbeći glad u svetu, obezbediti sigurnost hrane i bolju ishranu i promovisati održivu poljoprivredu“, što se tumači ulaganjem u genetski modifikovanu hranu, a u tački tri predlaže se, radi zdravlja ljudi, sveopšta vakcinacija i donošenje globalnog pravilnika o ishrani ljudi, tj. da se definiše šta se može, a šta ne sme jesti.
Da se nešto veliko sprema jasno je po politici predaje vlasništva nad zemljom velikim korporacijama i uništavanja malih i srednjih farmi, i dalje monopolizacije proizvodnje hrane. Ljudi su uskraćeni za mogućnost da sami proizvode hranu i padaju u „ropstvo hrane“ i potpunu zavisnost od korporacija. Ovi drugi kontrolišu cene, distribuciju i kvalitet hrane, odnosno kontrolišu pravo na život. Preseljavanje ljudi sa sela u grad uništava njihovu sposobnost da se prehranjuju i time prežive.
Teško je, svakako, snaći se u vrtlogu političkog i birokratskog jezika Agende 2030, ali analitičarima nije promaklo da je uporedo s pojavom ovog dokumenta UN započela planetarna medijska kampanja na reklamiranju nove hrane i nove kulture ishrane, koja uključuje čak i kanibalizam.
Tako Olga Mjalova na portalu „eg.ru“ opisuje jelovnik koji su globalisti pripremili čovečanstvu: na prvom mestu su insekti. Ako neko sumnja, neka potraži u megamarketima (već ima u prodaji) testenine od njih.
Ovo će obogatiti našu ishranu proteinima, kaže se u reklami da „porcija od 100 grama skakavaca sadrži oko 21 gram proteina“. Naučnici trenutno proučavaju crve iz brašna i američke crne muve kao potencijalne izvore masti u ishrani. To je ta hrana budućnosti! Međutim, tu nije kraj. Meduze doživljavamo kao neprijatna stvorenja, posebno ako nas „opeku“, a poslednjih godina su se prekomerno razmnožila u Sredozemnom, Crnom, pa čak i Azovskom moru. Ali dobra vest je da se mogu jesti.
Neka jela od meduza se već služe u azijskim zemljama. U japanskoj kuhinji, ovo jelo se zove „kristalno meso“. Takođe, protein meduza dodaje se proizvodima kompanija „Lick Me I’m Delicious“. Rezultat su jedinstvene svetleće bombone, šećerna vata, sladoled.
Količina ribe se smanjuje zbog prekomernog lova, pa će jedenje meduza postati neophodno. Ali ako se ribolov nastavi istim tempom, moraćemo da zaboravimo i na ribu, i na meduze i da pređemo na supu od planktona.
Alge, kao i druge biljke, emituju ugljen-dioksid u atmosferu. Štetne su, ali se mogu jesti, pa će se tako smanjiti njihova štetnost. Studija objavljena 2013. u časopisu „Algal Research“ otkrila je da one proizvode različite proteine, masti i ugljene hidrate. A nedavna studija je otkrila da određene vrste algi imaju visok sadržaj omega-3 i drugih masnih kiselina koje promovišu zdravlje srca i krvnih sudova.
Evo hrane budućnosti – morske alge, pri tome ima ih u izobilju…
Da li ste čuli da hrana može da se uzme inhalacijom?
Najprodavaniji u Evropi je konditorski sprej „Le Whif“, koji čokoladu u prahu pretvara u neku vrstu magle. Možete je udahnuti kroz posebnu cev. Tako ćete uživati u ukusu čokolade, ali nećete pojesti skoro ništa (što će smanjiti kalorije i pomoći u borbi protiv želje za šećerom). Međutim, priprema se i druga hrana koja će se konzumirati na ovaj način. Ljudi će dobiti miris hrane, ali ne i hranu.
Tvorac ove neobične namirnice bio je profesor s Harvarda Dejvid Edvards (hm, Harvard). U Kanadi je njegova ideja unapređena i stvoren je „Le Whif“ aparat. Uz pomoć ultrazvuka ovaj aparat prska hranu (najčešće supu) koju klijent udiše kroz slamku. Deset minuta takvog „obroka“ i glad je pobeđena, a dobijate samo oko 200 kalorija.

MESO IZ EPRUVETE

Uzgajena govedina u laboratorijama je sada realnost. Studija objavljena u časopisu „Environmental Science and Technology“ otkrila je da ovakav uzgoj mesa troši 7–45% manje energije, 78–96% je manje emisije gasova staklene bašte i koristi 99% manje zemlje od tradicionalnog uzgoja stoke.
Memphis Meat i Mosa Meat rade u ovom pravcu. Nastoje da prevaziđu ekološke i etičke probleme povezane sa uzgojem goveda kroz formiranje matičnih ćelija u životinjskim tkivima. Sintetičko meso, uzgojeno u laboratoriji, dobija se pomoću ovih ćelija životinja.

U masovnoj proizvodnji, „meso iz epruvete“ će se pojaviti za 10 do 20 godina. Tehnologija ovde tek treba da se poboljša. Istina, prvi hamburger od sintetičke govedine je degustiran još 2013. godine, a prilično se primenjuje u prodavnicama brze hrane u SAD. Ipak, ovde ima još štošta da se popravi, pojeftini i ubrza.
Hrana nastala uz pomoć 3D štampača. Izgleda kao kadar iz filma „Povratak u budućnost“, ali se već uveliko uvežbava. Reklama ove hrane kaže „3D štampani proizvodi mogu uštedeti vreme na kuvanju i ponuditi ukusnu, laganu i hranljivu opciju za starije osobe sa poteškoćama u gutanju“. NASA je uložila velika sredstva u razvoj tehnologije za štampanje hrane u nultoj gravitaciji kako bi astronauti mogli da „kuvaju“ tokom misija. Kao rezultat toga, pica je već štampana i jede se u Teksasu.
Na Univerzitetu Kornel rade na tehnologiji Solid Freeform Fabrication. Kao „mastilo“ u njemu služe tzv. hidrokoloidi. Uz njihovu pomoć možete štampati bilo koji proizvod: od pržene piletine do svežeg povrća i sira. Naučnici obećavaju da će štampana hrana biti najmanje štetna, tj. da će biti zdrava kao i tradicionalna hrana.
Genetska modifikovana hrana se širi planetom: postoje GM kukuruz, soja, repica, šećerna repa, krompir i drugo povrće. Poljoprivredni proizvodi su modifikovani uglavnom da bi bili otporni na pesticide i herbicide.
Ipak, naučnici su otišli ​​ dalje i stvorili novi alat za uređivanje CRISPR / Cas-9. Omogućava vam da menjate genome biljaka s neverovatnom preciznošću: uzgajate krompir bez fleka, ali i svinje otporne na viruse. U jesen 2016. švedski naučnici su se počastili prvim jelom napravljenim od CRISPR proizvoda. Testenina od zelenog povrća je navodno bila dobrog ukusa.
Da li su GMO opasni? Odgovori su različiti. Sve zavisi od toga ko i s kojim interesima obrazlaže ovo pitanje. Međutim, ako se pogledaju fotografije mladih iz Indije koji su jeli GM hranu, nikome neće pasti na pamet da to pojede, ali reklama i propaganda su čudo, a ljudi povodljivi.
Ovde ljudskoj mašti nije kraj. Naučnik s Harvarda Dejvid Edvards napravio je jestivu ambalažu sličnu kori grožđa. Biće moguće spakovati šta god želite – od pljeskavica do mlečnih proizvoda. Time će iskorišćavanje čvrstog kućnog otpada dostići novi nivo. Na kraju krajeva, kutije, flaše, kese i papirni omoti čine trećinu našeg ukupnog otpada. Ne zna se tačno koliko će ukusno ispasti jestivo pakovanje. Međutim, pronalazač je obećao da će biti hermetički zatvoreno i da će hrana biti sveža.
Na drugoj strani (ruski) Institut međunarodnih političkih i ekonomskih strategija (RUSSTRAT) bavi(o) se nesvakidašnjim fenomenom „Zašto su globalisti započeli kampanju legalizacije kanibalizma na Zapadu“! Za autore članka sve je jasno: „svet se priprema za sledeću fazu degradacije društva – legalizaciju kanibalizma“. Gledali su američke filmove i u jednom glavni junaci raspravljaju šta sa ljudskim lešom. Jedna od heroina iz filma kaže: „Od onoga što ostane nakon uklanjanja organa, moći ćemo da sintetišemo hranljivu supstancu. Proteinsku hranu je sve teže dobiti, kremiranje leševa je samo rasipništvo. Ovo će igrati vodeću ulogu u programu obezbeđivanja hrane ljudima.“

HRANA S UKUSOM LJUDSKOG MESA

Nedavno, početkom novembra (2021), mediji su naveliko raspravljali o PR kampanji švedskog brenda biljnog mesa OUMF, koji je korisnicima na Noć veštica nudio hamburgere s „ukusom ljudskog mesa“. „Na duhovit način“ kupcima su predstavljeni vegetarijanski kotleti od sojinog mesa s pečurkama.
Zaposleni u kompaniji objasnili su da uz pomoć određenih sastojaka mogu da imitiraju ukus bilo kojeg mesa. Međutim, video-snimak napravljen za promociju proizvoda imao je nedvosmislenu poruku: neko poput lekara ili kuvara u belom mantilu ulazi u mrtvačnicu i postavlja pribor koji izgleda kao alat patologa. Zatim sledi prskanje crvenog soka, čuje se krckanje mlevenog mesa u mašini za mlevenje i pljeskavice su na šporetu…
Kod zdrave osobe to može samo da izazove gađenje i povraćanje, ali su i organizatori šokantne reklame, očigledno, osetili taj ukus. Portparol kompanije je izneo brojne „čudne i ne baš prijatne“ studije koje su sprovedene kako bi se postigao identitet teksture i arome proizvoda. Naravno, sve se svodilo na „ekološke probleme“ i, navodno, želju da se čovečanstvo nahrani biljnom hranom.
Ideja nije nova. Pre tri godine u Finskoj, kada je emitovan nova sezona TV serije „Hodajući mrtvaci“, potencijalnim gledaocima je postavljeno pitanje: „Kakav je ukus ljudskog mesa?“ Ovo je bio i znak istaknut u jednom od restorana u Helsinkiju.
U receptu za mleveno meso, koji je napravio kuvar Tom Volf, uz učešće istinskih kanibala, nije bilo ničeg zabranjenog, uzimajući u obzir otkrića pravih kanibala: svinjska, goveđa i pileća džigerica. Oglašivači su, kao slučajno, objavili da jedan leš može da nahrani do šezdeset ljudi. Interesantno, ali bilo je više nego dovoljno onih koji su želeli da probaju imitaciju ljudskog mesa, tim pre što je promocija bila besplatna.
Stiče se snažan utisak da se svet priprema za sledeću fazu degradacije društva – legalizaciju kanibalizma. Za tako nešto ima mnogo primera.
Ako je sve što je ranije opisano ponuđeno potrošaču u obliku crnog humora, onda su neke pristalice popularizacije kanibalizma otišle ​​mnogo dalje. Mnogi se sećaju kada su voditelji holandske TV emisije „Zamorčići“ Denis Storm i Valerio Zeno pred kamerama pojeli po komadić mesa koji su uzeli jedan s drugog. Mladima u studiju su pre emitovanja isečeni komadići mesa, dobro isprženi i ponuđeni pred kamerama kao obrok. Uprkos izvesnoj konfuziji tokom obroka, junaci programa izneli su svoju glavnu ideju: „Nema ničeg posebnog u jedenju ljudskog mesa.“
Američki naučnici (a koji bi drugi) već su razvili tehnologiju uzgoja odreska iz ljudskih krvnih zrnaca. Štaviše, oni koji žele mogu sami da naprave proizvod tako što će kupiti set seruma od goveđe ili ljudske donirane krvi sa isteklim rokom trajanja i tu staviti ćelije svog tela. Na primer, strugotine sa unutrašnje strane obraza. Odrezak je nazvan „Uroboros“, po okultnom simbolu koji prikazuje zmiju koja proždire sopstveni rep. Kod starih naroda to je značilo kraj postojećeg sveta i početak novog, drugim rečima – Novog svetskog poretka. Zbog skupoće kompleta i neefikasnosti procesa – za uzgoj jednog sićušnog odreska od nekoliko grama potrebno je tri meseca – možemo zaključiti da je „Uroboros“ od ljudske DNK nastao u ritualne svrhe.
Danas je jedan od glavnih glasnogovornika za legalizaciju kanibalizma profesor na Stokholmskoj školi ekonomije Magnus Soderlund. Ovaj „učeni muškarac“ otvoreno poziva na kanibalizam radi borbe s globalnim zagrevanjem.
Verovatno su politički stratezi globalista za početak izabrali severnu Evropu, pošto je njeno stanovništvo do 21. veka postalo prilično upravljivo i pokorno. Pod izgovorom očuvanja životne sredine, zainteresovane transnacionalne snage guraju ljude ka „isplativom“ i „ekonomičnom“ rešenju.


U projektu predviđenom za čovečanstvo nije bitna ekonomska komponenta već uništavanje tradicionalnih vrednosti, „dehumanizacija“. Pseudonaučnici tvrde da je „jedenje mesa svoje vrste“, pod određenim okolnostima, „normalno“, i da se može pratiti kroz istoriju čovečanstva. Isti ti „naučnici“ govore o „prirodnosti“ homoseksualizma, nemanja dece (čajldfri) i feminizma.
Na jednom od ruskih liberalnih (u Rusiji je etiketa liberal ravna izdajniku) opozicionih kanala, nedavno prepoznatom kao strani agent, voditelji su ubeđivali slušaoce da je jedenje placente blagotvorno za zdravlje. Ovo još jednom potvrđuje da agenti uticaja deluju u istom duhu sa svojim sponzorima.
Satanistički „program snabdevanja hranom“ već je na pragu.

Autor: prof. dr Zoran Milošević

Izvor: Pečat

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!