Саша Боројевић: КОВИД пандемија је тровање

Чест призор изнад Србије

Након мог обољевања (тровањем) коју неки зову Короном и лечењем од исте у кућним условима…одлучио сам да истражим ову „болест“ кроз токсиколошке анализе у Москви.

Анализа је показала пуно тога : шест тешких метала, хлор, сарин…али и нешто што се зове РИЦИН!

Анализа је рађена из корена длаке и крви.

Да би сачувао овај профил, као га не би угасио ФБ (као прошла три) , трудићу се да напишем пуно тога из чега треба сами да изнесете закључак.

Шта је то РИЦИН !?

Рицин је тешко детектовати, делује у малим концентрацијама и за њега не постоји противотров (2013). Трује ћелије на нивоу рибосома и онемогућава биосинтезу животно важних протеина. Први знаци тровања наступају отприлике већ сат времена пошто се удахне.

Рицин у биотероризму и КОВИД19

Рицин је један од најпотентнијих биљних отрова, неутралног мириса и веома је популарно оружје у тероризму, Користе га и многе службе али у већим количинама за елиминацију политичких противника. Енглески назив за биљку рицинус, из које се добија рицин, је Castor(Bean). Медицинско-технолошка компанија, креатор посебне, глобалне платформе за ефикасно праћење и истраживање КОВИД19, тестирање вакцина, као и третмана за поменути вирус, случајно(?) се зове CASTOR!

Рицин, као аеросолно биолошко оружје, развијено је још за време Другог светског рата од стране САД-а и њених савезника. Његова инхалација изазива респираторну инсуфицијенцију, пнеумонију, едем и оштећења ткива плућа, као и оштећења срца и крвних судова… Познати су вам симптоми!?

Један од чланова Саветодавног одбора у компанији CASTOR, Craig Serra, у исто време је и шеф одељења за Глобалну стратегију и иновације у компанији Новартис која производи вакцине.

Из биљке Ricinus Communis, осим веома отровног рицина, изолује се и Ricinus Communis Agglutinin (RCA) који, ако се унесе интравенозно, изазива слепљивање и згрушавање црвених крвних зрнаца, односно коагулацију крви!

Претеча Новартис-а је хемијско- фармацеутски конгломерат IGFarben, саучесник нациста у вршењу тешких злочина.

Произвођач Неуротоксина, као што су сарин и хлорин, као и озлоглашеног пестицида на бази цијанида, под називом Циклон Б, коришћеног у нацистичким логорима смрти.

Симптоми тровања су главобоља, кашаљ, стезање у грудима, повишена температура, болови у грлу и мишићима, малаксалост, тахикардија, низак притисак, цијаноза (последица недостатка кисеоника у крви), дијареја, мучнина, повраћање…Ретка појава су и халуцинације и конвулзије. Опет вас питам, да ли су вам познати ови симптоми?

У завршној фази је производња вакцине против тровања рицином,, Солигениx РиВаx®.

Аутор: Саша Боројевић

Извор: https://www.facebook.com/sasa.borojevic.12

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!