Мишљења

Сале Коларевић: ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ИСТИНУ! 

Фото: republika.rs

Услед објективних разлога здравствене природе неспособан да походим исповедне литије у БГД које предводи од унијатских окупатора у БП СПЦ рашчињени монах Антоније, то редовно пратим на YouTube. Са последње суботње литије видим снимљен је од недавно оболели владика Јован, бивши архиепископ Охридски (тренутно пензионисан због лошег здравственог стања), како се сав тресе од неког тежег неуролошког оболења па га морају улицом водити за руке чак двојица.

Владика Јован из Македоније, исправније из Старе Србије – колевке средњевековне србске државности, у прошлости је био прогоњен од македонских расколника, тамничен и мучен од македонских власти. Памтим да је о њему сада блаженопочивши старац Јоил (Булатовић) говорио као о великом исповеднику и страдалнику за Православље, опомињући његове прогонитеље да ће их убрзо сустићи праведни гнев Божји ако не одустану од прогона србског владике.

Пре годину до две наговарали су епископа Јована да се јавно пробуши нано-цепивима и он је подлегао притисцима. Наговарали га на тај чин они који су после само неколико месеци постали виновници велеиздаје Србства и Православља, доделивши Томос о аутокефалији такозваној а неканонској Македонској православној цркви. Данас, он је тешко оболео неуролошки и болест је очигледно прогресивне природе. Док су виновници издаје србског Православља, а и самог архиепископа Јована, тојест његових рана задобијених ради Христове истине, углавном сви и даље здрави и прави.

Не тврдим ништа, само износим факте да је пре „лековитог“ цепљења човек и поред свих прогона и страдања био здрав, а после нано-цепива видим га тешко болесног….

У чему је овде поента?
Зашто владика Јован не иступи пред јавност и све ово не каже? Због чега јавно не позове људе у Србији да се клоне сваких цепива у најширем луку? Овим гестом би свакако допринео да известан проценат становништва Србије прогледа, да се пробуди. Зашто владика Јован не иступи са тим у јавност и тако посведочи о светском геноциду нано-цепивима, то је право питање!

Тим више што је владика превасходно духовно лице, па је брига за Душу првенствујућа над бригом за тело. За Душу, јер нано-цепива између осталог представљају и течни наночип (зато се тако зову) у телу примаоца, а пролазно тело је само дом нашој непролазној Души за земног живота. И попут свих „антивиpyc“ цепива модерних генерација у свом саставу, поред токсичних хемијских агенаса и синтетских нановлакана, имају и ћелије култивисаних унутрашњих органа добијених од свирепо абортираних беба! Тако да, ко још не зна, а духовна лица би највише морали знати, нано-цепива представљају до сад најпогубнију превару у служби приближавајућег зацарења јyдејског Мешиаха као велике Звери пророковане у Јеванђељу и Јовановом Откровењу.

Спаси нас Христе од антисистема Звери !

Аутор: Свеубоги раб Божји – Сале Коларевић  

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину!