Мишљења

САТАНИСТИ СРБИЈЕ ПРОСЛАВИЛИ ВАЛПУРГИЈСКУ НОЋ 1. МАЈА

Србија је противуставно увела ванредно стање па је самим тим један период престала бити држава. Сав терор власти према народу се огледао у кршењу свих људских права и слобода у циљу наводне борбе против заразе корона вирусом. Да би ствар била још неразумљивија, испоставило се да је на почетку међународне истраге о самом почетку епидемије, Кина у ствари осумњичена да је почела Трећи светски рат са чак четири оружја! Ковид19, Вакцина која би садржала чип, Информације и 5Г мрежа!  Комбинацијом ових опасних оружја која су технолошко биолошки системи врше се пробе над становништвом широм планете, или боље рећи, тамо где власт одређене земље то дозволе. 

Имајући у виду да је руски генерал Леонид Ивашов изјавио да се по правилу ново биолошко оружје не пушта из лабораторије ако за њега не постоји и вакцина, онда је јасно зашто је Си Ђи Пинг упутио писмо захвалнице Бил Гејтсу за помоћ око савладавања епидемије корона вируса у Вухану! Узгред, треба рећи и то да у Вухану постоји лабораторија која је финансирана дубоком државом Америке као и институт који легално на Гуглу продаје адренохром и то 335 долара за 250 милилитара…  Међутим, из угла Q anona као и обрачуна Пентагона и америчког Председника са дубоком државом упада у очи то да је Председник Србије подржао Хилари Клинтон 2016. године, уплатом два милиона долара на рачун Фондације Бил и Хилари Клинтон. 

Свет је имао прилике да види фотографије ослобађања хиљада деце из тунела луке Њујорк до седишта фондације Клинтон који је дугачак 4 километра. Деца су наводно коришћења у Сатанским ритуалима за силовање и брутално пребијање. У овим околностима, надбубрежна и пинеална жлезда су лучили материје које су се синтетизовале у вратном делу кичме. То је адреногхром и сада се у свету масовно приказују фотографије холивудских звезда које су користиле адренохром за подмлађивање. 

Питање је колико је деце убијено за адренохром у вредности од 2 милиона долара, ако су Вучићеви новци у име грађана Србије донирани управо ритуално за ову врсту сатанског улога како би Србија по његовим речима била мирна! О адренохрому ћемо писати следећи пут. Спремите се за когнитивну дисонанцу!

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: ПОДРЖАО САМ ХИЛАРИ КЛИНТОН ЗБОГ ТОГА ШТО САМ ПАМЕТАН! 

Кинези и Комунистичка партија Кине чији је љубитељ министар Одбране Републике Србије, Александар Вулин који је на месту министра за рад борачка и социјална питања испуњавао квоту од 3600 деце коју је Србија обавезна да извезе(по неким подацима и обавештењима Срба из иностранства, а тај број није случајан јер у нумерологији 3600 предтсваља 36, када се саберу сви бројеви у низу од 1до 36, добија се број 666) су у Србији донели оперативни план за уништење свих људских права и слобода по узору на своју државу где се то примењује већ деценијама! Уз ово, треба напоменути и то да Владу Србије чине махом ненационални људ, ако се уопште могу назвати људима, који су у други план ставили црногорске кадрове који су управљали од 1945. у јавним предузећима. Дакле, на сцену су ступили полухрвати или чисти хрвати, декларисани као атеисти, геј, римокатолици, псеудоправославни верници!
  Нећемо се бавити претерано описивањем ситуације у којој се налази очајни српски народ који моли Америку и Русију да интервенишу и спасу ово мало што је преостало већ ћемо прећи директно на опис слављења Валпургијске ноћи, 30. априла уочи дана прославе  Валпурге (710-779., немачке опатице коју германски свет назива светом. Званично, ово представља хришћански празник, али се током 17. века у немачкој проширило веровање да се на Валпургијску ноћ окупљају вештице,а то је веровање касније постало део популарне културе. према легенди, управо су се ове ноћи окупљале вештице на планини Брокен у Немачкој где су причале са Боговима, одржавале ритуале са крвним жртвама и стално убијале децу! То је била инспирација Гетеовом „ФУАСТУ“.

Слика Франциска Гоје -Вештичји сабат 1798.
У ноћи 30. априла на 1. мај, се одржава један од најважнијих црних сабата у вештичјем календару. У ноћи се пале бакље, процесије их носе, у овом случају то су чланови и симпатизери Српске Напредне Странке, а вештице се окупљају у својим састајалиштима, у овом случају то су врхови зграда, који престављају планине и брда! Ово је и празник Илумината који данас представљају Црног папу и Језуите и наравно да он лично представља Сатану на Земљи.

Артуро Соуса, Црни папа, шеф Језуита, седиште-Ватикан
Имајући у виду да су чланови владајуће сатанистичке напредне странке унајмили и навијаче Партизана чији је оснивач као Југословенског спротског друштва био нико други до Фрањо Туђман који је повампирио Хрватску независну Државу као средство за спровођење плана из 1918. којег је издао Ватикан, а то је 33% Срба убити, 33% Срба протерати и 33% Срба превесети у Римокатоличку веру, онда не чуди да се поклоници Илумината уз подршку највеће Сатанистичке политичке организације у Европи која апсолутном већином влада Србијом, окупе и уз дозволе за кретање које издаје Министарство унутрашњих послова-МУП, попну на кровове зграда и изврше паљење бакљи у част Илумината и Сатане!
Имајући све ово у виду не треба да вас чуди зашто министар унутрашњих послова Небојша Стефановић не спроводи борбу против организованог криминала заснованог на припадности клановима који обожавају Сатану, оргијају, врше трговину људима кроз поседовање уцењених супруга припадника његовог министарства које морају да учествују у проституцији, трговини опојним дрогама, и тако даље…
Србија је у канџама Сатаниста који одлично знају коме служе. Они спроводе јасан план програма, а територија Независне Државе Хрватске се како видимо преместила на територију Србије! Како другачије објаснити да Радослав Репац, спропведе операцију Сава Мала када је илегално порушено током ноћи између 24.и 25. априла 2016. године у Београду. Да не грешимо, види се са фотографије која је постављена на почетку овог чланка!

Светлеће латинично слово U представља директан симбол усташа које су спроводиле налог директно добијеног из Ватикана! Република Србија поседује много доказа о њиховим делима, о масовним убиствима православних Срба, јевреја и цигана. Међутим она није учинила ништа да се овај геноцид од стране Хрватске којег је наложио Ватикан међународно истражи и процесуира! Иначе познато је да је ова зграда диреектно подигнута на реци Сави која је директна веза између Загреба и Београда. Усташе су у Другом светском рату држале неколико концентрационих логора, Бањицу, Сајмиште који се данас налазе у Баограду. Усташе које су пресвукле кошуље и маскирали се у партизане, поубијале су након ослобођења и одласка Црвене Армије на Беч, 35000 београдских Срба, именом и презименом. Шта мислити о њима када су батинама убили и српског војводу из Првог светског рата, Петра Бојовића, којег су данима уходили и тукли иако је имао  тада 86 година! Данас је сва велетрговина храном у рукама потомака тих и таквих „партизана“. Очигледно је да је у Југославији највећи проблем био тај што „комунизам“ није дошао из Москве већ из Загреба-Ватикана!
Председник Скупштине Срба у иностранству, Драган Станојевић је у Парламенту Републике Србије поднео иницијативу за обележавање Светског дана српских жртава 20. века као и подизању Музеја Геноцида над Србима кроз пројекат Истина о Јасеновцу-право на незаборав у којем је учествовао и директор Института за Холокауст.

Треба рећи да дани Илумината трају 13 дана и завршавају се 1. маја. Уједно ти дани се зову фестивал Белтејн и свакако је ово рушење део програма тог фестивала. Иначе, Бал, Белиал или Бик- BULL, где је у у енглеском представља А, и Луцифер су једно исто. Сада се у Србији појављује и масонски покрет који се зове Светло, а људи се позивају да они постану носиоци Светлости, и ово је ништа друго до тога да људи постану Луцифери. Јер је Луцифер у ствари онај који носи луч који представља бакљу од боровог дрвета натопљеног смослом. Дакле бакљоноша или Луцифер или носач светлости!
У овом Сатанском ритуалу, учествовао је и један од оснивача Српске напредне странке, Владимир Ђукановић који има троје деце и који пропагира политичку паролу за изборе 2020. „За нашу децу“! Треба рећи и да су повици навијача „Ђиласе лопове“! (бивши градоначелник Баограда), у ствари само глупа пропратна потреба овог сатанистичког процеса којег су можда иницирали заједничким договором са личном „опозицијом“ која је ствари усијала пар дана раније када је народу саопштено да је потребно да лупају и разбијају своје шерпе за кување хране са прозора својих станова и кућа као знак протеста због насиља којим Србија спроводи неадекватни масовни кућни притвор према целом народу о којем су почели да извештавају и страни листови…

https://direktno.rs/politika/270869/kako-djuka-spontano-pali-baklju-i-vredja-djilasa-video.html

Извор: vajts.blogspot.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!