Мишљења

Сатанисти од злочина нису одустали

Фото: логично.ком

Ко олако, преко зла прелази и још га брзо заборавља и опрашта, том ће се још веће зло десити, уз неизбежну штету и болно страдање.

У ове задње три године, сведок сам као и многи људи, пакленог терора, али и напада на људе, као и на цело човечанство. И то бруталног напада на разум, памет, мисао и логику, као и напада на слободу говора, али и на сваку добронамерну критику. Поготово ону, која разобличава лаж, неправду и злочин, као и творце овоземаљског зла. Али и штете, као и људске трагедије и страдања, које је наступило од лажно проглашена пандемије, због лажног и смртно вируса Короне. И то вируса, који ни до дана данашњег, нигде у свету и ни у једној медицинској лабораторији, није жив, из човека изолован, а нити је људима уживо показан.

Те када се осврнем на све оне пандемијске, нељудске и сулуде мере, забране и тортуре, а поготово уцене и претње, да се прими нека такозвана вакцина, против непостојећег вируса Короне, могу на основу свега тога, а што лично проживих у ове задње три године, самом себи рећи: О хвала ти драги Господе Боже, што у мени насели разум и храброст, те сво то зло, уцене и претње, које се сручише, не само на мене, већ и на све људе широм Њемачке, Европе, као и целог света, веома брзо распознах и разоткрих. Те се против тог зла, без и мало страха, а уз Божију промисао, пођох борити истином и необоривим чињеницама, одбијајући да послушам налогодавце и творце пандемијског зла, лажи, као и лажног вируса Короне. Те не хтедох на свом лицу носити штетну маску, као што не хтедох примити, ни ту лажну вакцину, која уопште није научно испитана, а нити је научно одобрена и потврђена као вакцина. Већ је то експериментална, али и штетна ињекција, помоћу које се људи трују, разбољевају, али и убијају. И то није моја никаква шупља прича, већ чињенична истина, коју су многи озбиљни зналци и научници из медицине, биологије и хемије и то из целог света, у задње време и јавно, уз научне радове, пред цело човечанство изнели и потврдили. Да је лажно проглашена пандемија, ради лажног вируса Короне, уствари, добро осмишељени план и то “Давоске Групе”, тих Западних банкара и власника фармацеутских и војно индустријских компанија, као и свих светских медија, све то одвијало и радило по њиховом плану. И то застрашујућем и ђавољем плану, да се на Земљи, побије мноштво невиних и недужних људи, жена и деце.

Те да се помоћу страшног злочина, уз помоћ свих политичара и влада и то свих светских држава, као и уз помоћ ђавољих доктора, али и медија и новинара, као и свих полиција, дође до “златне милијарде”, становника на Земљи.

И тај план, та паклена претња по мене, али и све друге мислеће, поштене, као и наивне људе, још увек није прошла. Из простог разлога, што су многи закони о пандемији и пандемијским мерама, као и вакцинацији против вируса короне, или сличних ”смртних вируса”, и то од стране парламента многих држава света, као и у самој Њемачкој, али и у осталим чланицама ЕУ, усвојени и ти закони су важећи, па и код нас Срба. А по којима свака власт, чак и уз примену силе, може и имаће право да вакцинише не само одрасле људе, већ и децу од пет година, као и ону старију. А то није ништа друго, него ли законито зверство и злочин према људима, деци, али и целом човечанству. Али сем тога, такви усвојени закони су и велики знак, да та сатанистичка и злочиначка “Давоска група”, није одустала од свога стравичног плана, да побије шест до седам милијарди људи на Земљи, како би се испунио и остварио њихов план “златне милијарде” . И ко год мисли, да је са пандемијом, или вакцинисањем људи и деце све готово, тај се преварио, али и много греши. Јер та сатанистичка и злочиначка “Давоска група”, има безброј начина да тај свој паклени план настави и у живот га спроведе. И то уз помоћ свих политичара, већине доктора, али и бруталних полиција, који су своје убилачке склоности показали не само у Београду, пребијајући србски народ. Већ то показаше и холандски, аустралијски, њемачки, беллгијски, израелски, енглески и канадски, као и сви други полицајци света, који су немлосрдно и монструозно пребијали свој народ, који је изашао на улице, да протествје против пандемијских и сулудих мера као и присилне вакцинације, против лажног вируса Короне. И то све они радише уз помоћ својих медија и јефтиних злочиначких новинара, из целога света, наравно, и наших србских новинара, који од првог дана злочина, у злочину учествују. И сад у овом примирју и затишју, захваљујући подваљеном рату Русији у који је Русија дубоко загазила, ( а биће их још), тај рат Русији, подвалише, ти Западни сатанисти и глобалисти, који су уједно и шефови те“Давоске групе”, која је широм света, па и код нас Срба, довела своје политичке послушнике и ђавоље следбенике. Који сада, само чекају следеће упуте, од тих својих “Давоских шефова”.. И то за своје будуће понашање према људима и становништву. А које ће сви политичари и владе држава, исто и то немилосрдно, а уз помоћ разних лажних вакцина, или авио – запрашивања или ратова, или од намерно изазваних поскупљења, те инфлаације, а потом и рецесије, изазвати и безбројна гашење фирми и компанија, као и велику незапосленост, након које ће уследети и свеопшта глад. И то уз недостатак разних енергената, као лажно понављање о климатским променама, о којима, само Господ Бог управља. И све побројано је њихово оружје, са којим ће плашити, тровати и убијати људе, жене и децу, ито широм света. Како би свој паклени и ђавољи план, о “златној милијарди”, људи на Земљи, до краја завршили.

А, ко у све ово о чему проговорих не верује, нека се онда препусти тим “својим” – политичарима, докторима, новинарима и полицији, који се представише ко су, шта су и коме они служе. Показујући свим мислећим и разумним људима широм света, како се то они “ брину” о људском и дечијем здрављу, као и о људским правима и слободама, али и о нашој људској будучности. А која је уз Давоске сатанисте и њихове слуге, по обичне, часне, вредне и поштене људе, веома мрачна, незивесна и злотворска. И биће тако, ако се људи не разбуде, и не устану у одбрану својих живота, као и свега онога, што нам је господ Бог, као творац живота и свега онога што на Земљи има и постоји, несебично дао и поклонио. И то да се са свим тим благодтима, као људи служимо, али и испомажемо, те да у слози, по Божијим законима радимо и живимо.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!